Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nice Yıllara narin ^^

kermit

Öne çıkan mesajlar

soanın mevsimi degil çok var daha...

araya giriş v.2.01a[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki:
kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo..
Sosyal ağlarda paylaş

sen istedikten sonra herşeyin mevsimi olur..
Bana mevsimi var soanın
sana yoktur belki..
aşk gibi bu soan[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki:
kraldan cok kralcı olmayın bi insan bişi sorduysa yardımcı olun search t hede hodoo diye baırmayın sozluk deil burası forum,insannar konusmak icin acc alıyo..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
narin, 15 Temmuz 2004 10:37 tarihinde demiş ki:
eternal bişi demiyim bu mutlu gnümde diorum ama arkadaşım "kıl" mısın ? Thread'ime kastın mı var ? :))

ahaha
=)[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

soğan tropik bir meyve olmakla beraber brezilyadaki ormanlardan ülkemize kaçırılmakta,önemli etkisi: çok kötü bişi olduu için insanları "benim soğanım niye bu kadar kötü ühüheühe" diye ağlatmak.

geyiği keselim.

Mutlu yıllar narin hebele hübele aklına gelebilecek her doom günü lafı işte[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Sosyal ağlarda paylaş

amma çok yengeç varmış bu forumda :) Heypi börtdey efem[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

senin titleı da artık öss gazisi veya öss şehidi yapsınlar :D
prawlera öss şehidi diye title koyulsun adam ölmekten beter oldu be heheh[signature][hline]Gitar Azmanı
------------
Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki:
Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam...
Sosyal ağlarda paylaş

İyi ki doğdun narin. Nice senelere. :)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Tamam cinsiyet konusunda gravityyi kandırdım...Çünkü kız karakterler çok tatlı ^^
Sosyal ağlarda paylaş

benim narin narin yariimm
suya düştü hayalimm
nolacak şimdi haliimm
rin narin narin yarim
ahahaha[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
shapshal, 15 Temmuz 2004 11:54 tarihinde demiş ki:
geç kaldın eternal :D

OHAHAHAHAAH aynı anda karpuz la bunu düşünmemiz imkansızlık ötesinde bir galaxie far farr awayy
nasıl oluyo lan bu
karpuz kardeşimmisin benim...[signature][hline]BonePART, 05 Temmuz 2004 23:15 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...