Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UEFA EL ve Şampiyonlar Ligi 2. tur kuraları

fizban

Öne çıkan mesajlar

poopla said:

agüero forlan simao maxi
vs
hakan servet gökhan sabri

maçın sonucu belli

Atletico'nun defansı duvar di mi?

La Liga'da 26 gol yemişler, CL'de saymıyorum bile Chelsea son maçta beraberlik golünü atmasa Apoel çıkacaktı o gruptan üçüncü olarak.Bizim grupta iki ter akıtmadan yendiğimiz Pana'yı bile gayet zorlanarak eleyip CL'ye kalmışlardı.

Hücumcularının isminin belli olduğunu ben de biliyorum, Agüero vs Gökhan Zan AUSDHASDH tarzı düşünmek yerine, Atletico'nun müthiş defansına bakın.Bizim hücum oyuncularmız arasında da Agüero dışında eşleşmelerde altta kalacak adam yok.Galatasaray bu turun favorisidir.
Sosyal ağlarda paylaş

mustafa sarp, mehmet topal ikilisi bile yeter kitlemeye. maçın başında arda, elano kanatlarda başlar geride oynatırsın götürmezsin adamları ileri 50 dakka sonra iki kontradan çakarsın. ön liberoya ve forvete iki adam alırsak daha kolay olur tabi. fener maçında oynamaya çalıştığımız ama oynayamadığımız oyunu oynarsak madride deplasmanda 3 atarız
Sosyal ağlarda paylaş

BulletRide said:

poopla said:

agüero forlan simao maxi
vs
hakan servet gökhan sabri

maçın sonucu belli

Atletico'nun defansı duvar di mi?

La Liga'da 26 gol yemişler, CL'de saymıyorum bile Chelsea son maçta beraberlik golünü atmasa Apoel çıkacaktı o gruptan üçüncü olarak.Bizim grupta iki ter akıtmadan yendiğimiz Pana'yı bile gayet zorlanarak eleyip CL'ye kalmışlardı.

Hücumcularının isminin belli olduğunu ben de biliyorum, Agüero vs Gökhan Zan AUSDHASDH tarzı düşünmek yerine, Atletico'nun müthiş defansına bakın.Bizim hücum oyuncularmız arasında da Agüero dışında eşleşmelerde altta kalacak adam yok.Galatasaray bu turun favorisidir.

tamam
Sosyal ağlarda paylaş

poopla ya birşey diyemicem,adamın belirtebilecek bir fikri olduğunu bile sanmıyorum. bütün maç o 2 dörtlü arasında geçicek evet haklısın. insanlar burda fikir belirtiyor, sen anca tamam öyle böyle hmm peki HAHA ZAAAAA yazıyorsun.
Neyse, biz atletico yu eleyip siz lille e elenirken konuşuruz bunları. hatta bence bu lafımı imza yap.
Sosyal ağlarda paylaş

fener lille i eleyebiliyosa,unirea ya da liverpool u eleyecek potansiyel var demektir.unirea liverpool u eleyebilir.everton sporting i deşer.gs-atletico %50 diyorum hiç belli olmaz.everton da liverpool gibi ligde berbat.ama oynanan futbola bakınca daha sistemli ve iyi.everton gs ye de %50 belli olmaz diyorum ve selamlar diliyorum =P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...