xcorpion Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 o efsaneymişse ben de kaşık bükerim.
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 bu arada bunlar atsızcılar gibi lan bi caşıt demedikleri kalmış ahaha
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 dinsiz imansızız bir de göt göbek dlksafhsdkljf abi adam düz adam böyle ironiye aşina olmayan neslin babası falan. hayatında başarılar dilerim.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 diyore said: böyle konuşan adam konuşsa nolur.
xaty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Adamın Viktor'un yazdığı mesaja yaptığı açıklamayı okuyunca kendimden şüphe ettim, gittim bir daha okudum mesajı, sonra bir daha okudum. Resmen anlamadığı şeyi açıklamış adam güzel güzel.. Serinin devamını bekliyorum
Marty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 bende acilmiyo ya linkler cok merak ediyorum help pliz
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Bu sitenin 250.000 küsür üyesi var. Ki bu kişiler bizim bildiğimizden biraz farklı organizmalar. Nasıl olduğunu anlatacam, ya da bırakın anlatmayayım “saçma fikirli bir insanım” sonuçta ben (!). Bu yüzden kendiniz görün bakam nasılmış bu hıyarlar, sırayla okuyun: ahahahaha hıyar da babandır
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 tags: epic losers, paitick org, parlak bilek
Gkgokhan Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Aga herif epik reklam kastı. Düşünsene 250 bin üye, bunların 200 bini girse siteye, bu 200 bin kişininde 150bin yiğeni olsa. "Merhaba ben şunun yiğeniyim" dese sitesine, google ad'da 150bin hitine günde 1.6 tl kazandırsa. Oh lan manyak para.
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 ya tamam benim de madalyam yok. ama sövüp saymıyorum yine de. :(
Phae Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Besleyin abi. Besleyin troll'ü oysun gözünüzü. Bu kadar barizine nasıl atarlanıyorsunuz anlamıyorum. Bırakın ilerlesin.
Cons Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Phae said: Besleyin abi. Besleyin troll'ü oysun gözünüzü. Bu kadar barizine nasıl atarlanıyorsunuz anlamıyorum. Bırakın ilerlesin. ahahaha aynen adam yaptığı işi başarıyla yapıyor şu an.
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Kaede said: said: Yukarıdaki SS’yi anlamayanlar için açıklama: Hani biz Google da çıksın diye yazılara tag giriyok ya, adam soruyor orda “site için ne tagı girsek” diye; Viktor da “starcraft + kotu oyun vb diye tag girelim” diyore. Bir nevi böyle taglar girerek hit çoğaltıyorlar yani. Olay bu. mahuhauhaua lol suna gelmistim ben de. viktor gidip cizerek anlatsin ne demek istedigini
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Abi sitede MWD2 2009'un en boktan 10 oyunu listesinde.
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 wow oynayan herkezin gerizekalı olduğu kanıtlanmış lan. sertifika geliyomuş retarted diye.
xaty Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Google'da ne diye bulundukları listesi çok ilginç. Ayrıca o aramalardan random deneyince Google'da bulamadım kendilerini.
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 EĞER BENİM POSTUMU ALINTILAYIP BLOGUNA KOYMAZSAN ADAM DEĞİLSİN oTaKuRoN. SARI ŞAHİNLE ALDIRIRIM SENİ EVİNDEN.
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Siz de az delikanlı olun, Frp,Dota falan konuşmayın.Çocuk da barınsın aranızda.
kitana Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 "Uzun zamandır biliriz bu siteyi, burdaki adamların yaş ortalaması 20-29, çoğu da üniversiteli falan. Biz bu canlılara kısaca “Parlak Bilek“ler diyoruz, çünkü üniversiteye giden bir adamın en çok tüketttiği şeyler belli; KFC, Burger King vesaire. Onlar da yağ yapınca toplanıyo belli bir yerde tabi, artık bu belli yer göt olur göbek olur beyin olur bilemem. Hadi bakam paticikli köpecikler, sözün özü; bu kapı, bu sapı, bu da ananızın damı." heahah nedir bu ya
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Pizza Hut'ta ketçap mayonez istedi diye camdan fırlatmışlar sanırım ufakken.Fast Food'a atarlı
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 kitana said: "Uzun zamandır biliriz bu siteyi, burdaki adamların yaş ortalaması 20-29, çoğu da üniversiteli falan. Biz bu canlılara kısaca “Parlak Bilek“ler diyoruz, çünkü üniversiteye giden bir adamın en çok tüketttiği şeyler belli; KFC, Burger King vesaire. Onlar da yağ yapınca toplanıyo belli bir yerde tabi, artık bu belli yer göt olur göbek olur beyin olur bilemem. Hadi bakam paticikli köpecikler, sözün özü; bu kapı, bu sapı, bu da ananızın damı." heahah nedir bu ya hahahah. ütopyasını yediğim.
Öne çıkan mesajlar