Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2011 Ekranda yansimalari azaltici kaplama var. e-ink gibi olmasa da yine de epey farkettiriyor. ayni zamanda film falan izlerken renkler daha canli gozukuyor bu nedenle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 anladıgım kadarıyla amazon kindle ın yeni olan 99.99$(touch screen olan) modeli ile mp3 dinlenebiliyor değil mi? touch olmayan 79.99$ lukta dinlenemiyor sanırım? birisi bu konuyu aydınlatabilir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Onceki kindle serisinde de dinleniyordu mp3 zaten. Yenilerden bu ozelligi cikarmis olabileceklerini sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 http://www.amazon.com/Kindle-Wi-Fi-Ink-Display-Screensavers/dp/B0051QVESA/ref=sr_1_2?s=digital-text&ie=UTF8&qid=1321297419&sr=1-2 bu versiyonda yok ama anladıgım kadarıyla mp3 olayı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2011 Verdigin linkle ilk yorumda adam soyle yazmis : 6. Text to Speech and Audiobooks - These two features are lacking in this device. I personally have never used these features on my K3. If you listen to audiobooks or TTS or music on your Kindle, again the K3/Touch/Fire might be better options. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Amazon Kindles 'damaged by airport scanners' http://www.telegraph.co.uk/technology/amazon/8900034/Amazon-Kindles-damaged-by-airport-scanners.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 abi kafayı yicem biri yardım etsin lütfen.avustruyada olduğumdan dolayı bu amazon beni amazon.de den alışveriş yapmaya zorluyor dolayısıyla istediğim ingilizce dergileri falan alamıyorum çünkü amazon.de de yoklar.müşteri hizmetlerine mail attım avusturyadaysan amazon.de diyor böyle bi saçmalık varmı ya türkiyeden amazon.comdan alışveriş yapabiliyosunuz ama benim mikik amazon.de den alışveriş yapmam gerekiyor.vpn falan mı kasmam lazım nedir bu olayın çözümü yardım pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Ben alış-verişimi vpn ile yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 ama türkiyeden vpnsizde amazon.comdan alışveriş yapabiliyor olman lazım diye varsayıyorum amazon.com.tr olmadığına göre yoksa türkiye pazarında kindle olmazdı?yoksa kindle zaten tr'de yok sadece yurtdışından getirebiliyor ve bu durumdada her türlü vpn kullanmak gerekiyor gibi bi durum mu var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Aletten ve Amazon sitesinden de USA sececeksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 hallettim ya bi şekilde.tşk yinede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Bugun kindle touchim geldi super alet valla. 700 kitabimi yukledim 500 yil falan okurum artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Kro gibi 800 kitabı bi anda atınca makineye kasıldı kaldı garibim indexlicem diye. 3 gün falan sürüyormuş indexlemesi hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 renkli e-ink yapmış sanırım elemanlar http://www.youtube.com/watch?v=cc1k6mlbN8k& http://www.mirasoldisplays.com/kyobo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 vay anasını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2012 Ohh sonunda.beklediğim teknoloji. Nook yada amazon çıkarsın alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 kindle fire alınır mı? fiyatına değiyor mu? birde amazondan direk alabiliyor muyuz yoksa hizlial gibi sitelerdenmi almam gerek? daha çok dergi,manga o tarz şeyler okuycam kindlea alternatif varsa oda olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Dergi için siteye girip arşivleri araştır. Nook Color çok iyi o konuda, Kindle Fire'ı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 nook ve kindle ın hizmetleri türkiyede çalışıyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Doğrudan çalışmıyor ama çalıştırılıyor VPN ile, kredi kartına Amerikan adresi girerek ek adres olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 http://gofret.wordpress.com/2010/12/18/turkiye%E2%80%99deki-en-kapsamli-e-kitap-okuyucu-arastirmasi-ve-incelemesi/ şöyle birşey buldum güzel hazırlamış adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 siparis veridigm kindle dun geldi. diger readerlarla kiyas yapamam ama kindle'i cok begendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 hangi modeli sipariş etmiştin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 bide uluslararası ebook formatı epub'u desteklese adamlar, mp3 playerınızın mp3 ü desteklememesi gibi birşey :p amazon hariç her bi yer epub'la satıyor netekim kitapları. illa convert edicen 3rd party ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2012 en ucuz kindle'i siparis ettim. epub olayi sikinti olmuyor, zaten bilgisayardan aktarmak icin calibre kullanmak gerekiyor, o da iki dakikada ceviriyor. video gibi degil, otuz saatlik video cevirmek bir omur aliyor ama ayni surede seni oyalayacak kitabi cevirmek iki dakikalik is. zaten bir kere syncleyip 8-10 kitap attim, birazda yogunluktan hala tekrar sync ihtiyacim olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar