Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

E-book Reader ?

Öne çıkan mesajlar

• Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Nook 259 dolardı ben aldığımda. Şimdi 149 dolar :( Kaçırdım indirimi.

Büyük ekran için 1000TL altı olmaz zaten.
Mesaj tarihi:
internetten indireceğim ders kitapları ( pdf formatında ) ve evden scan edeceğim dosyaları okumam için en mantıklı seçim hangisi olur ? ipad mi , kindle dx mi ? ( bir de wolfram falan kullanmak istiyorum kindle dx bunu destekliyor mu ? )
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
16 saat diyor pile. Tablet çalışınca 5 saat anca çıkıyormuş ama.

iPad'den pahalı ama eInk için değer bence.
  • 4 hafta sonra ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Türkiye'ye doğrudan satış yapan güzel bir ingiliz sitesi buldum: http://ebooks.whsmith.co.uk/73D41D4C-4E3D-4EFB-A6A2-DE02D37C1A81/10/132/en/default.htm

Şu kitabı satın aldım bile saatlerce korsanını aradıktan sonra: http://ebooks.whsmith.co.uk/73D41D4C-4E3D-4EFB-A6A2-DE02D37C1A81/10/132/en/ContentDetails.htm?ID=FDC35CA1-B7BD-41C9-B06C-009AD2AD11D6 DRM'yi söküp atıp Demonoid'e koymayı deneyeceğim şimdi.

güncelle: drm sökmeyi becerdim. ilk korsanlık eylemim için bir duble rom hepinize :P
Mesaj tarihi:
abi ne gerek var böyle gavvur icatlarına. kitabı alın elinize okuyun, kitap kokusu oh mis.

şaka bi yana, sırf ders pdfleri için alınabilir gibi. son zamanlarda çok fazla görmeye başladım etrafımda.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Pek ders kitabı okumak için uygun değil. Zaten pdf desteği berbat. Edebiyat için işe yarar birşey sadece. Bu arada bu geçen iki ayda alete verdiğim parayı çıkardım bile. Korsan okuduğumdan daha fazla kitap satın alıp okudum ama satın aldıklarımda bile yol masrafını da katarsak 20-50 lira arası kazancım var tane başına. Aldığım en pahalı kitap olan Passage (hardcover var sadece, yol ile birlikte 60 TL kadar birşey tutuyor) 13 TL tuttu eReader'da. B&N Library'mde 32 kitap var şu anda (yarısından çoğu 4-5 dolar tuttu, paperbackler öyle satılıyor. Handmaid's Tale'i 2 dolar küsüre aldım yeni.), 15-20 kadarını okudum. Sırf satın aldıklarım fiyatını çıkarıyor, göz bozmadan korsan okuma imkanını saymıyorum bile.

Eğer ingilizce kitap okuyorsanız sık sık kesinlikle almalısınız. Ama Amazon ya da B&N'den alın sadace ki iyi bir kitapçınız olsun ebook alabileceğiniz. Kindle 139 dolar, Nook 149 dolar oldu. Nook daha fazla kitapçı desteklediği için tavsiye edilir.
Mesaj tarihi:
hastasıyım şu ebook readerların.Ama çok pahalılar, yani öyle böyle değil :) bence 1 sene daha beklenip seneye bu sıralar alınmalı.O zamana fiyatlarda bayağı bir indirime gidileceğini düşünüyorum.300 ytl filan olsa alınırda 600-700 verilmez bu aletlere.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Nook 149 dolar, Kindle 139 dolar. O kadar pahalı değil, yurtdışından alırsan. Sahibinden'de 300-500 TL arası bulunuyorlar.
Mesaj tarihi:
Kanadadan ark geliyodu nook yokmuş orda sony300 mobile geliyo hade hayırlısı denedikten sonra deneyimlerimi yazarım diicem de daha önceden başka bir marka kullanmadım sağlıklı bir karşılaştırma olmaz sanırım
Mesaj tarihi:
bu e-book readerlarda çizgi romanda rahat okunabiliyor mu?

Bıktım artık, kitap sipariş et, gelmeseni bekle, gelmez postada kaybolur, gelir ama 4 hafta sora gelir fln. O Nook tan almayı düşünüyorum.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...