Grudge Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2003 sizce bu adamlar paraya mı susamışlar yoksa ne? 2-3 senede bir sistemi mi değiştircekler yaw ve yaptıkları tek açıklama -en azından benim gördüğüm- işte bu[hline]Bloated goat prince of undeath, master of vampires and lord of spectres, Orcus, Grant me your crushing might and deadly power of your skull headed wand! -Quah-Nomag The Skull King
Magic Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Anyone who wants to investigate the changes before purchasing new books can download the upgraded SRD. You can do that for free.
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2003 Q: Will there be a rebate program for previous owners who buy the new books? A: Not to my knowledge. Your 3.0 rulebooks should work very well with any support product that is post-3.5, and vice versa. The older books won't be useless, but they won't be perfectly up to date, either; there will be changes. Anyone who wants to investigate the changes before purchasing new books can download the upgraded SRD. You can do that for free. lütfen büyük resme bakalım. siz eski kitaplarınızla takılın takılabilirseniz. üç-beş errata download ettirip sesinizi keseriz. ama alacaksınız eninde sonunda diyo adamlar resmen.
axedice Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 E Hasbro dan ne bekliyodun ki adamlar resmen 4th edition da yolda demişler.AD&D, ilk D&D den 15 sene sonra çıkmıştı(dün gibi hatırlarım)3rd ed. sa 11 yıl sonra galiba.Neyse artık Kazaa var 7th edition yapsalar bile alıcağımı sanmıyorum. Artık bu işinde suyu çıktı.Kapitalizm bu işe oyuncak gözüyle bakıyo.Satışları düşen Hasbronunda Wizards ı TSR la birlikte almasının sebebi bu.Çocuklar oynasın eğlensin ve yeni kitaplarla setleri ana-babalarına aldırsınlar diye afedersin mokunu çıkaracaklar.Çıkartıyolarda zaten.Bize de takip etmek düşer beğenirsek yeni kuralları yazdırır oynarız.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Volfied Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Dünya kapitalist gözüyle bakıyo olaya, ama en azından sevilen kabul edilen bir şey Ülkemizde bunlara satanizm deniyor ve okullarda bu tür şeylerin konuşulması bile yasak...[hline]'Cause everyday we pay the price, With a little sacrifice... Bob Marley - Jammin' Yalnız birey güçlü bireydir -SAP Kanunu
Xechelon Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 ya illa ne die update olsunki oynicagimiz ben hala goruyorum 2. edition oynayanlari baya da zevkli aslinda[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough."
Dojorel Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2003 mukemmellestirilmeye calisiliyor sistem, yapilan bu. eskisiyle mutluyum diyorsaniz kimse size karisamaz. ayrica eskisi ile arasindaki farklari ucretsiz ogrenebilecegimiz belirtilmis. yani sorun yok.[hline]blinded by fear of life
xagon Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 "3. Edition" kitaplari falan daha yeni aldim yapmayin bana bunu.. :)[hline]XaGoN - www.xagon.net
Bone Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 bence 3e gayet güzel. yani herşeye uyarlayabiliyorum
Mathias Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Bu yeni çıkan 3.5 versiyonların galiba sadece Core Rulebook kısımları çıkacak.3.5 versiyon ph,dmg ve mm deki bugların düzeltilmis ve birazda törpülenip , parlatılmış :) versiyonu olarak karşımıza çıkacak. Yoksa adamların " Yok abi su sistem oturmadı, biz bir daha deniyelim" demesinden değil yani.Tabi benim duyduğum ve aynı şekilde düşündüğüm bu.Sizi bilemem. Bug dediğimde mesala oyunda parry olmaması.,great sword'un dagger ile aynı hızda çekilip (initiative bonus olayı dengesizliği), böyle savaşa başlanması.. vs vs gibi...[hline]What we do in life,echoes in eternity.
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 3.5 ed.D&D Unofficial [Bu mesaj Grudge tarafından 27 Şubat 2003 18:04 tarihinde değiştirilmiştir]
LethE Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 oh ne ya.. o?* handbook?[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn..
Grudge Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 soruyu tam anlayamadım.... ama linki soruyosan TSR dan sızan veriler ve GEN-CON da karşılaşılan bazı şeylerden yola çıkılarak yapılan 3.5 ed. D&D spekulasyonları.
neuromancer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 said: Mathias, 27 Şubat 2003 17:38 tarihinde demiş ki: Bug dediğimde mesala oyunda parry olmaması.,great sword'un dagger ile aynı hızda çekilip (initiative bonus olayı d&d'de parry var zaten.. round'daki attacklarından tekini kullanarak, sana karşıdaki silahını savurmadan, "parry etmek istiyorum" dersin, sonra karşıdaki attack zarını atar, sende bir d20 atarsın, Dexterity modifier'ını eklersin ve attığı attack zarını geçmeye çalışırsın, eğer geçerse takır tukur parrylersin vuruşunu, parryleyemezsen, üstüne birde damage zarını atar karşıdaki. Parry var yani anlayacağın, ;)[hline] Luna ..::[Neurotic Warlocks]::..
neuromancer Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Ona bakarsanız, 1st Edition, yani ilk d&d piyasaya sürüldüğünde ne kadar promosyonu yapılıyordu, kimler biliyordu-oynuyordu? Siz sanıyor musunuz bunu tüm dünya oynama şansına sahipti, sadece belli bir kesim. Eskilerde türkiye'de bunun lafı edilseydi neler çıkardı kimbilir, baksanıza 21. yüzyılda neler konuşuluyor hele... Ad&d'yi tanıdık Türkiye'de çıktıktan belli bir süre sonra... 3rd edition'un da çıkmasıyla büyük bir patlama yaşandı dünya'da, 3rd edition çıkmadanda büyük patlamalar yaşanıyordu aslında ama 3rd edition iyice patladı! Ardından farklı farklı onlarca kitaplar çıkmaya başladı... 2nd edition'da bende işte, Ninja handbook vs... şimdi onlarca kitap çıkıyor yahu!. Bu iş ticarete de yönelecek, ayrıca bu işin piyasası da genişledi, artık büyük bir işle uğraşıyorlar OLDUKÇA ve yenilikler yapmaları gerekir, sahip oldukları konum için verdikleri emeği maksimuma çıkarmalılar... güzel mi?... aynen böyle işte, huh...[hline] Luna ..::[Neurotic Warlocks]::..
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2003 haste in ölümü[hline]Endure. In enduring, grow strong...
Öne çıkan mesajlar