Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Full anestezi yapan dişci?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
varmı ankarada boyle bi yer bildiginiz?

inanılmaz disci korkum var bu sebeple uzun suredir erteliyordum disciye gitmeyi.

full anestezi olsun tek seferde ne gerekiyosa yapsınlar diyorum.

bazı arkadaslar yapmazlar dıyor rısklı dıye vs ama bilen duyan varsa bi yardımcı olsun plx.
Mesaj tarihi:
dişçide öyle bişi yapılmıyo diye biliyorum
dilini yutma ihtimali oluyomuş ozaman
bi dişçi demişti bana bende aynı şeyi söylemiştim
çok yoğun şekilde uyuşturucu yapıyolar ama ben 20lik diş çektirirken 4 tane yaptırmıştım normalde 2 tane yapıyomuş

tabi kandırılmışta olabilirim doktor içime rahatlatmak için söylemiş olabilir:D
Mesaj tarihi:
yok maalesef hani genel anestezi altında işlem yapılan durumlar var ama çok major cerrahiler mental retardi hastalar vs. sana olmaz zegna üzgünüm =( hiç mi gitmedin dişçiye?
Mesaj tarihi:
ya parası neyse versek?

altıma edicem disci koltugu gorunce o derece :D

cok uzun suredir gitmedim disciye bu sebeple. ve 3 tane curuk var, aynı zamanda diş etlerimde de sorun var.

gitsem daha cıkar bisiler.
Mesaj tarihi:
ya niye olmuyo ben anlamadım.
alırım kendi anestezistimi, parası neyse veririm. bayılt ulan beni diye. çağırırım dişçiyi de sen de sök şunları. parası neyse veririm yani sökerim dişler baygın halde. olmuyo mu öyle. parayla değilmi
Mesaj tarihi:
abicim kanal tedavisi filan gerekirse nolacak? genemi hissetmicez.

konu acı degil zaten, gercekten degil. trafık kazası gecirdim kolum kırıkken benı arabadan cıkaranlara dırektıf verıyodum yani.

cok fena psikolojik bisi yani
Mesaj tarihi:
bende de çok fena dişci korkusu vardı zaten ilk defa yazdan önce gittim dişciye. hatta titreye titreye oturdum dişci koltuğuna ama pek can yakan bi yanı yokmuş. kanal tedavisi yaptılar bana hiç acı hissetmedim. tek zor yanı yarım saat ağzın açık bekliyosun. bide ağzın rocky gibi oluyor.
Mesaj tarihi:
aynı gunde hem sol hem sag veyahut ust alt yapmıyor benım dıscı .Sadece tek taraf en fazla yanyana 2 dıs yapıyo gonderıyor yarın gel dıor ole bır gunde olucak ıs degıl senınkıler sanırım
Su dıscı korkusuda cok komık gelıo bana. Ses'den baska bırsey duymuyorsunkı
Mesaj tarihi:
nasıl sadece ses, o böle dişi delerken bi serinlik ardına hafif bi sızı sonra o sızı yavaş yavaş acıya dönmesi, yontulan dişin kokusu o hafif tortuların yanağının içine yapısması falan öff benim de dişçiye gitmem lazım yine asfg.
Mesaj tarihi:
7thBreath said:

nasıl sadece ses, o böle dişi delerken bi serinlik ardına hafif bi sızı sonra o sızı yavaş yavaş acıya dönmesi, yontulan dişin kokusu o hafif tortuların yanağının içine yapısması falan öff benim de dişçiye gitmem lazım yine asfg.

su olay rahatsız etmıyo beni mesela cidden. bi otursam koltuga gerisi fıs ta. zor olan disciye gitmek
Mesaj tarihi:
Zegna said:

konuyu okurken bile gerildim sdf

ben de aynen gerildim.
benim de gitmem gerek acayip korkuyorum.
4 kere filan kapısından geri döndüm.
ama sanırım artık kaçışım yok
işin kötü tarafı dolgu filan olsa kolay olucak daha zor benimkisi :(
  • Yeni Oluştur...