Khelben Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 poopla said: agüero forlan simao maxi vs hakan servet gökhan sabri maçın sonucu belli sen ne gerekirsiz mesajlar atıyosun dostum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 gereksiz mi ? bak bakalım ben ordamıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 hayır aslında yoksun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 poopla said: agüero forlan simao maxi vs hakan servet gökhan sabri maçın sonucu belli sabri alır aşağı hepsini, sonuç belli tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 poopla said: agüero forlan simao maxi vs hakan servet gökhan sabri maçın sonucu belli Atletico'nun defansı duvar di mi? La Liga'da 26 gol yemişler, CL'de saymıyorum bile Chelsea son maçta beraberlik golünü atmasa Apoel çıkacaktı o gruptan üçüncü olarak.Bizim grupta iki ter akıtmadan yendiğimiz Pana'yı bile gayet zorlanarak eleyip CL'ye kalmışlardı. Hücumcularının isminin belli olduğunu ben de biliyorum, Agüero vs Gökhan Zan AUSDHASDH tarzı düşünmek yerine, Atletico'nun müthiş defansına bakın.Bizim hücum oyuncularmız arasında da Agüero dışında eşleşmelerde altta kalacak adam yok.Galatasaray bu turun favorisidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Khelben said: poopla said: agüero forlan simao maxi vs hakan servet gökhan sabri maçın sonucu belli sen ne gerekirsiz mesajlar atıyosun dostum. Nesi gereksiz , yanlışmı demiş adam? pardon ama arda>messi+agüero>=sabri denklemiyle baktıgınız için futbola sen haklısın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 şunu diyen adam hiç madrid maçı izlememiş adamdır. maxiyle simaoyu önde kitlediklerinde nolduğunu gördük apoel maçlarında, agüeroyla forlana top bile gelmiyo. sanki futbol turnbased oynanan bi oyun gibi bakıyosunuz olaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 iyide bizde maxi ve simao yu kim kitliycek :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 onu diyen adam atl.madrid maçı izlememiştir belki ama bu sezon gs ı izlemesi yetmiştir herhalde :D ha siz memnunsanız takımınızdan bizim göremediğimiz doğa üstü güçleri görüyorsanız diyecek birşeyim yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 mustafa sarp, mehmet topal ikilisi bile yeter kitlemeye. maçın başında arda, elano kanatlarda başlar geride oynatırsın götürmezsin adamları ileri 50 dakka sonra iki kontradan çakarsın. ön liberoya ve forvete iki adam alırsak daha kolay olur tabi. fener maçında oynamaya çalıştığımız ama oynayamadığımız oyunu oynarsak madride deplasmanda 3 atarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Elano tam form tutacakken devre arası oluyor, ikinci devre adam gibi oynarsa.Keita-Arda-Baros-Kewell artık kim oynayacaksa, bu adamlar sayısız pozisyona girer Atletico karşısında.Aynı şekilde gelecek stoper kim olursa olsun, Agüero olursa boncuk gibi dizebilir de orası ayrı. 3-2 falan geçer maçlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 servet yer agüeroyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 BulletRide said: poopla said: agüero forlan simao maxi vs hakan servet gökhan sabri maçın sonucu belli Atletico'nun defansı duvar di mi? La Liga'da 26 gol yemişler, CL'de saymıyorum bile Chelsea son maçta beraberlik golünü atmasa Apoel çıkacaktı o gruptan üçüncü olarak.Bizim grupta iki ter akıtmadan yendiğimiz Pana'yı bile gayet zorlanarak eleyip CL'ye kalmışlardı. Hücumcularının isminin belli olduğunu ben de biliyorum, Agüero vs Gökhan Zan AUSDHASDH tarzı düşünmek yerine, Atletico'nun müthiş defansına bakın.Bizim hücum oyuncularmız arasında da Agüero dışında eşleşmelerde altta kalacak adam yok.Galatasaray bu turun favorisidir. tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 nasıl agüero dışında ya , arda=5xagüero Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 poopla ya birşey diyemicem,adamın belirtebilecek bir fikri olduğunu bile sanmıyorum. bütün maç o 2 dörtlü arasında geçicek evet haklısın. insanlar burda fikir belirtiyor, sen anca tamam öyle böyle hmm peki HAHA ZAAAAA yazıyorsun. Neyse, biz atletico yu eleyip siz lille e elenirken konuşuruz bunları. hatta bence bu lafımı imza yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 fenerin şansı bizimkinden daha yüksek yanlız. lille organize gelen bi takım değil. çok dağınık oynuyolar, adamların yerleri de değişiyo sürekli. christian emre iyi oynarsa çok rahat keserler lilleyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Yemiyonuz içmiyonuz Lille maçı mı izliyonuz lan, 1 cümle kuramam Lille hakkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 ben 3-4 kere izledim 2si valencia olmak üzere ve bence gayet sistemli oynuyor adamlar. kanat oyuncularının yer değiştirmesi falan gerekli olan bir şey zaten ama beşiktaş gibi herkesin serbest oynadığı bir sistemleri de yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Zencili Alman disiplini diyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Bu takımlar bizi EZER geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 BulletRide said: Yemiyonuz içmiyonuz Lille maçı mı izliyonuz lan, 1 cümle kuramam Lille hakkında. ahhaha yok ya fransız takımlarının tipik özelliklerini yazdım. ne biliyim ben lili lan ahahaha. ama böyle olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Lille çok bozdu son dönemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 galatasarayın maçları üst, fenerin maçları alt olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 fener lille i eleyebiliyosa,unirea ya da liverpool u eleyecek potansiyel var demektir.unirea liverpool u eleyebilir.everton sporting i deşer.gs-atletico %50 diyorum hiç belli olmaz.everton da liverpool gibi ligde berbat.ama oynanan futbola bakınca daha sistemli ve iyi.everton gs ye de %50 belli olmaz diyorum ve selamlar diliyorum =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 unireaya belli olmaz. ya 1 farkla alır turu ya da 8 farkla elenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar