Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 zuhaha.Abi yeni bir bomba daha.Roç geliyo Roç kaçmalıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 rotç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 cem varya... diyor sonra ne diyor çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Yalnız replikler dilimize dolandı, totemlere dalgametre enhance shamanlara kurtçu diyoruz artık xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 bılaynd at. BİLİND AT ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 dalgametre benim de agzima cok fena takildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gutshot Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 böyle noob rogla arena mı yapılır. resto druid'e dalmış öldürdüm sayılır diyor... hiç mi duel yapmadın be kardeşim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 adamın bu videoyu çekerken "oyunculuğunu" göstermek istediğini zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Ya videolar büyük ihtimalle iki kişinin testis amaçlı hazırladığı şeyler ama öyleyse bile mükemmel. Hani "Abidin bana epic fail'in videosunu çekebilir misin?" diye sorsalar bu videoyu koyarmış youtube adam asdaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 degil abi adamlar ciddi sekilde oynuyorlar (: gittim sordum hatta healer ariyor rogue su an mayko askerde ehaehahe en kotulerini sectim koydum diyorda ratingi ortada adamin cokta bozmak istemedim banada sovup bi video cekmesin ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Fin nickini ver şu rogue un ne olur.Bu adama partner olmak için priest kasarım valla.Gülmekten ağlayacağım günleri düşünemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Kaiyra - Sylvanas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=wvyHIB9CIIY http://www.youtube.com/watch?v=htrl1rxyMao Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 "şey attım lavuğa neydi dalgametre işte. blind işte sen anla" vay anam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Mage arcane exp atıyo rogue cos açıyo.Elemanların score 110-111 yanlız.110 kere de yenmişler yani.Rampage da oynamam valla bunu gördükten sonra dfsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Licei Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 yok mu yeni bişiler abi bu adamın fun club felan açıcam walla yakında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 mayko askerdeymiş arena yapamıyor adam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Yalnız mayko da ağır noob, "ben sana silence atıyorum abi sen devam et" silence = dispel sanıyor heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 sayelerinde dönücem oyuna asdehuea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2010 epic abi koptum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 ayaamı bagladı ne ya lakjdslas adamın 30k canı var 200-300 vuruo eleman şsafkl öldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Biri stama aban demiş herhalde veya karşısındaki baya sağlam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 HEALER ÇIKTI! o ne abi gfhohndhmı 10 kere vurdu adama sonra anladı "healer çıktı köpek gibi healliyor" NE ZAMAN ISTERSEN BLIND ATARIM RAAD OL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2010 başlık biraz gay ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2010 mayko sen raad ol genis takıl raad ol genis takıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar