Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

i got a criminal record, is this awesome?

Phae

Öne çıkan mesajlar

Cons said:

abi nası bi karılıktır ya annesine takip ediliyorum demesi(artı takip eden adam xunn), gidip dava açması bilmemne.
ulan haysiyetsiz şerefsiz it azcık erkek ol lan.

ahahah harbi ha ilk okuduğumda annesine takip ediliyorum diye telefon açması . ben olsam o noktada bırakırdım zaten peşinden gitmeyi utanırdım annesini arayan adamı kovalıyorum diye
Sosyal ağlarda paylaş

Phae said:

Cuce said:

common sense adam dövmek?

meeeeh

Bunu derken bilimum her gördüğün vahşi vikinge, barbara, şiddet unsuruna fapleyen bir adamsın ama. :<

asla şiddet unsuru övmedim ömrümde.
insan insanı dövücekse,
http://www.youtube.com/watch?v=NBIqOZZndCg&feature=PlayList&p=6596BEC6B6E50A38&index=10
böle dövmeli veya hiç dövmemeli.

ciddiyet bir yana, konunun detayını hala bilmiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

Phae said:

Cuce said:

meeeeh

Bunu derken bilimum her gördüğün vahşi vikinge, barbara, şiddet unsuruna fapleyen bir adamsın ama. :<

insan insanı dövücekse,
http://www.youtube.com/watch?v=NBIqOZZndCg&feature=PlayList&p=6596BEC6B6E50A38&index=10

Tarihin gelmiş geçmiş en iyi dövüş sahnesine +rep
Sosyal ağlarda paylaş

Ginalier said:

Phae said:

Ya mizahi takılıyorum ama pişmanım. Ay olamaz yargılanıyorum değil de, çocuğa acıdım ya. İnsan insana vurmamalı bence. Gerçekten.

bu da hayatında bir iki kez kavga eden, kavgaya girmeden önce dövüp dövemeyeceğinden emin olamayan adam repliği. dövdükten sonra coolluk kasar,
"abi dövdüm ama bak kavga kötü bişey".

Ee?
Adam efendiymiş işte işi gücü olmamış bunca yıl kavgayla gürültüyle. Yeri gelince de adama dalmış, ve adamı dövmüş. Kasmasına gerek yok bence =p

geçmiş olsun da bişi olmaz bence manevi olarak sen o çocuktan her zaman daha rahat uyursun. üçyüz beşyüz bin lira kaçsa nolur bu saatten sonra. bişi olmaz
Sosyal ağlarda paylaş

Cuce said:

Phae said:

Cuce said:

meeeeh

insan insanı dövücekse,

Abi alkollüydüm ama böyle olmuyor ki bu iş, tutorial verin olm ahahah.
Sosyal ağlarda paylaş

öncelikle geçmiş olsun, sanmıyorum ki hapse falan giresin ammaaaaa

madem birşey yaptın, yapana kadar aklın neredeydi be oğlum? hoş yaptığında çok birşey değil ama resimlere bakıldığında bariz adam boş bulunmuş ve şansına dövmüşsün adamı:) o boyutlarda bir adam ne kadar kof bile olsa inan bana sen 3. den sonra 4. yumruğu atmaya niyetlensen şu an o ne yaptım ben adam dövdüm dava açıyor diyen olacaktı. adam telefonda takip ediyor dese bile bence beklemiyordu öyle bir hareketi, bekliyor olsa sen üzerine atladığın an o da karşılığını verirdi (1.87 lan adam)

evet fiziksel şiddet filmlerde izlemesi en zevkli olan birşey ama gerçek hayata gelince o iş öyle değil işte.

neyse şanslısın ki en azından döven sensin, o kadar takip edip birde üzerine dayak yeseydin daha kötü olurdu durum.

tekrardan geçmiş olsun, birşey olacağını sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Adamın sadece tipi badass. Hayatında sanmıyorum kavgya girmiş olsun, sadece genlerle olmuyor bence. Benden kısa arkadaşım var pati Zheld, yerimde o olsa herhalde döverken videoya bile alırdı öyle bir adam. Tiple olmuyor, daha önceden tanıdıgım için güvenle girdim zaten. Ha güvenmesem de girerdim ayrı, öfke başka bir olay.
Sosyal ağlarda paylaş

abi sulh cezadan hapis çıktığı mı görülmüş ya. askerlik davası olmadığı müddetçe ertelemeye bile gider o. merak etme zunar. en kötü karar çıkar. erteleme istersin daha önceden hiç suçun yok anladığım kadarıyla. yada para cezası falan olur her yumruğa 200 milyon falan ödersin. parasıyla değil mi kardeşim diyip bi daha dövmede.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...