sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Trabzonspor, Turkcell Süper Lig'in son karşılaşmasında Fenerbahçe'yi ağırlıyor. Trabzonspor-Fenerbahçe 20 Aralık 2009 20:00 Avni Aker Stadı, Trabzon Hakem: Bülent Yıldırım Yayın: Lig Tv Turkcell Süper Lig'de haftanın en önemli maçında Trabzonspor, kendi sahasında Fenerbahçe'yi konuk edecek. Şu ana kadar 99 kez karşı karşıya gelen Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçların 35'inde bordo mavili ekip gülerken; sarı lacivertliler ise 37 kez galip geldiler. Fenerbahçe'nin 119 golüne, Trabzonspor 117 golle cevap verdi. Ligde oynanan 69 maçın 27'sini sarı lacivertli ekip, 21'ini ise Trabzon temsilcisi kazandı. 22 lig karşılaşmasında da eşitlik bozulmadı. Hugo Broos'un ayrılmasından sonra çıktığı son üç lig maçında da sahadan galibiyetle ayrılan bordo mavili ekip, Fenerbahçe'yi devirerek ilk yarıyı üç puanla kapatmak istiyor. Şenol Güneş'in gelmesiyle çıkışa geçen Trabzonspor'da, sakatlıkları devam eden Tayfun, Yattara ve Zafer Yelen'in bu maçta forma giymesi beklenmiyor. Fenerbahçe ise hafta içinde oynadığı Avrupa Ligi maçında Sheriff'i mağlup ederek, Trabzonspor karşılaşması öncesinde moral buldu. Ligin ilk sekiz haftasını galibiyetle kapatan sarı lacivertliler, sonraki haftalarda aldıkları başarısız sonuçlarla liderliği kaptırmışlardı. Bu maçı kazanarak devreyi lider bitirmenin hesaplarını yapan Fenerbahçe'de; Önder, Deivid, Ali Bilgin ve Kazım'ın sakatlıkları bulunuyor. Ülkesine dönen Roberto Carlos da bu maçta forma giyemeyecek. Muhtemel 11'ler: Trabzonspor: Onur, Ömer, Song, Egemen, Cale, Serkan, Selçuk, Colman, Gabriç, Alanzinho, Umut Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Lugano, Bilica, Dos Santos, Mehmet Topuz, Selçuk, Cristian, Uğur, Alex, Güiza Kaynak @ Goal.com Fener tarafı için zor bir maç olacak, Güneş'in FB karnesi pek iyi değil bakalım her iki tarafada başarılar.
tellos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 trabzon ritim mitim buldu diyolar ama ben pek inanmıyorum ya şenol güneş gazıyla 3 maç gittiler bu maç kayıp olur bence.
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 biz severiz bole maçları. az bozmadık galibiyet serisiydi oydu buydu. rahat kazanırız. skor tahminim 0-3.
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Şenol Güneş 96'nın intikamını alır:)... Şaka bir yana,Trabzon en son feneri ne zaman yendi hatırlamıyorum bile...
PZero Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 r.carlosun gitmesiyle fenerbahce büyük bir çöküşe geçer bu maçta onun başlangacı olur .
unK Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Sotto said: Şenol Güneş 96'nın intikamını alır:)... Şaka bir yana,Trabzon en son feneri ne zaman yendi hatırlamıyorum bile... geçen sezon değil ondan önceki sezon galatasaray'a şampiyonluğu daha rahat vermiştiniz hatırlarsan :)
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Fenerli olduğumu nereden çıkardın:) Evet haklısın şimdi hatırladım,ama o maç öyle gazozunaydı yani,Trabzonun yenmesine gerek yoktu... Hani şöyle adam akıllı bir Trabzon galibiyeti cidden hatırlamıyorum...
sleepingdeath Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 PZero said: r.carlosun gitmesiyle fenerbahce büyük bir çöküşe geçer bu maçta onun başlangacı olur . aksine bence; sol kanat biraz düzene girecek beke çekilen santos ve önünde uğur ile tabi burada uğurun istikrarı önemli
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 solda santos ve özer çok iş yapar oynarlarsa. uğur boral'dan tanrı bizi korusun.
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 özer oynar umarım bu akşam, yavaş yavaş toparladı son haftalarda
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Zor maç, Şenol hoca ve oyuncuları geçmiş yılların ve sabırsız taraftarın oluşturduğu baskıyla oynayacak. Fener'de şaka gibi ama Selçuk yine kadroda gözüküyor, göbekte Topuz+Cris olayını akıl edemiyorsun bari Cris+Deniz'i oynat be hoca hay kafana senin. Umarım Özer'den faydalanmayı akıl edebilir dahi Daum.
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 selçuk böyle maçların adamı. gayet yerinde bir tercih.
THARKAS Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 umut oynarsa fener kazanir gokhan oynarsa ts.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 ben izlicem ya fena olmaz,gollü olur.
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 nasıl gol attı aykut kocamaaaaan kocamaaaaan kocamaaaaan
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Arkasokak said: selçuk böyle maçların adamı. gayet yerinde bir tercih. Sen Selçuk'u izlemiyorsun galiba son haftalarda, hiç bir zaman Fener'in futbolcusu olacak biri değildi tamam ama artık rakip takımın futbolcusu olmuş iyice. Onun saçmalıklarını düzeltmek için tüm takım bir tarafını yırtıyor maç boyu. Deniz bile çok düz ama iyi niyetli futboluyla bu heriften bin kat iyidir.
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 santos * ozer oynar isallah sol da, bi kac mac oynasınlar uyum kazansınlar sonra baya iyi olur zaten. su ozeri oynatsın artık bol bol ayıp be.
Öne çıkan mesajlar