Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

E-book Reader ?

xwhiplashx

Öne çıkan mesajlar

• 1 ay sonra ...
abi kafayı yicem biri yardım etsin lütfen.avustruyada olduğumdan dolayı bu amazon beni amazon.de den alışveriş yapmaya zorluyor dolayısıyla istediğim ingilizce dergileri falan alamıyorum çünkü amazon.de de yoklar.müşteri hizmetlerine mail attım avusturyadaysan amazon.de diyor böyle bi saçmalık varmı ya türkiyeden amazon.comdan alışveriş yapabiliyosunuz ama benim mikik amazon.de den alışveriş yapmam gerekiyor.vpn falan mı kasmam lazım nedir bu olayın çözümü yardım pls.
Sosyal ağlarda paylaş

ama türkiyeden vpnsizde amazon.comdan alışveriş yapabiliyor olman lazım diye varsayıyorum amazon.com.tr olmadığına göre yoksa türkiye pazarında kindle olmazdı?yoksa kindle zaten tr'de yok sadece yurtdışından getirebiliyor ve bu durumdada her türlü vpn kullanmak gerekiyor gibi bi durum mu var?
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • 1 ay sonra ...
en ucuz kindle'i siparis ettim. epub olayi sikinti olmuyor, zaten bilgisayardan aktarmak icin calibre kullanmak gerekiyor, o da iki dakikada ceviriyor. video gibi degil, otuz saatlik video cevirmek bir omur aliyor ama ayni surede seni oyalayacak kitabi cevirmek iki dakikalik is. zaten bir kere syncleyip 8-10 kitap attim, birazda yogunluktan hala tekrar sync ihtiyacim olmadi.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...