Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi blogda frpyi kötüleyen eleman - go go go

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahahahaha lan eleman cidden 12 yaşında, ama yaşıtlarına göre daha olgun bence. şu espri'yi ben 12 yaşında yapamazdım yani.

Mwa ha ha ha! N’oldu len? FRP’ciler, 40 yılda bi işe yaradınız, hitimi 1000+ yaptınız. Sağolun. Satanistsiniz zaten siz, kedi kesiyonuz eh? Yirim.

Allah bilir ilkokul bebeleri gibi “Metallica hell yeah” diyorsunuzdur? “Kurt Cobain fuck meh grunge oh yes” diyorsunuzdur? İnanırım.

Gelsin şimdi hitler. Hem de Adolf Hitler.
Mesaj tarihi:
yok be ufak falan değil eleman nickte otaku olucak, haberlerin yarısı sankakudan copy paste olucak 4chan memei bilicek 2ch bilicek adam 12 yaşında olucak

lan ben 12 yaşında geocitiesden 56k ile 16 renk hentai indirmeye yeni başlamıştım ki türkiyedeki ilk benim

klasik üniversitede google wiki ve 4chanı keşfetmiş troll olmaya çalışan gençlik işte. trollüğü failde millet meraktan iyi hit aldırdı galiba elemanın bloguna
Mesaj tarihi:
o degilde bizim paticikte valla invite sistemine geçmemiz lazım. bu tip trollere karşı %100. o degilde orada blogda kiminize ibnedir, vs dir bi ton küfür etmiş biriniz üşenmeyip dava etseniz ne gülerdim var ya.

birde paticikteki nicki neki diyicemde. büyük ihtimalle yeni üyelik alıp post atmamıştır.
Mesaj tarihi:
yok atıp ayar yemiş bi ara belli baya butthurt vardı ilk postunda. tabi o ayarı başka bi yerden yemiş te olabilir

http://forum.paticik.com/read.php?62,4516387,page=2#msg-4516522
Mesaj tarihi:
Kaede said:

lan ben 12 yaşında geocitiesden 56k ile 16 renk hentai indirmeye yeni başlamıştım ki türkiyedeki ilk benim

Bu ne demek, populerliğini yitirmiş sanatçı gibi; bi kuple rofl.
  • Yeni Oluştur...