Zegna Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 varmı ankarada boyle bi yer bildiginiz? inanılmaz disci korkum var bu sebeple uzun suredir erteliyordum disciye gitmeyi. full anestezi olsun tek seferde ne gerekiyosa yapsınlar diyorum. bazı arkadaslar yapmazlar dıyor rısklı dıye vs ama bilen duyan varsa bi yardımcı olsun plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Kaç çürük var ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 dişçide öyle bişi yapılmıyo diye biliyorum dilini yutma ihtimali oluyomuş ozaman bi dişçi demişti bana bende aynı şeyi söylemiştim çok yoğun şekilde uyuşturucu yapıyolar ama ben 20lik diş çektirirken 4 tane yaptırmıştım normalde 2 tane yapıyomuş tabi kandırılmışta olabilirim doktor içime rahatlatmak için söylemiş olabilir:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 yok maalesef hani genel anestezi altında işlem yapılan durumlar var ama çok major cerrahiler mental retardi hastalar vs. sana olmaz zegna üzgünüm =( hiç mi gitmedin dişçiye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 abi ben de çok korkuyorum valla ama yapmıyolar genelde. en güzeli ful anesteziyi kendimiz yapıp gitmeden önce öyle gitmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 öyle anestezi için uzmanının olması lazım sanırım. o da dişçilerde yok malum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 fakultelerde beraber çalışılıyo anestezi uzmanlarıyla bazı vakalarda ama uç vakalar. Dolguya olmaz yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ya parası neyse versek? altıma edicem disci koltugu gorunce o derece :D cok uzun suredir gitmedim disciye bu sebeple. ve 3 tane curuk var, aynı zamanda diş etlerimde de sorun var. gitsem daha cıkar bisiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ya niye olmuyo ben anlamadım. alırım kendi anestezistimi, parası neyse veririm. bayılt ulan beni diye. çağırırım dişçiyi de sen de sök şunları. parası neyse veririm yani sökerim dişler baygın halde. olmuyo mu öyle. parayla değilmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ayrıca 20 lik dislerden bazılarının cekılmesı lazım galba. ozel hastanelere telefon edicem birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 yapsınlar uyuşturucuyu hiç bişi hissetmezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 abicim kanal tedavisi filan gerekirse nolacak? genemi hissetmicez. konu acı degil zaten, gercekten degil. trafık kazası gecirdim kolum kırıkken benı arabadan cıkaranlara dırektıf verıyodum yani. cok fena psikolojik bisi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 neyse copry e gidicem bi muayne etsin beni de ona gore artık :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 kanal tedavisi gerekse de hissetmezsin,zaten öyle bayıltıp hepsini bir anda yapması da mümkün değil,anlattığın gibiyse yine bi 3 seansı var o işin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 hmm tehlikeli gerçekten full anestezi ya korkuorum ayağına dilini yutma hehe yen şu korkuyu , alkol alıp git hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 yok abi ne kadar zorlarsan zorla dis icin imkansiz eheuehue anca buyuk ameliyatlarda yapiyorlar onu bashekim baban olsa gene zor ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ağzının içine çiviler falan takıyolar aslında çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 kafayı çekip gidicen o zaman, doktor biraz rahatsız olur ama olsun o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 bende de çok fena dişci korkusu vardı zaten ilk defa yazdan önce gittim dişciye. hatta titreye titreye oturdum dişci koltuğuna ama pek can yakan bi yanı yokmuş. kanal tedavisi yaptılar bana hiç acı hissetmedim. tek zor yanı yarım saat ağzın açık bekliyosun. bide ağzın rocky gibi oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 dişçiyle karşılıklı helyumu çekip AHUAHAUAH diye girişceksiniz en güzel dişlere :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 aynı gunde hem sol hem sag veyahut ust alt yapmıyor benım dıscı .Sadece tek taraf en fazla yanyana 2 dıs yapıyo gonderıyor yarın gel dıor ole bır gunde olucak ıs degıl senınkıler sanırım Su dıscı korkusuda cok komık gelıo bana. Ses'den baska bırsey duymuyorsunkı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 konuyu okurken bile gerildim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 nasıl sadece ses, o böle dişi delerken bi serinlik ardına hafif bi sızı sonra o sızı yavaş yavaş acıya dönmesi, yontulan dişin kokusu o hafif tortuların yanağının içine yapısması falan öff benim de dişçiye gitmem lazım yine asfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 7thBreath said: nasıl sadece ses, o böle dişi delerken bi serinlik ardına hafif bi sızı sonra o sızı yavaş yavaş acıya dönmesi, yontulan dişin kokusu o hafif tortuların yanağının içine yapısması falan öff benim de dişçiye gitmem lazım yine asfg. su olay rahatsız etmıyo beni mesela cidden. bi otursam koltuga gerisi fıs ta. zor olan disciye gitmek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Zegna said: konuyu okurken bile gerildim sdf ben de aynen gerildim. benim de gitmem gerek acayip korkuyorum. 4 kere filan kapısından geri döndüm. ama sanırım artık kaçışım yok işin kötü tarafı dolgu filan olsa kolay olucak daha zor benimkisi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar