paramecium Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2010 Selam, Tork konventörüne daha dönüş yapacaklarını sanmam çünkü verimler konuşuyor artık. O sistem de oldukça verimsizdi. Evet, üstünde çalışarak daha iyi optimizasyon yapılabilir ama şu saatten sonra pek uğraşacaklarını sanmam. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Otomatik vites, dizel motor, önden çekiş otomobil kültürünün bir parçası değildir diyip çekiliyorum hemen. Diğer argümanlara lafım yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 17, 2010 Dizel ve önden çekişi bilmiyorumda otomatik vites artık bütün yarış araclarında kullanılan şanzıman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 2 vites değiştirdiğinde o anda viteste olan kavramanın başka dişliye geçmesi gerekiyor. Bu yüzden daha uzun sürede değişiyor vites. Forumda daha önce konuşmuştuk bunu, DSG beklenen vites geçişlerinde çok başarılı, beklenmeyenlerde ise çok başarısız sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2010 Selam, Otomobil kültürünün ne olduğu da tartışmaya açık :) Kimi bu işin özünü F1 olarak isimlendirir, kimi Paris-Dekar'dan başkasını bilmem der, bir başkası ise aileyle beraber şehir dışı yeşil mavi bir manzaraya doyarak ilerlemek der. İnsanların keyiflerine sınır çizilemez. DSG bence ulaşılabilir şanzımanlar açısından en konforlusu hali hazırda. Teknolojik gelişmeler ve üretim maliyetlerinin düşmesiyle beraber aynı mil üstündeki dişlilere(kademelere) geçiş süresi de düzeltilecektir sanırım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 benim merak ettigim, rally de ne kullaniliyor onlardada kollu vites var ama sanki hala debrijayda var heal and toe falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Selam, Hâlâ manuel şanzıman kullanıyorlar diye biliyorum. Kavrama oranını ayarlamaktan tut da aracı daha esnek kullanma gereksinimlerini karşılıyor. Heel&toe denememe rağmen becerememiş biri olarak suçu fren ile gaz pedalı arasındaki mesafeye atıyorum :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Elektronik sistem kulanılması yasak (son zamanlarda değişmediyse kural) O yüzden sıralı mekanik şanzuman kullanılıyo. (motosikletlerdeki gibi bir nevi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 paramecium said: Heel&toe denememe rağmen becerememiş biri olarak suçu fren ile gaz pedalı arasındaki mesafeye atıyorum :P (tu) doğru yoldasın. Belki spor bir pedal takımı alınıp çalışılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 yada yarış ayakkabısı alınabilir, heel&toe için dizayn edilmiş yan destekli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Var bende çok tatlı bir şey de kıyamadığım için az giyiyorum. Durduğu yerde eskidi ama, nasıl iş anlamadım :p Eski görünümü bir kenara, amele gibi kullandığım zamanlarda bile çok rahat pedal basması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Oyyyyyy special editin buldum 2 tane. TRde denilene göre 3 veya 4 tane varmıs sadece. motor 3.0tdi ile aynı ama alet 292-300 beygir fabrika cıkısı. Bi fiyat teklif ettim ama bakalım adam inerse :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 THARKAS said: mercedes desen neysede bmw nin ici güzel degilki. dunyanin en aptal ithalat politikasi ile geliyorlar buraya da o yuzden. almanya da ici dolu bir araba kiralarsaniz (bmw) gayet guzel geliyor goze. ustelik araba kiralama firmalari en luks secenekleri secmiyor dosemelerde ivir zivirda. sonra gelip burda borusanda, kosiflerdeki galeride bekleyen arabalarin icine oturunca aglayasiniz geliyor. kosiflerde super luks secenek paketleri duydum gecen gun. merak etmiyor degilim ne koymuslar bu sefer diye. ama zannettigim gibi luks donanim ve doseme ise gene satmayacak, cunku normalde 3000 euro fark yapmasi gereken eklentiler icin cok cok cok daha para isteyecekler, sonra gene "denedik alan olmadi" diyip eski hamam eski tas (bombos baz paket, bombostan biraz daha az bos olan premium paket) politikasina donecekler. dogus cok mu farkli? degil. gecen ay q5 teklifleri aldim bayilerden. baz paketin uzerine 13 bin euro civari ek yapiyorlar cift paketli bir q5 te. rakamlar garip gelince bir arkadasa almanya dan bizim baz pakete denk donanimli bir q5 sordurdum, ustune bizim cift paketli diye teklif yapilan donanimlari eklettirdim, farki cikarip donanimin almanya fiyatini buldum. turkiyede satilsa ne olur diyerek bu fiyata kdv, otv ekledim. arac her durumda bosta olsa doluda olsa gumrukten gectiginden ekstra gumluk ucreti hesaplamasamda, yine de fiyat artisindan dolayi comert bir hata payi biraktim. (1000 euro civari) sonra bu rakami turkiye baz paketinin ustune ekledim. kampanyali diye teklif edilen fiyat ile baz paketin ustune ekledigim donanimli fiyatin devlet vergileri yedikten sonra olmasi gereken halinin farkini aldigimda gordugum rakam direk distributorun hava parasi karini verdi. ve inanin bana gordugum rakam adama kalp krizi gecirtir. donanim isteyen adami opuyorlar bu ulkede. bombos arabalara biniyoruz onca para verip bu nedenle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Audi/Bmw/Merso kullanak, araçta kabuk olsun yeter. Ne gerek var donanım seçmeye di mi :), elektrikli cam olsun yeter. Bi de klima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Selam, Peki, galerilere araç getirtsek istediğimiz donanımla; garanti durumu ve fiyat politikaları ne düzeydedir? Bunu yorumlayabilecek kimse var mı? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2010 Aynı aracı normal bayiden almaktan ucuz oluyor diye biliyorum ama garanti şartlarını iyi incelemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 para o is cok karisik ya, kesinlikle ucuza gelir, hatta en iyisi arabayi sen bulup orada ayarlayip abi bunu bana kaca getirirsin demen, yalniz galer isinde esas trick bazi seyleri saklayabilmek bluetooth parcasi mesela 600 euro otv ile 1500 euro atiyorum gumrukcunun krali gelse anlayamaz var mi yok mu yazmazsan para cebe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Selam, Diyorsun ki eğer faturada bazı parçalar görünmezse çok uyguna getirirsin aracı. Araç faturası keserken acaba her donanım yazılıyor mu?!? Bizde yok ama Almanya'da falan yazabilirler sanırım. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 gümrükçüler anlıyorlar anlıyorlar da sonra anlamıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Galericiler gümrükçüyü halleder sen paradan haber ver :P Bu arada 56.000de bi tane buldum Sline hayırlısı bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Selam, Al şunu, rahata er işte :P http://www.sahibinden.com/audi_s8_4_2_quattro-99WQQaXQQ18160627WQQpXQQdisplayitem Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 O arac min 250.000km :P minimum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 paramecium said: Peki, galerilere araç getirtsek istediğimiz donanımla; garanti durumu ve fiyat politikaları ne düzeydedir? Bunu yorumlayabilecek kimse var mı? yok öyle bişe. bağlantıları olan kimse/galerilere istediğin arabayı getirtebiliyorsun. bazıları, arabayı almadan önce, yurtdışında görmene de izin veriyorlar; ama 2. elde olan garantilerin durumunu türkiyedeki koca bir holdingin sağladığı kadarıyla bu başlık gördük zaten. ha, ben bi aracın motoru bilmem ne ili gümrüğüne, şasisi bilmem ne gümrüğüne, kupası bilmem ne gümrüğüne diye getiren adamları da gördüm. onların işi daha farklı ama, binilecek arabayla işleri yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 yarım kalmış mesaj akşam hehe şunu demek istemiştim, öyle adamlar, galeriler var ki gözün kapalı alabilirsin 2. elini. arabayı 0'dan toplayacak kadar iyi ekipleri oluyor. ama sözleşme karşılığı garanti olmaz tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2010 Selam, Araç sahte değil ki. Bunlarda da 'Uluslararası Garanti' kavramı olmalı. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar