ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 neler vardır? çoğu mutfak malzemesi var, tarif için gerekli sebzeyi falan da bulurum bir şekilde ama çok zor olmaması gerekiyor tarifin; aklınıza neler gelmekte? beyaz şarap bu arada elbette
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 şarap değilde tavuklu patates fırında (tu)(tu)(tu)(tu)(tu)(tu) şarap ta dök istiyosan
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 http://foodporndaily.com/pictures/view/sweet-and-spicy-asian-bourbon-chicken burbon varsa
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 abi niye alkol&yemek şeklinde saçmalıyorsun haram maram ama iç gitsin daha iyi
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 tavuk sote yapıcam diyelim, hangi aşamada ne kadar şarap koymak gerekir ?
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 olm o işe girme, marine ederken kullan sadece evi yakarsın şimdi
Fly Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 tavuk pişsin biraz, beyaza döner gibi olsun sonra da şarabı koy veya direk koy işte
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 neden ille sarap katma merakindasin yemege?
Cairne Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Sarabin yilina bagli 2tl lik sarapla yaparsan canim yemek berbat olur Yaninda acip icin
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 tavukları küp kes kavur. soğan hilal kes ekle kavur. içine istediğin sebzeyi pişme sırasına göre ekle kavur (mantar olur, havuç olur ama önden koymak lazım, ya da ince doğramak, efendim kabak olur, kasarsan fasülye bile olur, oluroğluolur) sonra domates rendesi ekle (2 domates mesela, ya da hazır rende domatesse bir çay bardağı gibi). şarap ekle (bir çay bardağı gibi, az daha fazla da olur ama çok olmasın). tuz biber ekle. her şey pişene, alkol kokusunu uçana kadar tıkırdat. yanına pilav yap.
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 tavuğu baharatlayıp at fırına, şarabı da yanında iç. midede karışıyo olum nasıl olsa. evet.
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 şimdi anlamadım yanında güzel şarap içilcek tavuk tarifi mi istiyosun yoksa şarapla birlikte yapılan tavuklu bi yemek mi istiyosun?
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Tavuk yap, yanında şarap iç. Cins cins işler yapma.
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2009 şarapla ağır bir koku oluyo tavukta bir de kıvamını tutturamassan acayip fail bir yemek olur söyliyim. o yüzden soteyi yap şarapı iç yanında
Öne çıkan mesajlar