Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Korsan kotudur ama gorsel sanatlar bolumunden okulun edindigim bu fontu vermek istedim. Ozel bir font, bir serif ama kalitesiz ve hizli baski icin tasarlanmis. Kendisi 170€'a satiliyor. eInk ekranlarda mukemmel calisiyor dusuk kalite baski ve kagit icin hazirlandigi icin. Burada: https://docs.google.com/folder/d/0Bzc9KamLWmUfcGRJV25DM1NfSU0/edit?usp=sharing http://www.type-together.com/Karmina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 GERGE said: Kaca getirirsin ve parayi nasil alirsin? 350TL diye dusunuyorum. Nisan'a kadar kesin almak isteyen kararini versin, gelmeden once son bir onay alirim. 13 Nisan'da geliyorum ben, almak isteyenler o hafta parayi TR hesabima yatirir iste, Pazartesi kargolarim urunleri. Elden almak isteyen olursa Istanbul-Avrupa yakasi metro istasyonlari yakinlarinda bulusabilirim. Forum'un demirbasi gibiyim sdf ve satis yaptim burada daha once (http://forum.paticik.com/read.php?27,6420157,6442339#msg-6442339), guven sikintisi yasatmam. Tek dusuncem adet cok olursa kacakciliktan el koymasinlar mallara dsfdsfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2013 fixmen, ben bir taneye talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2013 Sonunda verdim arkadasa para,hollanda'ya gidiyor tatile...Bakalim bulabilecek mi. Cok yerde var gosteriyor sitesinde ama görucez ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2013 Yarın elimde olur kobo muhtemelen o yüzden net'te bakmaya başladım free booklara :) . Altta verdiğim link'te 714 site var, biraz karışık ama... techsupportalert.com bu arada free application bulmada bence net'in en iyisidir bu site (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2013 Yeni kobo aura hd http://www.kobo.com/koboaurahd http://images.techhive.com/images/article/2013/04/kobo-vs-kindle-specs-comparison-chart-di-100033307-large.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2013 Ben alirim bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2013 Valla çok iyi oldu 4 mayısta arkadaş İngiltere'den gelicek Kobo Glo aldırıcaktım Aura HD getir diycem sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2013 Amazon'dan alınan ebookları herhangi bir şekilde PC'ye indirme yolu var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Kindle for PC? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Benim kobo biraz sacmaladi,nasil duzeltcem bilmiyorum. Wifi den update ediyim mi diye sordu,et dedim alet kitlendi obursugun pc'ye bagladim duzeldi ama kapatttigim da ekranda son okudugum kitap cikmiyor hala kacinci sayfa da olsugunu hafizasina aliyor ama son okunan kitabi acmak icin library ye girip bulmam lazim. (Yani son okunan 4 kitap hep fix duruyor) :/ Bu arada hiz disinda pek fark goremedim HD'de yNi cozunurluk var birde azcik buyuk ekran var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2013 GERGE said: Kindle for PC? Kindle for PC sadece Cloud Reader'ın masaüstü versiyonu gibi iş görücek diye düşünüyordum ben ama kitapları indiriyorsa sağolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2013 Resetlemeyi dene istersen Kobo'yu. Mobileread'e anlatiyordu, aklimda yok simdi nasil oldugu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 öyle yapıcam sonunda ya ayrıca cok komik bir kitap kapagı kalıyo kapatınca ekranda lol okumadım bile nasıl niye o bende anlamadım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Belki guncellerken pili filan bitmistir: 2-3 gun once guncelledim bende, daha iyi oldu alet. Dokunmatik ozellikle daha iyi oldu gibi geliyor. Wifi ile yaptim ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 fnec alanlarda oluyormuş bu sorun böyle okudugum kadarıyla.wifi den update yapmayın diyorlar. yeni update cıktıysa bir daha update edeyim belki düzelir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2013 mökrösöft nook u alcakmış, http://techcrunch.com/2013/05/08/microsoft-mulling-nook-media-llc-purchase-for-1-billion/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
susamurayi Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Selamlar arkadaşlar nook simple touch almayı düşünüyorum, öyle ışıklı olsun, mp3 çalsın vs gibi bir derdim yok işimi görsün yeter diyorum sizce almak mantıklı mı yoksa bu paperwhite yada kobo glo gibi modeller daha mı mantıklı olur? Bir de yalnız ve güzel ülkeme gönderim yapan güvenilir amazon-ebay linki paylaşırsanız çok memnun olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 simple touch kullanıyorum gayet yeterli hersey icin. galiba kindle paperwhite almama sebep olabilecek tek sey aleti yan cevirip makaleleri daha rahat okuma fırsatı olabilirdi okadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=z81jalQ-Row Para oldugunda ilk is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2013 Aura HD'yi çıktığı gibi aldım ben çok sağlam alet cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 bende bi tane dusunuyorum da tek kullanmayacagim, turkce ebook olaylari nasil? idefix'e baktimda herifler public domainde olan kitaplari cevirip satiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 bu e-book olaylarına biraz uzağım ama alasım var. eminim daha önce sorulmuştur ama bulmam zor olacak. pdf bulup, bunlarda çalışacak şekilde çevirirsek nasıl oluyor font vs kayıyor mu? e-book store durumları ne alemde. fiyatlar nasıl? bu aura hd için Kobo'nun e-book kütüphanesi nasıl, yeterli mi? kindle ile yarışır mı? ben kitaptan okumayı seven biriyim. ondan emin olamıyorum ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Ilk once PDF'yi unut, cikar aklindan. Kobo icin ise: http://forum.paticik.com/read.php?5,6625654,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 abi 30 dolar e-book gördüm ilk tıkladığım linkte? hardcover kitap alırım 30 dolara ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar