Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 çamaşır ipine asmışlar adının soyadının yazılı olduğu bir kağıdı. (şunun üzerine ben kendi kendimi öldürürüm ki zaten lan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 cidden baska bi sebepten olsa, mac kavgasi, laf dalasi, ideoloji kavgasi vs.. o zaman cek cezani derdimde, isin icine kiz girdigi zaman baska care kalmiyo yani ya atacan dayagi yada yicen yani. millet aski icin savas cikariyo dayak ne ki? nese onun disinda bundan sonrasinda artik olaylara daha sakin yaklas ne bilim uzlasmaya fln calis, malesef orta cagdaki gibi adami gebert ganimetini al yok, sicil denen naneye islememesi icin baris bari herifle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Bu topic in iyi yanı ya da kötü belki, artık herkes xunn u dövebileceğini biliyor, resimleri koymakla yanlış yaptın dostum, agro hep sende kalacak artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Abi default hata o değil mi ama zaten? Aa, minik çocuk, hafiften de efemine sanki ben döve-*BAM GÜN ÇAT PAT* ALO, SAVCILIK?! Axedice girdim abi msn'e, gerçi sen gece 2'de uyandırdın beni. Ben ne dedim sana abi? sağlam uyuyordum telefonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Yok hata falan değil, gönül bilir korkulacak küçük adamları. Sen birde ambush atmışsın adam, ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 adam 2 tane yumruk attı 22 sayfa konuşuldu. vay be lol. ayrıca arkadaşım adamın birini kolundan bıçakladı (adamın ona saplamaya çalıştığı bıçagı elinden alıp fln yani neyse). dava halaaaa sürüo 2 yumruğa bişicik olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 demek ki buraya şirin hikayelerimi yazsam çok hit alırım. egom çok tatsızlaşınca yapayım bir ara lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kimlandracula Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Geçmiş olsun reis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Phae said: Axedice girdim abi msn'e, gerçi sen gece 2'de uyandırdın beni. Ben ne dedim sana abi? sağlam uyuyordum telefonda. Ben iyiyim hayat güzel kız arkadaşımlayım gibi bişeyler saçmaladın ahahahaha. Ama benim için en büyük şok telefonu annenin açması oldu. Bi daha yanına al telefonunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ıslak rüyadan uyandırmışın adamı. bide azarlıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Phae said: Abi default hata o değil mi ama zaten? Aa, minik çocuk, hafiften de efemine sanki ben döve-*BAM GÜN ÇAT PAT* ALO, SAVCILIK?! ahah sen şimdi bu havaya girdiysen yakında bi topic daha görürüz heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 ceza çekmiceksem sokakları temizlerdim. sende bıçaklanmazdın xunn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2009 hee çok awesome Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2009 realmen doesn't go to savcı. they drink milk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asfaloth Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 noldu bu iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 öyle hemen olmaz ki. Bekliyceniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 sivit lemoneyd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 bu konuyu nasıl kaçırmışım lan ben aahh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Vingthor said: realmen doesn't go to savcı. they drink milk milkman shall have his revenge. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 hiçbişi çıkmaz bu davadan hocam millet neler neler yapıyorda dışarda dolanıyor tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aililath Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 eğer eleman doktor raporu fln aldıysa, büyük ihtimalle hakeret ve darp nedeniyle 6 ay hapis cezası olacak ve daha önce sabıkan olmadığı için ceza 5 yıl ertelenecek. Aynı suçu 5 yıl içinde tekrar etmen durumunda cezalar birleşerek uygulanacak. En azından benim kavga ettiğin trafik magandalarına verilen ceza buydu. Ayrıca maddi tazminat davası açılabilir, onun sonucu ne olur onu bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 noldu bu iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 müebbet yedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Karakoldan aradılar, henüz gitmedim. Gidicem, ama pek bir ciddiyeti kalmadı gibi. Devamını getiremedi adam bence. Boş laf çıktı bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Financial Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Seni doğduğuna pişman edebilirdi adamım if you know what i mean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar