kermit Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 nerde kaldığm ne koşullarda kaldığım hakkında pek bilgi vermeyim şimdi ama dayım sağolsun kalacak bi yer bulana kadar beni bi eve yerleştirdi. suriyeli bi ev arkadaşımda var hatta ve bugün suriyeli yine bunların tarikatının şeyhi geldi. insanları izledim max 45 yaşındaki adamın elini öpmeye başladılar. izliyorum tabi. adam konuşuyo bunlar ağzına bakarak dinliyolar. istanbula misafirliğe gelmiş kalıcıda olabilirmiş çat pat yarı arapça yarı türkçesiyle konuşuyo. sonra birisi "bana tövbe ettinmi" dedi. bende "yok" dedim birden tamam dedi gitti. şeyh diğer odadan geldi oturdu gel dedi. adam tek elimi tuttu bişiler dedi bende sırf meraktan bekliyorum napcak diye. sonra tekrar et dedi. işlediğim günahları ..... diye devam etti. bittimi dedim kalktım çok garip. telefonumu aldı 3 saat sonra aradı ve üst katta kalıyomuş benle muhabbet etmişti. pcsi nete girmiyo diye çağırdı. kalktım gittim pcye restart attm nete girdi. çok garip şeyler oluyor. bi an önce kurtulmalıyım. tarikata üye oldum lan resmen ev basılsa sıçtım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 hayırlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 rufailer mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 abbovv kaç kurtar kendini kermit yoksa abi yapıcaklar seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ondan soora ben de dedim ki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 elinden baska yerini öptürmek isterse öpme,tarikatın adında muz geciyor mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 bence kermit o tarikatın başına geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 nakşiler. basılsa sıçmazsın. Bir tane adamı kafala.idare edersin. sigara serbest mutfakta onlarda. bi şey olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 "nutella yerim" said: elinden baska yerini öptürmek isterse öpme,tarikatın adında muz geciyor mu çok kobra öptün galiba ? zehirlisine denk gelme o zman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 balon said: nakşiler. basılsa sıçmazsın. Bir tane adamı kafala.idare edersin. sigara serbest mutfakta onlarda. bi şey olmaz. sigara hertürlü serbest canım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 kermit said: "nutella yerim" said: elinden baska yerini öptürmek isterse öpme,tarikatın adında muz geciyor mu çok kobra öptün galiba ? zehirlisine denk gelme o zman dikiz ayna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 kermit bu aralar çok agresif yanlız yakışıyo ama bence ;)))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 "nutella yerim" said: kermit said: "nutella yerim" said: elinden baska yerini öptürmek isterse öpme,tarikatın adında muz geciyor mu çok kobra öptün galiba ? zehirlisine denk gelme o zman dikiz ayna aynayı napcan bi taraflarınamı bakıcan iz varmı diye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ışıgı yansıtmak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 iyi olmuş sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 kermit demedin mi adama 'allah mısın lan?!?!' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 nahşibendiyse uzaklaş bence kürtler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 veri topluyom şu anda çoğu şeyler komik gülücem gülemiyom. izlemedeyim sadece. çok garip bi ortam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 abi bilgisayardan anlayanların kaderi bu mu ya? tarikata girion şeyh bile "şu pc ye bi bak hele" die çağırıyo ne lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 kermit şeyh sana "bu dünya için mi birşeyler yapacaksın yoksa diğer dünya için mi?" deseydi ne derdin sdfdsd elini tutarak dicek tabi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 gözlerinin içine de bakıcakmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 LAN KERMİT HEKLENMİŞ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 geçmiş olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 şeyh hekledi beni zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 kermit said: izliyorum tabi. adam konuşuyo bunlar ağzına bakarak dinliyolar. istanbula misafirliğe gelmiş kalıcıda olabilirmiş çat pat yarı arapça yarı türkçesiyle konuşuyo. bende sırf meraktan bekliyorum napcak diye. sonra tekrar et dedi. resmen acc açık bıramış sdfgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar