Pyro Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Xaenin said: Son 2 maç dışında baya pro oynadım lan bugün. Single draft çok boktanmış onu öğrenmiş olduk. Pro oynadım dediğin oyunlarda sen bir bok yapmadın ki be agality. Ha pardon başta 2 kill almıştın doğru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 kesin tehdit etti gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Masticore said: bu daha kritik bence :D said: Kicked :7 KahnX said: AHAHAH oynadığı oyunların yarısından fazla concede vote var ama epic (tu) Güzel tespitler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2010 afk bırakınca oluyo o kickler. kicklenme riskim olunca karsı takıma 2. acc yi sokuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar