Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

i got a criminal record, is this awesome?

Phae

Öne çıkan mesajlar

di said:

Dworgian said:

dasaaa said:

bence davadan iş çıkmazsa çocuk adam toplar seni evden aldırır..

işte iyi bi nokta

O noktada "mission accomplished" olur iste. Haneye tecavuz ve adam kacirmadan gozunun yasina bakmadan basarlar cezayi tipe.

evden aldırması gerekmez. ana nokta " 10 vs 1" "5 vs 1" gibi bi duruma denk gelmek de tatsız sonuçlar yaratabilir
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

Phae said:

Cuce said:

common sense adam dövmek?

meeeeh

Bunu derken bilimum her gördüğün vahşi vikinge, barbara, şiddet unsuruna fapleyen bir adamsın ama. :<

asla şiddet unsuru övmedim ömrümde.
insan insanı dövücekse,
http://www.youtube.com/watch?v=NBIqOZZndCg&feature=PlayList&p=6596BEC6B6E50A38&index=10
böle dövmeli veya hiç dövmemeli.

ciddiyet bir yana, konunun detayını hala bilmiyorum

off çok güzel dövmüş, ellerine sağlık hehe
Sosyal ağlarda paylaş

genişlik değil, kız meselesi diip adamın kız arkadaşıyla msnde konuştum gibi saçma sapan bilgiler verip, criminal record lol derse olmuo sorry

topic kişiselde bi de, ya paylaş derdini adam gibi çözüm önerelim ne bileyim öyle bir ihtiyacın varsa. moral veririz birşey yaparız kişisel sonuçta burası.

ha böyle yarım yamalak yarı türkçe yarı ingilzice topic açıp ilgi bekleyip 4chan muhabbeti istiyorsan git garbage ı kullan.
Sosyal ağlarda paylaş

"Golden Virginia" said:

genişlik değil, kız meselesi diip adamın kız arkadaşıyla msnde konuştum gibi saçma sapan bilgiler verip, criminal record lol derse olmuo sorry

topic kişiselde bi de, ya paylaş derdini adam gibi çözüm önerelim ne bileyim öyle bir ihtiyacın varsa. moral veririz birşey yaparız kişisel sonuçta burası.

ha böyle yarım yamalak yarı türkçe yarı ingilzice topic açıp ilgi bekleyip 4chan muhabbeti istiyorsan git garbage ı kullan.

4chan ile ne alakası var topicin, mizahla karışık bi şekilde başından geçen bir olayı paylaşmış adam. kişisel'deki her topicin içinde "arkadaşlar perişanım, nolur yardım edin" gibi ibareler geçmesi gerekmiyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Yolda giderken arkadan dalmış 3 tane geçirmiş adam dönüp dalana kadar araya girmişler.Hapis çıkmaz da hakim verir gene 3-5 bi para cezası.Bence adamı şikayetçi olmamaya ikna et.Esas sorun kayıtlara ceza aldın diye geçmesi ki yarın öbürgün işe başvuracaksın, askere gideceksin, bir sürü sorun

2.ihtimal bu xunn martial art master.Bruce lee bozması bir adam.Başka türlü imkanı yok abi ben bu arkadaşı lan partide gördüm de ulan dedim "wow oynayarak zayıflayın" diye bi kitap yazsam,örnek olarak da bu arkadaşın resimlerini bassam tutar mı acaba?O derece yani
Sosyal ağlarda paylaş

Saeros said:

"Golden Virginia" said:

4chan ile ne alakası var topicin, mizahla karışık bi şekilde başından geçen bir olayı paylaşmış adam. kişisel'deki her topicin içinde "arkadaşlar perişanım, nolur yardım edin" gibi ibareler geçmesi gerekmiyor.

ay yapma gözünü seviyim savunucam diye

oku önce
bak orda demiş miyim HER TOPİC için gibi bir ibare. topicin başı sonu belli değil. bir de genelleme yapmışsın benim yapmadığım halde.

neyse aman ne zaman kişiselde birşey yazsam pişman oluyorum zaten
Sosyal ağlarda paylaş

"Golden Virginia" said:

ay yapma gözünü seviyim savunucam diye

oku önce
bak orda demiş miyim HER TOPİC için gibi bir ibare. topicin başı sonu belli değil. bir de genelleme yapmışsın benim yapmadığım halde.

neyse aman ne zaman kişiselde birşey yazsam pişman oluyorum zaten

yok pişman olma bişey demedik
ama anlatımı nasıl olursa olsun sonuçta olay garbage'dan çok kişisel'e uygun, zaten topic sahibinin mesajlarını da okursan anlarsın neden böyle bi tutum takındığını :>
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...