Cairne Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 merhabalar efenim lafı uzatmadan malzemelere giriyorum kase yogurt pulbiber nane http://www.gapgiad.org.tr/admin/reklam/files/nane.jpg önce kasenin içine kendimize yetecek kadar yoğurt ekliyoruz ardından yogurdun üstüne pulbiber ve nanemizi katıp bir guzel karıstırıyoruz.Hepsi güzelce karıstıktan sonra cipsimizi açıp afiyetle bandıra bandıra yiyoruz. haydi afiyet olsn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 emegine saglik. tam da aradigim tutoydu. spo bu mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 içine biraz daha baharat ve zeytinyağı eklerseniz daha güzel olur. ha bir de az miktar mayonez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 fesleğeni al sarımsak ve zeytinyağ ile at blender'a karıştır al sana pesto sos afiyetle ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 pestonun icinde parmesan olmadan olmaz + bekletilmeden güzel olmuyor zaten. bi de icinde illa sam fistigi olmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 bu bizdeki standart fesleğen yerine daha geniş yapraklı bir şey kullanıyorlar. bir cins basilicum. türkiye de adı ne onun? bir de bulmak mümkün mü? biri reyhan dedi ama değil sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 feslegen iste, ama reyhan otu da diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 bizde fesleğen deni,nce akıla gelen: benim aradığım: reyhan bunu moru oluyor. o da kral bitki ama tadı yukarıdaki gibi olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 basil o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 basil basil diyince gelmiyor ama. başka bir ismi olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 o da fesleginin baska bi türü o zaman =/ hakkaten cok sinir bisey türkcesini bilmedigim bi sürü baharat cesidi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 fesleğenden de hiç haz etmiyorum salataya felan konulunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Yoğurdun içine biraz mayonez (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar