mokoko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Eeht said: mokoko said: yenilen takım değil tabiki o. mağdur olan takım. ole şey mi olur abi. hakem hatasından gol attı bide yenildi itiraz edince maç tekrarlancak. oooldu başka. adadfasdfas rıdvan ahmet çakarı aramış valla öyle dedi onun yalancısıyım. duzeltti sora ama mağdur olan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 balon said: Geçen senin elinden başlık açınca bir sıkıntı oldu Pzero'cum, bu haftalık ben açim ve tekrar uğurlu ellerine bırakıcam başlık açmayı. harcadın bizi resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ZIHIHIHI İYİ YENİLMİŞİZ JASGDFD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 yağmurda falan güzel maç oldu enazından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 EZ DİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 mokoko said: 1-2 bursa. goller nobre, ve sercandan gelir. vay be nobrenin golunu bildim. bi piyango bileti alıyım en guzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 EZ İL ME DİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 sina sen her platformda ezilmeye mahkumsun.(bknz. dota ) :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 PZero said: kazanırız 3-0 EHEHEHEHEHE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 2-1 olunca kapadım çocuğu yatağa yolladım. şimdi sabah velede ne diyeceğim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Wispy said: 2-1 den sonra çocuğu yatırdım lan sabah ne diycem oğluma. Ulan böyle kaybettiğimiz maçları toplasan 4 yıldızımız olurdu anasını satayım Verilmişti Edit: Ama iyi oldu ya ertuğrulu kovan et kafa utanır belki biraz bu gece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ben bi daha vurgulamak istedim. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 baktık takım çok erken yakaladı milleti biraz daha avans verelim dedik lig sonunda yakalar ve yargılarız yine gg bu arada 4.5 milyon euroya zapoyu al bursaya ver beleşe bize karşı oynayamaz maddesi koydurma sadfasdfsaf devre arasında da tabatayı beleşe o da çaksın bize :D o değil de bu seneki 5. kırığımız. bi ferrarinin çıkışı dandirik maçı verdi olaya bak sezonun en büyük maçı şimdi önümüzde defol git demirören nolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Valla üzüldüm desem yalan olur, bu üçkağıtçı başkan gitmeden bir zahmet bir halt olmasın. Önce gitsin sonra iyi sonuçlar alalım yoksa balık hafızalı insanlar yine bu adamı seçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 adamdan ne istiyonuz daha geçen sene 2de 2 yaptınız bu sene de tepeye oynuyosunuz yine. hatta şampiyonlar liginde puan aldınız daha ne napsın bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Size verelim madem o kadar iyi? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 düşün o olmasa daha neler neler yapıcaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 demirören gitsin şampiyon olmayalım :D hakkaten bu piskolojideyiz rastgele sölemiyoruz. inönüde 2-1den üstelik son dakikalarda 2 gol yiyip maç vercez... eskiden olsa oturup ağlayabilirdim sadfsadfads şu an hakkaten umrumda değil nerdeyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 %70 beşiktaş taraftarı aynı durumda.. demirörene tek küfür etmiyeceğim nokta tabata'nın bonservis bedelini borcundan düşüp seçimlerde de adaylığını çekmesidir. diğer türlü şampiyonlar ligi şampiyonu olsak bile demirörene küfür edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Bataklıktan timsah çıktı zaAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Ferrari çıktı 10 dakikada 2 gol yedik. Maçın özeti budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Yalnız beşiktaşlılara bi kötü haberim var. Çok duyuyorum çevremde de burada da "yenilgiye üzülmedim abi demirören gidecek ne de olsa" diye... Bu avuntudur arkadaşlar. Demirören daha yıllarca gitmez. O koltuğa yapıştı. İstediğiniz kadar yenilin, fark yiyin hatta küme düşün o adam başta kalır. O yüzden bence yenilgiye sevinmeyi bir kenara bırakın, maç kazanınca sevinmeye dönün tekrar. Kazansanız da kaybetseniz de başkan demirören, en azından puan alırsınız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 I LOVE YOU ZAAAPOOOOOOOOOOOOĞĞĞĞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 BulletRide said: Bataklıktan timsah çıktı zaAAAAAAAAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 PZero said: balon said: Geçen senin elinden başlık açınca bir sıkıntı oldu Pzero'cum, bu haftalık ben açim ve tekrar uğurlu ellerine bırakıcam başlık açmayı. harcadın bizi resmen Kardeşim Ertuğrul'la Cuma'daydık beraber, bunu yapmak zorundaydım,affet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar