ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 neler vardır? çoğu mutfak malzemesi var, tarif için gerekli sebzeyi falan da bulurum bir şekilde ama çok zor olmaması gerekiyor tarifin; aklınıza neler gelmekte? beyaz şarap bu arada elbette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 şaraplı tavuk sote? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 tavuklu şarap çorbası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 şarap değilde tavuklu patates fırında (tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu) şarap ta dök istiyosan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 http://foodporndaily.com/pictures/view/sweet-and-spicy-asian-bourbon-chicken burbon varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 sarapli tavuklu yumurta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 şarap soslu galetaya bezenmiş tavuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 double whooper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 abi niye alkol&yemek şeklinde saçmalıyorsun haram maram ama iç gitsin daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 tavuk sote yapıcam diyelim, hangi aşamada ne kadar şarap koymak gerekir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 olm o işe girme, marine ederken kullan sadece evi yakarsın şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 tavuk pişsin biraz, beyaza döner gibi olsun sonra da şarabı koy veya direk koy işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 neden ille sarap katma merakindasin yemege? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Sarabin yilina bagli 2tl lik sarapla yaparsan canim yemek berbat olur Yaninda acip icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 tavukları küp kes kavur. soğan hilal kes ekle kavur. içine istediğin sebzeyi pişme sırasına göre ekle kavur (mantar olur, havuç olur ama önden koymak lazım, ya da ince doğramak, efendim kabak olur, kasarsan fasülye bile olur, oluroğluolur) sonra domates rendesi ekle (2 domates mesela, ya da hazır rende domatesse bir çay bardağı gibi). şarap ekle (bir çay bardağı gibi, az daha fazla da olur ama çok olmasın). tuz biber ekle. her şey pişene, alkol kokusunu uçana kadar tıkırdat. yanına pilav yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 sote? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 awp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 k6? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 tavuğu baharatlayıp at fırına, şarabı da yanında iç. midede karışıyo olum nasıl olsa. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 şimdi anlamadım yanında güzel şarap içilcek tavuk tarifi mi istiyosun yoksa şarapla birlikte yapılan tavuklu bi yemek mi istiyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Tavuk yap, yanında şarap iç. Cins cins işler yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 şarapla ağır bir koku oluyo tavukta bir de kıvamını tutturamassan acayip fail bir yemek olur söyliyim. o yüzden soteyi yap şarapı iç yanında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar