Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Beşiktaş - Bursaspor 18.12.2009 @ 20.00

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eeht said:

mokoko said:

yenilen takım değil tabiki o. mağdur olan takım. ole şey mi olur abi. hakem hatasından gol attı bide yenildi itiraz edince maç tekrarlancak. oooldu başka. adadfasdfas

rıdvan ahmet çakarı aramış valla öyle dedi onun yalancısıyım.

duzeltti sora ama mağdur olan diye.
Mesaj tarihi:
balon said:

Geçen senin elinden başlık açınca bir sıkıntı oldu Pzero'cum, bu haftalık ben açim ve tekrar uğurlu ellerine bırakıcam başlık açmayı.

harcadın bizi resmen
Mesaj tarihi:
Wispy said:

2-1 den sonra çocuğu yatırdım lan sabah ne diycem oğluma.
Ulan böyle kaybettiğimiz maçları toplasan 4 yıldızımız olurdu anasını satayım

Verilmişti

Edit: Ama iyi oldu ya ertuğrulu kovan et kafa utanır belki biraz bu gece.
Mesaj tarihi:
baktık takım çok erken yakaladı milleti biraz daha avans verelim dedik

lig sonunda yakalar ve yargılarız yine

gg bu arada

4.5 milyon euroya zapoyu al bursaya ver beleşe bize karşı oynayamaz maddesi koydurma sadfasdfsaf

devre arasında da tabatayı beleşe o da çaksın bize :D

o değil de bu seneki 5. kırığımız. bi ferrarinin çıkışı dandirik maçı verdi olaya bak

sezonun en büyük maçı şimdi önümüzde

defol git demirören nolur
Mesaj tarihi:
Valla üzüldüm desem yalan olur, bu üçkağıtçı başkan gitmeden bir zahmet bir halt olmasın. Önce gitsin sonra iyi sonuçlar alalım yoksa balık hafızalı insanlar yine bu adamı seçer.
Mesaj tarihi:
demirören gitsin şampiyon olmayalım :D

hakkaten bu piskolojideyiz rastgele sölemiyoruz.

inönüde 2-1den üstelik son dakikalarda 2 gol yiyip maç vercez... eskiden olsa oturup ağlayabilirdim sadfsadfads şu an hakkaten umrumda değil nerdeyse :D
Mesaj tarihi:
%70 beşiktaş taraftarı aynı durumda..

demirörene tek küfür etmiyeceğim nokta tabata'nın bonservis bedelini borcundan düşüp seçimlerde de adaylığını çekmesidir. diğer türlü şampiyonlar ligi şampiyonu olsak bile demirörene küfür edebilirim.
Mesaj tarihi:
Yalnız beşiktaşlılara bi kötü haberim var. Çok duyuyorum çevremde de burada da "yenilgiye üzülmedim abi demirören gidecek ne de olsa" diye... Bu avuntudur arkadaşlar. Demirören daha yıllarca gitmez. O koltuğa yapıştı. İstediğiniz kadar yenilin, fark yiyin hatta küme düşün o adam başta kalır. O yüzden bence yenilgiye sevinmeyi bir kenara bırakın, maç kazanınca sevinmeye dönün tekrar. Kazansanız da kaybetseniz de başkan demirören, en azından puan alırsınız :)
Mesaj tarihi:
PZero said:

balon said:

Geçen senin elinden başlık açınca bir sıkıntı oldu Pzero'cum, bu haftalık ben açim ve tekrar uğurlu ellerine bırakıcam başlık açmayı.

harcadın bizi resmen

Kardeşim Ertuğrul'la Cuma'daydık beraber, bunu yapmak zorundaydım,affet.
  • Yeni Oluştur...