xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 utorrent programını kullanıyoırum evde iki bilgisayar var 2sidew aynı ayarlarda fkaat biri en fazla 1mb dl hızına ulaşabilirken diğperinde 3-4 mb gorebiliorum. Ayarlar aynı portlar açık hiçbir sorun oldugunu sanmıyorum ama 1 bilgisaayrda resmen limit koymus gibi 1mb da kalıyor nedeni ne olabilir şimdiden teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 diğer bilgisayardaki torrentler daha çok seedliyse öyle oluyor olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 ayarlardan bağlantı hızını kontrol et portlarını kontrol et aynı porttan mı bağlı diye bence aynı porttan bağlı olmasın ayrı portlara geçip o portların ikisinin de açık olduğundan emin ol upload limitinden dolayı bir sınırlama da getirmiş olabilir onu da kontrol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 NAT gostergesi yesil mi? onla ilgili olabilir. bi de portla ilgili mesela, bende soyle bi sorun var, arada sabit ip'mi degistirmek zorunda kaliyorum (evdeki herhangi bir pc benim pcden once acilinca cakisiyor iste). 192.168.1.6'ya kadar tum ip'lere forwardlamis olmama ragmen sorun cikarabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar