Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bi blogda frpyi kötüleyen eleman - go go go

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Adamın Viktor'un yazdığı mesaja yaptığı açıklamayı okuyunca kendimden şüphe ettim, gittim bir daha okudum mesajı, sonra bir daha okudum. Resmen anlamadığı şeyi açıklamış adam güzel güzel..

Serinin devamını bekliyorum
Mesaj tarihi:
Bu sitenin 250.000 küsür üyesi var. Ki bu kişiler bizim bildiğimizden biraz farklı organizmalar. Nasıl olduğunu anlatacam, ya da bırakın anlatmayayım “saçma fikirli bir insanım” sonuçta ben (!). Bu yüzden kendiniz görün bakam nasılmış bu hıyarlar, sırayla okuyun:

ahahahaha

hıyar da babandır
Mesaj tarihi:
Aga herif epik reklam kastı. Düşünsene 250 bin üye, bunların 200 bini girse siteye, bu 200 bin kişininde 150bin yiğeni olsa. "Merhaba ben şunun yiğeniyim" dese sitesine, google ad'da 150bin hitine günde 1.6 tl kazandırsa. Oh lan manyak para.
Mesaj tarihi:
Phae said:

Besleyin abi. Besleyin troll'ü oysun gözünüzü. Bu kadar barizine nasıl atarlanıyorsunuz anlamıyorum. Bırakın ilerlesin.

ahahaha aynen
adam yaptığı işi başarıyla yapıyor şu an.
Mesaj tarihi:
Kaede said:

said:
Yukarıdaki SS’yi anlamayanlar için açıklama: Hani biz Google da çıksın diye yazılara tag giriyok ya, adam soruyor orda “site için ne tagı girsek” diye; Viktor da “starcraft + kotu oyun vb diye tag girelim” diyore. Bir nevi böyle taglar girerek hit çoğaltıyorlar yani. Olay bu.

mahuhauhaua

lol suna gelmistim ben de. viktor gidip cizerek anlatsin ne demek istedigini
Mesaj tarihi:
"Uzun zamandır biliriz bu siteyi, burdaki adamların yaş ortalaması 20-29, çoğu da üniversiteli falan. Biz bu canlılara kısaca “Parlak Bilek“ler diyoruz, çünkü üniversiteye giden bir adamın en çok tüketttiği şeyler belli; KFC, Burger King vesaire. Onlar da yağ yapınca toplanıyo belli bir yerde tabi, artık bu belli yer göt olur göbek olur beyin olur bilemem. Hadi bakam paticikli köpecikler, sözün özü; bu kapı, bu sapı, bu da ananızın damı."

heahah nedir bu ya
Mesaj tarihi:
kitana said:

"Uzun zamandır biliriz bu siteyi, burdaki adamların yaş ortalaması 20-29, çoğu da üniversiteli falan. Biz bu canlılara kısaca “Parlak Bilek“ler diyoruz, çünkü üniversiteye giden bir adamın en çok tüketttiği şeyler belli; KFC, Burger King vesaire. Onlar da yağ yapınca toplanıyo belli bir yerde tabi, artık bu belli yer göt olur göbek olur beyin olur bilemem. Hadi bakam paticikli köpecikler, sözün özü; bu kapı, bu sapı, bu da ananızın damı."

heahah nedir bu ya

hahahah. ütopyasını yediğim.
  • Yeni Oluştur...