nutella yerim Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2013 deadwoll said: Kitap okuma oranlarını falan gördülerse normaldir bize satmamaları. aahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2013 Bu Kobo Glo'yu Türkiye sınırları içerisinde herhangi bir şekilde alabilme imkanımız var mı? Yoksa beklemek zorunda mıyım birilerinin yurtdışına çıkmasını ya da Paperwhite mı alayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 türkiye sınırları içerisinde bulabileceğin tek kobo budur. http://urun.gittigidiyor.com/giyim-aksesuar/reebok-kobo-erkek-terlik-j10969-47-59544986 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 O da güzelmiş de pahalı geldi be abi. Aklımdaki tek soru e-ink normal kitaptan farkı yok deniyor ya bu Paperwhite'ın ışığının göze bir etkisi falan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 ebaye bakın gayet ucuz ereaderlar dolu, trde 3 katını vermeyin :p hatta yapılmış search: http://www.ebay.com/sch/i.html?_udlo=36&_from=R40&_sacat=0&Type=eBook%2520Reader&_udhi=120&_nkw=e-reader&_pppn=r1&_dcat=171485&LH_BIN=1&LH_ItemCondition=3&LH_EXPEDITED=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Nasıl getireceksin işte sıkıntı orada. Yoksa Amerika'da en süper e-book readerlar 70-100 dolar arası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 yok ya zaten çoğu hong kong'dan geliyor, ben e-readerımı da tabletimi de hong kongdan aldım hep sorunsuz 100$ + fiyatla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2013 Kindle bizde de pahali degil: http://www.istanbulbilisim.com.tr/kindle-paperwhite-kindle-e-kitap-okuyucu-en-ucuz-fiyatlari,36912.html eBay'dakilerden 40 TL kadar daha pahaliya geliyor yolu dusundugunde (eBay'daki Paperwhite'lar 150$) ama eBay'dan aldigin gumruk limitinin de uzerinde, takilabilir ve cok daha pahaliya gelebilir. Kobo getirsem satar mi diye dusunuyorum aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 GERGE said: Surekli yeni modeller cikiyor cunku. Kobo Glo da 1-2 ay once cikti. Ondan iyisi de cikar. Bir de Kobobooks yasal olarak Turkiye'ye satis yapan tek Ingilizce dukkan bagimsizlardan sonra. Simdi sirala dersen: Kobo Glo > Kindle Paperwhite > Nook Glowlight > Kobo Touch > Nook Simple Touch derim. Nook SImple Touch daha iyiydi Kobo Touch'dan ama Kobo Glo ciktiktan sonra onun yazilimi Kobo Touch'a da getirdiler; Kobo'nun yazilim en iyisi su anda ozellikle font weight ve font sharpness gibi ozellikleri ve her kitabin font ayarlarini ayri ayri hafizasinda tutabilmesiyle. Kendi fontlarini da cok kolay yukleyebiliyorsun hem. Degisiyor surekli. Kindle Paperwhite ciktiginda burada su an en iyisi o da demistim. Yerinde mi sayacak teknoloji yani? Nook geri kalmis durumda su an, eminim ama yakinda yeni bir alet cikartip en iyisi olur 4-5 ayligina. Şu mesaja ve GERGE imzasına bakarak evimize ikinci ebook reader olarak kobo glo siparişi vermek üzereyim (ilki kindle paperwhite), var mı bu geçen sürede görüşünde bi değişiklik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 nerden sipariş veriyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 GERGE said: Kindle bizde de pahali degil: http://www.istanbulbilisim.com.tr/kindle-paperwhite-kindle-e-kitap-okuyucu-en-ucuz-fiyatlari,36912.html eBay'dakilerden 40 TL kadar daha pahaliya geliyor yolu dusundugunde (eBay'daki Paperwhite'lar 150$) ama eBay'dan aldigin gumruk limitinin de uzerinde, takilabilir ve cok daha pahaliya gelebilir. Kobo getirsem satar mi diye dusunuyorum aslinda. Valla getir ya aliriz biz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 sostizm said: GERGE said: Surekli yeni modeller cikiyor cunku. Kobo Glo da 1-2 ay once cikti. Ondan iyisi de cikar. Bir de Kobobooks yasal olarak Turkiye'ye satis yapan tek Ingilizce dukkan bagimsizlardan sonra. Simdi sirala dersen: Kobo Glo > Kindle Paperwhite > Nook Glowlight > Kobo Touch > Nook Simple Touch derim. Nook SImple Touch daha iyiydi Kobo Touch'dan ama Kobo Glo ciktiktan sonra onun yazilimi Kobo Touch'a da getirdiler; Kobo'nun yazilim en iyisi su anda ozellikle font weight ve font sharpness gibi ozellikleri ve her kitabin font ayarlarini ayri ayri hafizasinda tutabilmesiyle. Kendi fontlarini da cok kolay yukleyebiliyorsun hem. Degisiyor surekli. Kindle Paperwhite ciktiginda burada su an en iyisi o da demistim. Yerinde mi sayacak teknoloji yani? Nook geri kalmis durumda su an, eminim ama yakinda yeni bir alet cikartip en iyisi olur 4-5 ayligina. Şu mesaja ve GERGE imzasına bakarak evimize ikinci ebook reader olarak kobo glo siparişi vermek üzereyim (ilki kindle paperwhite), var mı bu geçen sürede görüşünde bi değişiklik? Degisiklik yok ama Kobo'nun tek avantaji Paperwhite'in uzerine daha gelismis font ayarlari ve dukkaninin Turkiye'ye satmasi. ePub destegi bir de tabii. Eger ePub destekleyen bir okuyucu istiyorsaniz ya da Amazon'dan kitap satin almak icin kendinizi US'de yasiyormus gibi gostermekten sikildim diyorsaniz alin derim. Font gelismeleri epey iyi ama Paperwhite uzerine tek basina yeni bir okuyucu aldiradak kadar iyi mi bilmiyorum. Tipografi takintisi varsa olur, onun disinda ePub ve dukkan uzerinden dusunun cunku fontlar disinda ayni alet gibi. Tam ekran ve HD yap ↓ http://www.youtube.com/watch?v=XsN9yuj5TK8 Goruldugu gibi formay konusunda Kobo cok daha gelismis. Kobo Touch'da da bunlarin hepsi var, tek farkli Glo'nun Touch'dan isik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2013 Sağol be GERGE çok net yanıtlar veriyorsun. Neden ikinci reader? Eşimle paylaşma sorunları yaşanabiliyor evde. Nereden alıyorum? Mainde yaşıyoruz, bir kitapçı satıyor her türlü reader. Tekrar teşekkürler GERGE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Audible den aldığımız ses dosyalarını mp3 e nasıl çevirebiliriz.. Birde merak ettiğim ben mesela kitabın 300 küsürüncü sayfasındayım. Şimdi audio da o kısmı nasıl bulucam ? Hangi dakikalar kitabın hangi sayfasına denk geliyor, o konuda yardımcı olacak bir program bir yol var mı ? pc ye indirdim bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Ya Audible'da chapter olayi var, hangi chapterda olduguna bakip oraya atla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 bakalım inat ettim bir yerden bulup alıcam glo. Amerikadan arkadaşım geliyor mart'ta tek ümidim o http://www.cheesebuerger.de/images/smilie/frech/c020.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Audible managerda chapter a sıçrama olayını hala göremedim, sadece ileri sarma var.. 8-) Tamam, go to the next section muş.. Gerçi daha düzgün bir şey olsaydı iyi olurdu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2013 Telefonda chapter listeleri, icindekiler filan var hep. Bilgisayar programi kotu ama zaten, Android ile calisiyor en iyi Audible. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 abi böyle birşey varmı ya. New York'ta arkadaşım var.Aldıracak yer bulamıyorum şaka gibi... Alet kanada da satılıyor tek. Shipping edemedim Kanada'dan Abd'ye. Kobo'nun web sitesinde abd için ise,şeçkin kitapçılardan edinebilirsiniz diyor lol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 ABD'de kitapcilarda var diye duydum ben hep forumlarda alanlardan. Powell's filan satiyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2013 Evet powells.com da varmış.Bakalım yarın paypal'la almayı deniyim ,arkadaşın adresi veriyim... sadece siyah satıyorlarmış istediğim de oydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2013 http://www.the-digital-reader.com/wp-content/uploads/2013/02/sai-cotd-021313-amazon-kindle-profit.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 http://www.amazon.com/gp/product/B00BD6T1NC/ref=ox_sc_act_title_2?ie=UTF8&psc=1&smid=A2WTVCOLVN15GP Arkadaşlar şu ürün kılıfı ile ve kargosu ile bugünkü kurdan yaklaşık 201 liraya geliyor. Kılıfsız ise 8 dolar daha ucuz 180 civarı işte. Sizce buradan almak mantıklı mı? Ben Türkiye'de başka adam gibi satan bulamadım. Bu satıcıya da şu siteden ulaştım: http://etkaozdemir.org/post/15837308151/nook-simple-touch-rehberi Güvenilir filan demiş kendisi. Sizce daha iyi bir alternatif var mıdır? Yorumlarını bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Amazon Turkiye'ye yollamiyor. Alamazsin oradan. Sahibinden ve Gittigidiyor'a bakacaksin Nook almak istiyorsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2013 hmm onun göndereni amazon değil ama, checkout yapınca üzgünüz bab gönderemiyoruz sizin adrese demedi bende, gönderiyor gibiler. gönderdikleri ülke listesinde tr de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar