vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 neyle vurdun lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 mokoko said: bu dayaktan soraki halimi? Pre-sopa. Ya mizahi takılıyorum ama pişmanım. Ay olamaz yargılanıyorum değil de, çocuğa acıdım ya. İnsan insana vurmamalı bence. Gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ahah 3 yumruk ne abi karı gibi vurmuşun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 geçmiş olsun ya. direkt savcılığa vermiş herife bak. vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 OLM KAFASINA NEYLE VURUYOSUNUZ DA DİKİŞ ATILIYO VURSANIZA ÇENEYE SURATA GÖZE FALAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 abi haketmiş bence. gerçi olayın içeriğini bilmiorm tabi ama kız meseli oldumu coğunlukla hakedilmiş oluo. ama ole öldüresiye falan dövdüysen yazık tabi. 1 2 vurup gözdağı verip bırakmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 böyle bi hüdaverdiyi dövdün diye ceza almazsın umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Tipi boyle olan birine sittin sene guvenmem. Hani dis gorunuse aldanma falan derler ya. Cok az insan icin gecerli oldu hayatimda. Ne mal oldugu suratindan akiyor herkesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 abi çok basit bi olaymış ki. ben daha heyacanlı bişeydir diye popcorn filan hazırlıcaktım. bi baktım bitiverdi. daha detaylı plox. olayın özü, telefonda ne konuştu takip edilirken, vurduğun noktalar nereler, parmağın nasıl çizildi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Phae said: İnsan insana vurmamalı bence. Gerçekten. Öff kavgacı adam sandık emo çıktı. Yuh sana zun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 adamin cok dövülesi bi tipi varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 nerden nereye geldi topic hacım http://img88.imageshack.us/img88/1562/catlol48.png http://i.imgur.com/iwt2G.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Lexius said: ahah 3 yumruk ne abi karı gibi vurmuşun. ahahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Abi adama zerre güvenmedim. Güven diyenlere güvendim. Sağlam kavga oldu ama. Şimdi beni bilen bilir, 1.75'e 55 kg adamım. O adam 1.87 falan herhalde. Ben olsam utanırım beni mahkemeye verirken. Hayır kürsüye çıktık, sahne komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Elimdeki çizik nasıl oldu hatırlamıyorum açıkçası. Bide saçım uzun eve gittiğimde bir ton saç kaldı elimde. Çekti galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Abi nasıl dövdün taktik nedir o adam mı salak? Sarhoş cesareti mi? nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Phae said: Elimdeki çizik nasıl oldu hatırlamıyorum açıkçası. Bide saçım uzun eve gittiğimde bir ton saç kaldı elimde. Çekti galiba. catfight olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Phae said: Ben olsam utanırım beni mahkemeye verirken. Hayır kürsüye çıktık, sahne komik. ahahahah namusuma goz dikti ahlaksiz desen hakim kürsüden düşer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Stunlocka aldıysa döver bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 dory said: Phae said: Ben olsam utanırım beni mahkemeye verirken. Hayır kürsüye çıktık, sahne komik. ahahahah namusuma goz dikti ahlaksiz desen hakim kürsüden düşer. ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Ben şuyum, ve utanırım kendimi mahkemeye versem o boy posla. Tırt apaçi.. Üvey ve öz annemi karaladım ki pati abazanları ikinci bayramlarını yaşamasınlar. edit: Allah küçük kız kardeşimi karalamayı unuttum YOOOOOOOOOO- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 çok geç fapfapfpafapfapf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 kardeşin iyiymiş. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 abi seni dövmek çok kolay ki.adam çok fena tırtmış. ve mahkemeye uzun saç ile çıkma,kestir saçlarını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Ayrıca ek hukuki yorumlarınız varsa yardımcı olun lan. Çok gencim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar