Cons Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 wish lan bu sinanımı dövdün olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Wispy said: Xunn'la muhabbeti olmadan saçma sapan yorum yapanlara lulz u get raped diyenlere laf edicem ama o poll'la o başlıkla sen kaşınmışın be xunn'um :/ bring it on hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 geçmiş olsun xunn, umarım yırtarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Of sinan ne dövülür ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 fotografta en fazla 16 yasinda gibi cikmissin. hakim inanmaz, yirtarsin dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Evet, mahkemede illa kimlikteki yaşını kabul etcez derlerse, kemik testi istersin öyle yırtarsın 18'den. Veya beni nüfusa erken yazdırmışlar, portakal yerken birden hissetmiş babam nüfus dairesine koşmuş dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 takip edip planli darp etmissin. adamin adam akilli bir avukati varsa seni otturur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 La oğlum ben saniyede 3 yumruk atıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 yea i'm srsly sry 'bout w/e the fuck happened 2 u, i'm like 100% sure it was an act of pure righteous retribution n shit but idk why u had 2 type all that shit in english Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Geçmiş olsun. Umarım ucuz yırtarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 daha once cezai ehliyetin yoksa hapis cezasi alman mumkun degil... ayrica davayi adam mi aciyor yoksa devlet mi? adam aciyorsa siciline islemez.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Bunu hatırlayan olursa tebrik edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 abi nası bi karılıktır ya annesine takip ediliyorum demesi(artı takip eden adam xunn), gidip dava açması bilmemne. ulan haysiyetsiz şerefsiz it azcık erkek ol lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 sipeyskeyk said: Bunu hatırlayan olursa tebrik edicem. they gonna get medieval on xunns ass Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 pulp fiction Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 does he look like a bitch? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 what? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shipitducy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 say what again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 whaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Phae said: Ya mizahi takılıyorum ama pişmanım. Ay olamaz yargılanıyorum değil de, çocuğa acıdım ya. İnsan insana vurmamalı bence. Gerçekten. bu da hayatında bir iki kez kavga eden, kavgaya girmeden önce dövüp dövemeyeceğinden emin olamayan adam repliği. dövdükten sonra coolluk kasar, "abi dövdüm ama bak kavga kötü bişey". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 hahaha o kadar heyecan maruz görülür. edit: milli olduktan sonra omuzların dik bir halde gezinmiyor musun bir kaç gün? onunla aynı mantalite işte.bir şey denmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 http://img94.imageshack.us/img94/5303/helalxunn.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 şimdi nolmuş kız erkeği mi dövmüş olay ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 slickers said: şimdi nolmuş kız erkeği mi dövmüş olay ne sdfsdfsdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 bunlar çok film izlemekten oluyor işte, adam takip etme "tenhada kıstırma" filan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar