Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yanıt yazmak istemezsen bir çağrı atman yeter

Brigand

Öne çıkan mesajlar

Abicim sen benim yaşadığımı yaşamışsın ben de yazın ayrıldım ben de görüyorum okulda.
Sana diyeceğim şu ki bırak, salla gitsin, etrafta birsürü kız var. Bunu şuan göremiyorsun belki ama etrafta sevilebilecek birsürü insan var cidden.
Ben de yaptım senin gibi, sonra ağzıma edildi. Salla gitsin... Çok samimiyim...
Ben ayrılalı 3 ay oldu. Şimdi başka bir kıza kaptırdım kendimi, eskisini görünce hiçbirşey hissetmiyorum. Oysa çok sevdim zamanında.
Sosyal ağlarda paylaş

"Selam nasılsın" filan dedim bugün, "benim öyle seninle konuşmamak gibi birşeyim yok, derse mi gidiyorsun" gibi. Sonra "görüşürüz" dedim 30 40 saniyelik ufak bi sohbet, iyi geçti gibi olumsuz bir tavır görmedim ama çekingenlik oldu tabi bende değil onda :), bende de vardı heralde de belli etmedim sanırım davranışlara :)
Sosyal ağlarda paylaş

Brigand said:

"Selam nasılsın" filan bugün, "benim öyle seninle konuşmamak gibi birşeyim yok, derse mi gidiyorsun" gibi. Sonra "görüşürüz" dedim 30 40 saniyelik ufak bi sohbet, iyi geçti gibi olumsuz bir tavır görmedim ama çekingenlik oldu tabi bende değil onda :), bende de vardı heralde de belli etmedim sanırım davranışlara :)
focusu kaydır nexte bak ,ama ufak sohbetleri devam ettir sadece arkadaşımsın havasında ,büyük ihtimalle yakın bir zamanda sonuç elde edemiyeceksin ama kız bi kaç ilişki sonra ağlıyarak smse sarılıcak .
Sosyal ağlarda paylaş

Brigand said:

"Selam nasılsın" filan dedim bugün, "benim öyle seninle konuşmamak gibi birşeyim yok, derse mi gidiyorsun" gibi. Sonra "görüşürüz" dedim 30 40 saniyelik ufak bi sohbet, iyi geçti gibi olumsuz bir tavır görmedim ama çekingenlik oldu tabi bende değil onda :), bende de vardı heralde de belli etmedim sanırım davranışlara :)

kabul etmek zor ama

slm, nasılsın
iyim, sen nasılsın
iyidir walla

bunu hergün 23142834230 kişi yapıyor, istemsizce

oyalanmadan direk dal konuya
Sosyal ağlarda paylaş

Kız zaten amacını biliyordur seni biraz tanıdıysa 1 yıllık ilişkiniz sonunda. Hani belki "bizigit" diyemeyecek kadar hanımdır/egosunu tatmin etmek istiyordur/zaman geçsin diyordur, sen de "lan acaba mı?" diye düşünür her hareketini yorumlarsın. Sonra dışarı çıkarsınız, sen tekrar kurarsın her yaptığı hareketten anlam çıkartmaya çalışırsın, o da içten içe "bizigit" der ya da öteki durumlar uyarınca davranır. Böyle uzun bi süre geçer. En sonunda başkasını bulur, "bak bu sevgilim Tanküt" diye getirir karşına saçların bir gecede ağarır.

Bence git derdini anlat, anladığım kadarıyla kurcalamadan edemeyeceksin, en azından kestirme olur. Öteki türlü sakız gibi uzar, ona odaklandığından ötekiler geçer gider, anlamazsın nasıl geçmiş zaman.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...