Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

i got a criminal record, is this awesome?

Phae

Öne çıkan mesajlar

Mum_Chamber said:

synorin said:

kim ne derse desin bu tip şiddete karşıyım
cezan neyse çekersin umarım
bu ne saçmalıktır dağ başı mı herifi takip ettim yumruk attım falan.Arkamdan vurdu gibisinden 'delikanlı' havasında girmişsin zaten.Helal olsun gittin dövdün çok işe yaradın sanki...

Cok rahat yasamissiniz, gozunuzu dondurecek cinnet gecirtecek hic bir olayiniz olmamis diyorum sunu diyenlere.

Boyle birini bu kadar delirtmisler, sonucu da bu olmus. Hani hic tanimadiginiz huyunu suyunu kestiremediginiz birisi de degil ki ?
Sosyal ağlarda paylaş

@di

cinnet gecirsem birine dalsam (ki oldu) sonra da mahkemelik olsam, cikip kendime de "cezan neyse cekersin umarim" derim. eger benden bahsediyorsak, bir an sinirlendim diye "aslansin be kocum, eline saglik" denmesini de beklemem.

eger giristigim adamin yaptigi sey bir sucsa, gider yasal yoldan takibini yaparim. yok degilse, gidip tekme tokat dalmam. yok sucsa ama mahkemelik olmak bana daha cok zarar verecekse, gider tekme tokat dalarim, sonra "cezam neyse cekersin umarim" diyenlere de atar yapmam, "eyvallah" derim.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Mum_Chamber said:

synorin said:

kim ne derse desin bu tip şiddete karşıyım
cezan neyse çekersin umarım
bu ne saçmalıktır dağ başı mı herifi takip ettim yumruk attım falan.Arkamdan vurdu gibisinden 'delikanlı' havasında girmişsin zaten.Helal olsun gittin dövdün çok işe yaradın sanki...

Cok rahat yasamissiniz, gozunuzu dondurecek cinnet gecirtecek hic bir olayiniz olmamis diyorum sunu diyenlere.

Boyle birini bu kadar delirtmisler, sonucu da bu olmus. Hani hic tanimadiginiz huyunu suyunu kestiremediginiz birisi de degil ki ?

hakkaten ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten cok cok cok cok cok yavas isleyen yasal bir surecte bir de hakliyken haksiz cikmak var. Dahasi tip tam bir O.C. olsa bile suc islememesi durumu var. Bazen dayak en guzel en temiz ama OLMAMASI GEREKEN cozum oluyor, sen de biliyorsun.

Bir de atar yaptigi kismi ben kacirdim sanirim. Hizlica okudum konuyu ama diyorum ya bilmediginiz bi adam degil, zaten dertli, umarim diye baslayip kotu sonla biten cumle kurmak biraz kotu oluyor bu durumda.

Yanlis yapmissin deyip gecmek daha iyi degil mi ? Bir de sen ben bi 6-7 yas buyuguz buraya yazan bir cok kisiden. Kafasi calisan, arka cikilacak ama yasi kucuk oldugu icin rahatca hata yapabilecek adama iyi olmus demek komik abi. Senin benim yapmamam gereken birsey.

Mum_Chamber said:

@di

cinnet gecirsem birine dalsam (ki oldu) sonra da mahkemelik olsam, cikip kendime de "cezan neyse cekersin umarim" derim. eger benden bahsediyorsak, bir an sinirlendim diye "aslansin be kocum, eline saglik" denmesini de beklemem.

eger giristigim adamin yaptigi sey bir sucsa, gider yasal yoldan takibini yaparim. yok degilse, gidip tekme tokat dalmam. yok sucsa ama mahkemelik olmak bana daha cok zarar verecekse, gider tekme tokat dalarim, sonra "cezam neyse cekersin umarim" diyenlere de atar yapmam, "eyvallah" derim.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben gerçekten başkasına yumruk attı diye hapis yatan insan hiç görmedim.
Mahkemede iyi hal göster.
Tahrik edildiğini, alkollu olduğunu ama yapmaman gerektiğini. Özür dilediğini de savunman arasında söyle.

Mahkeme ne zaman bu arada ?
Ayrıca geçmiş olsun besten mage of lesser bg. :
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...