Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Kaede said: izlemekle uğraşamıycağım için sordum hani haklı olduğu konular nelermiş, ne demiş bu adam diye. trende ne saçmaymış mesela, veya rüya bölümü neymiş çok merak ettim. ben rüya hatırlamıyorum çünkü. lagunanın zamanına rüya diyorsa ehue alkış karakterlerinide sevmiştim, kurgusunda da bi problem yaşamamıştım sinir olmam zaten şu anda bütün sinirim demon's soulsa odaklanmış durumda ahah yok rüya diyen benim eheh evet lagnunanın kısmını diyor mesela, genellikle 30 dakika boyunca boş boş takılıp anlamsız iki combat dışında hiçbirşey olmaması falan onlara laf ediyo genellikle ayrıntılarla ve diyaloglarla dalga geçiyo, baya da eğlenceli şeyler var hani tren kısmında, diğer trenle gelip kimsenin diğer treni görmemesi, duymaması, trenle başkanın olduğu trene çarpmanın kimsenin dikkatini çekmemesi, en sonunda da kimsenin farketmeden diğer raylara girip kaçması kısmı mesela çok fazla şey var ya 180 dakikanın hepsini şu an ayıklayıp özet geçmem çok zor(: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 tren kısmını çok hatırlamıyorum da laguna kısımlarını cidden konu ile alakasız laylom olarak görüyorsa herhalde oyuna hiç dikkat etmeden oynamış adam. bir dünya ayrıntı, karakter arkaplanı ve karakter ilişkilerine ipucu var squallın lagunanın oğlu olması, eyes on me nin çıktığı olay, elona vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 vardır tabiki önemli kısımları gereksiz uzun diyor ama o kısmın çoğuna zaten orda harcadığı zamanın tamamını göstermiyo hızlandırarak geçiyo oynarken doğrudur vardır olayı illaki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 abi gereksiz uzun dediği her segment max 30 dakika sürüyor. combatların dışında altı üstü bir veya iki event oluyor sonra bitiyor. uzun falan değil, adam bildiğin hikaye için önemli ayrıntıları anlamamış, boş konuşma diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 doğrudur bişi demiyorum o konuda spoonynin failları da az değil, 2. videodan başlıyo zaten (: zaten oyunu kötülemek için de koymadım spoonynin linki, eğlenceli bence adamın reviewları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 8ide Severim ama 7 ezer... der hiç bi mesajı okumadan giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 http://www.pcgamer.com/2013/05/18/final-fantasy-8-is-being-spruced-up-in-hd-for-the-pc/ EVET Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Sonunda ulan. Kıçı kırık 13 için bile milyon tane şey çıkardılar. Bir zahmet 8'e hd yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2013 http://www.troll.me/images/squall/-whatever-thumb.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar