moriarty Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2012 fixmen said: Bu arada sunu da tavsiye etmisler cok: Kobo Glo http://www.whsmith.co.uk/eReaders/KoboGloeReader.aspx WH Smithler'de satiliyor. Yakinlarda dukkani var, haftaici gidip inceliyecem. kobo glo baya iyi. baaaaya bayaaa iyi. türkiyede yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 di said: Prime'a gecsem mi diye dusunuyorum ne zamandir, bunu yapiyorlarsa kesin gecerim. Bu arada bir hafta kadar kullandım. Tavsıye ederim. Hersey HD degil ama SD kalitesi Hulu ve Netflix'in çok ötesinde, normal DVD kalitesi. Netflix HD bluray'dan biraz daha kötü sadece ama SD olarak Amazon Prime hepsine tur bindirmiş. Ama söylemem gerek, 11" Air ve iPad ile izliyorum ben. 1080p monitörde denediğimde okulda böyle oldu kalite: http://i.imgur.com/Pbncr.jpg Fena değil yine. Tavsiye ederim yani, video açısından epey iyi. 12k film var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 screwy said: pdf i e book reader da okumak isteyenlere kindle ın yeni modelini tavsiye edeyim(paperwhite galiba). arkadasım almıs pdf acınca yan olarak acıyo dosyayı okumayı baya rahatlatıyor. Tüm kindle'lar yapabiliyor onu ya, sadece kendin yan çeviriyorsun. O da tek tuşla mümkün zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2012 ha bilmiyodum etrafımda kindle kullanan tek bi kisi oldugu icin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goarth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2012 Selamlar Kanada'dan getirtirmeyi düşünüyorum Kindle(ne tür olursa artık:) ) ama şöyle birşey duydum: Kanada/ABD hesabı ile aldındığı zaman Türkiye'den Amazon üzerinden e-book alamıyormuşsun anca ABD ipsi ile alabiliyormuşsun. Olay nedir biri yardımcı olabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2012 nook aldım da abi bu aletin ekranında niye ve nasıl yazılar var kapalıyken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 eink Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Sparkcaster said: nook aldım da abi bu aletin ekranında niye ve nasıl yazılar var kapalıyken E yuh. n00b lvl over 9000 olmus direkt. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2012 http://cdn.memegenerator.net/instances/400x/23887989.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 bu aletin içine yüklediğimiz kitapları sample chapterları felan nasıl siliyoz ya, bulamadım bi türlü, dosya sisteminde sadece bilgisayardan yükleidiklerim gözülüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Bugun Kobo Glo aldim. Biraz kurcalayim yorumlari yazarim. Almadan once Nook ve Kindle inceledim, Kobo'da karar kildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 kobo muhteşem. hayırlı olsun. ben bulamadım trde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Elime az önce geçti. Kindle Paperwhite. Kılıfı şarj aleti falan 1 ay önce geldiydi. Çok sevdim şimdilik bakalım. Free kitap bulmakda sıkıntı yaşıyorum şimdilik, yakında çözerim tahmin ediyorum. Var mı öneriniz? Şu forum bu web sitesi falan? Star Wars genişletilmiş evrenden sürükleyivi bişeyler oluyayım dedim - çok para hepsi. Hobbit'i ingilizce okuyayım dedim çok para. Siz nası yapıyorsunuz bu işleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2012 fixmen said: Bugun Kobo Glo aldim. Biraz kurcalayim yorumlari yazarim. Almadan once Nook ve Kindle inceledim, Kobo'da karar kildim. bana satar mısın? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Babamin nook'una turkiyeden en kolay nasi kitap aliriz? B&N icin amerikan kart lazim sanirim. Idefix'ten falan alsak calibre gerekecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 kobobooks.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Gerge bunlara DRM'li demisti diye hatirliyorum. Babama simdi calibre ile DRM kirmayi alan anlatmam gercekten cok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Burayi yok say gorduysen, biraz fakli bir sistem izliyormus. Asagida yaziyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2012 Yok. DRM'si Nook uyumlu: Ilk once bu siteye girecek ve Adobe Digital Reader'i indirip kuracak: http://www.adobe.com/tr/products/digital-editions.html Sonra programi acip icinden bir Adobe hesabi alacak. Bir kere yapilacak seyler bunlar, sen de yaparsin baban icin. Kobo'nun sitesine girecek sonra, uye olacak iste once, Turkiye adresini ve kredi kartini girecek. Son olarak internetten My Library'ye girecek, sonra satin aldigi kitabin yanindaki Adobe DRM ePub tusuna tiklayacak: http://i.imgur.com/pKtor.png Bu program otomatik indirecek kitabi. Adobe Digital Editions'da tek gereken sey surukle birak. Boyle: http://i.imgur.com/sXkhr.png Nook'a atilir kitap boylece. Ayniymis aslinda, Adobe hesabimi tanittim sanmistim ama tanitmamisim hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2013 Ooo harikaymis cok saolasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Yahu 50 kere sorulmuş ve cevaplanmıştır da tek tek sayfaları kurcalamayayım dedim; Reader almak istiyorum, çok pahalı olmasın istiyorum bir de gözümü kesinlikle yormasın bozmasın istiyorum yani e-ink teknolojisi olsun istiyorum. Kindle'lar tasarım olarak hoşuma gitti yani sade ve klasik çerçeveleri hoş gayet. Ama okuduğum kadarıyla idefix'ten falan aldığımız kitapların formatı kindle ile uyumlu değil. Ama benim ingilizce altyapım da iyi değil, o sebepten sadece idefix tarzı sitelerden alışveriş yapabilirim. Bu durumda bana hangi marka ve model reader'ı önerebilirsiniz ? Bi de idefix'ten alınan kitaplar convert edilip kindle'da okunabilir mi mesela ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Her seyi drm kirarak birbirine dondurup hepsinde okuyabiliyorsun. Ne alirsan al isikli olanlarindan al. Onun haricinde cok da fark yok bence. En azindan kindle ve nook arasinda. Nook daha ergonomik ama bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Hmm ışıklı derken ? Alttan aydınlatması olmaması gerekmez mi göz yormaması için falan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Isik ustten geliyor yine ve kapatabiliyorsun, geceler icin. Farkli bir yapi. Sana tavsiyem bulabilirsen Kobo Glo alman. Kobo en iyi yazilimi sunuyor, Glo modeli de donanim olarak da en zirvede, Kindle Paperwhite ile ayni. Onu bulamazsan Kindle Paperwhite en iyisi ama DRM kirman gerekir hep, onun ardindan da Nook GlowLight var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Marv said: Hmm ışıklı derken ? Alttan aydınlatması olmaması gerekmez mi göz yormaması için falan ? Gerge'nin dedigi gibi farkli bi teknoloji. Isik ustten geliyor paperwhite'da. Glowlight'ta yanlardan geliyor sanirim. Paperwhite kullaniyorum ben. Gozleri yormuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar