Farinal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Helal bro iyi yapmışın bugün olsa gene yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 synorin said: kim ne derse desin bu tip şiddete karşıyım cezan neyse çekersin umarım bu ne saçmalıktır dağ başı mı herifi takip ettim yumruk attım falan.Arkamdan vurdu gibisinden 'delikanlı' havasında girmişsin zaten.Helal olsun gittin dövdün çok işe yaradın sanki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 lan manyak misiniz ne yatcak gider 3 5 sene arasi ceza alir indirimler uygulanir ilk sucu oldugundan para cezasina doner 300 400 lira bisi oder cikar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 durum standart kavga degil yalniz. "planlamis, takip etmis, kuytuda kistirmis" diye bakarsa hakim durum ciddilesiyor galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mum_Chamber said: synorin said: kim ne derse desin bu tip şiddete karşıyım cezan neyse çekersin umarım bu ne saçmalıktır dağ başı mı herifi takip ettim yumruk attım falan.Arkamdan vurdu gibisinden 'delikanlı' havasında girmişsin zaten.Helal olsun gittin dövdün çok işe yaradın sanki... Cok rahat yasamissiniz, gozunuzu dondurecek cinnet gecirtecek hic bir olayiniz olmamis diyorum sunu diyenlere. Boyle birini bu kadar delirtmisler, sonucu da bu olmus. Hani hic tanimadiginiz huyunu suyunu kestiremediginiz birisi de degil ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 kavga etmek için takip etmedim konuşmak için gittim arkasından der vs. sonra bişey dedi sinirlendim vurdum vs.. ama iyi ganklemişsin bu arada tebrikler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Mum_Chamber said: durum standart kavga degil yalniz. "planlamis, takip etmis, kuytuda kistirmis" diye bakarsa hakim durum ciddilesiyor galiba. Hakime olayı anlatsa ağır ötesi tahrik var diye de baya bi hafifler abi cezası :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 @di cinnet gecirsem birine dalsam (ki oldu) sonra da mahkemelik olsam, cikip kendime de "cezan neyse cekersin umarim" derim. eger benden bahsediyorsak, bir an sinirlendim diye "aslansin be kocum, eline saglik" denmesini de beklemem. eger giristigim adamin yaptigi sey bir sucsa, gider yasal yoldan takibini yaparim. yok degilse, gidip tekme tokat dalmam. yok sucsa ama mahkemelik olmak bana daha cok zarar verecekse, gider tekme tokat dalarim, sonra "cezam neyse cekersin umarim" diyenlere de atar yapmam, "eyvallah" derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 aslında bu tip işler için adamlar var böle 5 Tl ye gankliyolar. keşke öle bi organizasyon olsaymış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ne yatcak olm çılgın mısınız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 di said: Mum_Chamber said: synorin said: kim ne derse desin bu tip şiddete karşıyım cezan neyse çekersin umarım bu ne saçmalıktır dağ başı mı herifi takip ettim yumruk attım falan.Arkamdan vurdu gibisinden 'delikanlı' havasında girmişsin zaten.Helal olsun gittin dövdün çok işe yaradın sanki... Cok rahat yasamissiniz, gozunuzu dondurecek cinnet gecirtecek hic bir olayiniz olmamis diyorum sunu diyenlere. Boyle birini bu kadar delirtmisler, sonucu da bu olmus. Hani hic tanimadiginiz huyunu suyunu kestiremediginiz birisi de degil ki ? hakkaten ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 yeni bir scarface doğuyor!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 BonePART said: phae karar ver abi iceri girince ya bi buyuk irkci beyazi oldurceksin yada bi zencinin bitchi olcaksin yoksa seni ve o beyaz poponu herkes kullanir bide iceri girmeden sure ezberle olmadi musluman zencilere katilirsin /oz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 adam gibi yazsan ya olayı şurayı kim haklı değil karar versek.. ha bizim fikrimiz önemli değilse konu niye açtın gidin msnden tartışın buddylerinizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 slickers +3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Abimin en yakın arkadaşının criminal record ı Ahmet Buhan kitabı gibiydi. O cooldu bir yere kadar. Seninki değilmiş sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Herkes merak etsin diye yapıyo, hapse girecek olursa biraz eğlenip girsin (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ÇOKMERAKEDİYORUMBÖHÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Zaten cok cok cok cok cok yavas isleyen yasal bir surecte bir de hakliyken haksiz cikmak var. Dahasi tip tam bir O.C. olsa bile suc islememesi durumu var. Bazen dayak en guzel en temiz ama OLMAMASI GEREKEN cozum oluyor, sen de biliyorsun. Bir de atar yaptigi kismi ben kacirdim sanirim. Hizlica okudum konuyu ama diyorum ya bilmediginiz bi adam degil, zaten dertli, umarim diye baslayip kotu sonla biten cumle kurmak biraz kotu oluyor bu durumda. Yanlis yapmissin deyip gecmek daha iyi degil mi ? Bir de sen ben bi 6-7 yas buyuguz buraya yazan bir cok kisiden. Kafasi calisan, arka cikilacak ama yasi kucuk oldugu icin rahatca hata yapabilecek adama iyi olmus demek komik abi. Senin benim yapmamam gereken birsey. Mum_Chamber said: @di cinnet gecirsem birine dalsam (ki oldu) sonra da mahkemelik olsam, cikip kendime de "cezan neyse cekersin umarim" derim. eger benden bahsediyorsak, bir an sinirlendim diye "aslansin be kocum, eline saglik" denmesini de beklemem. eger giristigim adamin yaptigi sey bir sucsa, gider yasal yoldan takibini yaparim. yok degilse, gidip tekme tokat dalmam. yok sucsa ama mahkemelik olmak bana daha cok zarar verecekse, gider tekme tokat dalarim, sonra "cezam neyse cekersin umarim" diyenlere de atar yapmam, "eyvallah" derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 @roket dostum forum bu , bi sosyal sorumluluk platformu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 slickers said: adam gibi yazsan ya olayı şurayı kim haklı değil karar versek.. ha bizim fikrimiz önemli değilse konu niye açtın gidin msnden tartışın buddylerinizle Suna katilmadan edemiyorum ama =) Dur msn'den durteyim ben de =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 biz burda yabancıları sevmeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 senin şu kızlardan çektiiğini kimse çekmedi ahmend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Ben gerçekten başkasına yumruk attı diye hapis yatan insan hiç görmedim. Mahkemede iyi hal göster. Tahrik edildiğini, alkollu olduğunu ama yapmaman gerektiğini. Özür dilediğini de savunman arasında söyle. Mahkeme ne zaman bu arada ? Ayrıca geçmiş olsun besten mage of lesser bg. : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar