senko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 gerge 1k dedin, tatsiz oldu bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2010 Nook 259 dolardı ben aldığımda. Şimdi 149 dolar :( Kaçırdım indirimi. Büyük ekran için 1000TL altı olmaz zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
verte Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 internetten indireceğim ders kitapları ( pdf formatında ) ve evden scan edeceğim dosyaları okumam için en mantıklı seçim hangisi olur ? ipad mi , kindle dx mi ? ( bir de wolfram falan kullanmak istiyorum kindle dx bunu destekliyor mu ? ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2010 iPad al ders kitabı için. Şöyle birşey var birde: http://www.entourageedge.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 off gerge son verdigin link hayallerimdeki alet nerdeyse :) ama cok yavas calisiyormus gibi geldi gozume, bide batarya canavaridir bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 16 saat diyor pile. Tablet çalışınca 5 saat anca çıkıyormuş ama. iPad'den pahalı ama eInk için değer bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yuco Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2010 Gidip dokunarak alabileceğim ebook reader satan yerler var mı istanbulda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2010 Yok. TeknoSA'larda reeder satıyorlar ama o en adısi eReaderların. Kitap furalarında rastlarsın ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Türkiye'ye doğrudan satış yapan güzel bir ingiliz sitesi buldum: http://ebooks.whsmith.co.uk/73D41D4C-4E3D-4EFB-A6A2-DE02D37C1A81/10/132/en/default.htm Şu kitabı satın aldım bile saatlerce korsanını aradıktan sonra: http://ebooks.whsmith.co.uk/73D41D4C-4E3D-4EFB-A6A2-DE02D37C1A81/10/132/en/ContentDetails.htm?ID=FDC35CA1-B7BD-41C9-B06C-009AD2AD11D6 DRM'yi söküp atıp Demonoid'e koymayı deneyeceğim şimdi. güncelle: drm sökmeyi becerdim. ilk korsanlık eylemim için bir duble rom hepinize :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 yapmayin soyle seyler, ayip lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 piratebay'e de koy amme hizmeti olsun sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 abi ne gerek var böyle gavvur icatlarına. kitabı alın elinize okuyun, kitap kokusu oh mis. şaka bi yana, sırf ders pdfleri için alınabilir gibi. son zamanlarda çok fazla görmeye başladım etrafımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Pek ders kitabı okumak için uygun değil. Zaten pdf desteği berbat. Edebiyat için işe yarar birşey sadece. Bu arada bu geçen iki ayda alete verdiğim parayı çıkardım bile. Korsan okuduğumdan daha fazla kitap satın alıp okudum ama satın aldıklarımda bile yol masrafını da katarsak 20-50 lira arası kazancım var tane başına. Aldığım en pahalı kitap olan Passage (hardcover var sadece, yol ile birlikte 60 TL kadar birşey tutuyor) 13 TL tuttu eReader'da. B&N Library'mde 32 kitap var şu anda (yarısından çoğu 4-5 dolar tuttu, paperbackler öyle satılıyor. Handmaid's Tale'i 2 dolar küsüre aldım yeni.), 15-20 kadarını okudum. Sırf satın aldıklarım fiyatını çıkarıyor, göz bozmadan korsan okuma imkanını saymıyorum bile. Eğer ingilizce kitap okuyorsanız sık sık kesinlikle almalısınız. Ama Amazon ya da B&N'den alın sadace ki iyi bir kitapçınız olsun ebook alabileceğiniz. Kindle 139 dolar, Nook 149 dolar oldu. Nook daha fazla kitapçı desteklediği için tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 kindle guzelde pahali hala ya dx 379dollar hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 hastasıyım şu ebook readerların.Ama çok pahalılar, yani öyle böyle değil :) bence 1 sene daha beklenip seneye bu sıralar alınmalı.O zamana fiyatlarda bayağı bir indirime gidileceğini düşünüyorum.300 ytl filan olsa alınırda 600-700 verilmez bu aletlere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2010 Nook 149 dolar, Kindle 139 dolar. O kadar pahalı değil, yurtdışından alırsan. Sahibinden'de 300-500 TL arası bulunuyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 nook mu alayım sony300 mobile mı? ikisi de aynı fiyat gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 alsam mi dedigimde bana herkes nook tavsiye etmisti, kindle dx istiyorum ama ben :) carsaf gibi boyle sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2010 sahibinden ve gg'de bunların fiyatları uçmuş durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2010 1 sene beklemek lazım hem fiyatların selameti açısından hemde daha oturmuş bir teknoloji olması için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2010 bu arada netkitap'ta yeni yıl içinde başlıyormuş e-kitap satışlarına. hadi hayırlısı. bende bundan alacam gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2010 Kanadadan ark geliyodu nook yokmuş orda sony300 mobile geliyo hade hayırlısı denedikten sonra deneyimlerimi yazarım diicem de daha önceden başka bir marka kullanmadım sağlıklı bir karşılaştırma olmaz sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 yazıklar olsun nook 149 dolar iken türkiyede cybookun 500 tl ye satılması nası bi mantık?Ki cybook nooktan kötü sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 bu e-book readerlarda çizgi romanda rahat okunabiliyor mu? Bıktım artık, kitap sipariş et, gelmeseni bekle, gelmez postada kaybolur, gelir ama 4 hafta sora gelir fln. O Nook tan almayı düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Manga okunuyor. Bilgisayar kadar rahat değil ama kötü de değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar