SmithWesson Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 istanbul bilişim kindle satıyor, nook alabileceğim bir yer yok mu bu şekilde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 1-kindle paperwhite göz yormuyor hemi ? (Biraz parlak geldi de ekranı led gibi ) 2-ingilterede satılıyormu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2012 yoo normal e-ink. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 ingilterede yok, avrupa çıkış tarihleri daha açıklanmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 15 dolarlık e-reader: http://gb.txtr.com/beagle/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Norak said: 15 dolarlık e-reader: http://gb.txtr.com/beagle/ do want! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 15$ olsa hemen alırım ama nerede yazıyor o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Baktım biraz daha, öyleymiş ama pille çalışıyor, içinde sadece 5 kitap tutuyor ve Android telefon olmadan çalışmıyor. Yine de alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 kaynak şu http://www.engadget.com/2012/10/09/txtr-beagle-aims-to-corner-low-end-e-reader-market/ pille falan çalışıyor zaten alet sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 abi on beş dolar! 10 tane alırım eşe dosta dağıtırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2012 Allah'ın emri zaten almak 15$ olursa. 15$'da yol olur 30$ işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 kindle paperwhite avrupaya ulaştı, 130 euro ingiliz versiyonunda oxford ingilizce sözlük fransız versiyonunda fransızca sözlük olacak ayrıca bir çok dilden de çeviri yapatız diyor, Bing translator ile, ama ben hala iki sözlük yüklemenin (fransızca ve ingilizce) yolu var mıdır çözemedim yada bizde bilgisayarda olan bir sözlüğü- mesela le petit robert i kindle a atabiliyo muyuz acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 android base olduğu için bi sürü şey yapılıyodu hatırladığım kadarıyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2012 ya bende güzel bi fr sözlük var bilgisayarda, eger yüklenebiliyosa ingiliz versiyonu alacaım ki hem içinde oxford ing sözlük olsun hemde bendeki fr, ama yok öyle değilse fransız versiyonunu tercih ederim sanırım, bi mail atayım en iyisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 lovecraft0Z said: kindle paperwhite avrupaya ulaştı, 130 euro ingiliz versiyonunda oxford ingilizce sözlük fransız versiyonunda fransızca sözlük olacak ayrıca bir çok dilden de çeviri yapatız diyor, Bing translator ile, ama ben hala iki sözlük yüklemenin (fransızca ve ingilizce) yolu var mıdır çözemedim yada bizde bilgisayarda olan bir sözlüğü- mesela le petit robert i kindle a atabiliyo muyuz acaba eminmisin ? yoksa ocak'ta fln. sa normal kindle mi alsam diye düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2012 kasım 12 de shipping başlıycak diyo, amazon.co.uk den bakabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2012 İngiltere satış fiyatı komikmiş. Gerçekten dalga geçiyorlar insanlarla. ne yani amerikada 120 dolar sa ingilterede 110 pound yapmak. Japonya'da 130 yen yapsınlar ozm. Amerikadan kargo ile getirsen daha ucuza gelir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Yeni ebook settlement nedeniyle ilgili yayınevlerinin kitaplarını almış Amazon ve B&N müşterileri kitap başına 1$ civarı bir geri ödeme alacaklar. Toplamda 69m$ ödeyecek yayın evleri okuyuculara. Hachette Book Group, HarperCollins ve Simon & Schuster'ın ödeyeceği kesinleşti; Macmillan ve Penguin davaları devam ediyor ama onların da ödemesi gerecek gibi. Davayı kaybetmiş bu üç yayınevi aralarında 100 kadar imprint ile geliyorlar, epey epey yayınevi yani bizim gözümüzden. Benim B&N kütüphanemde 73 kitap var, 50 tanesi bunlardan olsa 40-60$ kadar bir şey alabilirim. B&N açıklaması: Dear Muratcan, We are emailing you again to share some good news. We're pleased to tell you that you are eligible for gift certificate credits thanks to recent legal settlements between States Attorneys General and three eBook publishers. Barnes & Noble was not a party to the settlements but as a NOOK® customer, you can take advantage of the benefits agreed to by the settling publishers. Although we are required to notify you now of the settlements, there is nothing you need to do to receive the credits as you will receive them automatically in the form of an electronic gift certificate sent via email. Once the settlements' claim period ends, the Attorneys General will calculate the amount of your credits. If the Court gives final approval to the settlements, we expect to be able to send you your gift certificate in the first half of 2013. Once you receive your gift certificate, you can register it on our website, www.bn.com, for up to one year. Once registered, no further action will be required on your part, and the certificate will have no expiration date and you can use it any time to shop the wide selection of great titles on bn.com. You may prefer to receive a check instead of a gift certificate, or you may decide not to participate in this settlement at all. If you want to consider either of these options, we recommend that you review the steps you can take, as well as your rights, which are explained in the attached legal notice. As always, we appreciate your business and thank you for being a valued NOOK and Barnes & Noble customer. Sincerely, Barnes & Noble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Çok özeniyorum şu e-book (yani readlera) lara ama Türkçe kitapların az olması vazgeçiriyor beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 ya okudum da cok fazla bilgi var ve hep turkce kitap uzerinden gidiyor konusmalar, algilayamadim romandan ziyade ozellikle pdf formatinda renkli/renksiz makaledir teknik kitaptir bunlari okuyorum ama kagida bastirmak istemiyorum ipad var ama kagittan okuma olayini istiyorum sanirim, hafiften yoruyor uzun sure ayni seyi okumak, ve de yolda giderken bir yerde otururken, bilgisayar ipad cikarmak istemiyorum e-ink hakkaten fark yaratiyorsa, pil omru de uzun olacaksa almayi dusunuyorum istedigim sey pdf acabilsin, renksiz de olabilir ve uzerine kalemle falan not alabileyim video vs oynatmasina gerek yok adam gibi isini yapsin pili gitsin gozum yorulmasin budur max 150 cok cok cok fark yaratacaksa 200 euro butcem var var mi buna uygun bisey ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 e-inkle kitap gibi saatlerce göz yormadan okunuyor, lcd gibi değil kesinlikle. zaten haftalarca gidiyor şarjı e-ink readerların. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 pdf ve ********kalemle********* not alma olayi ? 1k$ falan diyor insanlar, sene 2012 ya saka mi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akito Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2012 ayfon ayped olayı o kadar rağbet görmese ebook piyasası daha mı iyi olurdu ağcaba. bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Fly yok oyle bir sey ve einklerde pdf zor 6 inchde. Kndle dx lere bak not tutma yok ama sanirim. Dx ler buyuk ve ikinci eli bulursun belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2012 İkinci el bir iPad 2 en iyi çözüm olur sana Fly. Varmış zaten. Daha iyisi yok istediğin için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar