Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Halter kaldırırken doğurdu!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2008 yılında düzenlenen Pekin Olimpiyatları'nda yarışmış Şilili halterci Elizabeth Poblete, Brezilya'nın Sao Paulo kentinde antrenman esnasında bir erkek çocuk dünyaya getirdi.

Doğumdan bir hafta önce katıldığı müsabakadan galip çıkan Poblete, hamile olduğunu doğurduğunda öğrendiğini ve şoke olduğunu anlattı.

Bir kilo 150 gram olarak dünyaya gelen altı aylık bebek, halen yoğun bakımda tutuluyor. Genç annenin, tedavi masrafları üstlenilmediği için hastaneden ayrıldığı ileri sürüldü. Hastane ise 22 yaşındaki anneyi masrafları ödemediği için gönderdikleri iddiasını reddetti.
(Milliyet)

http://spor.ekolay.net/haber.asp?PID=2625&HaberID=670080
Mesaj tarihi:
ahahahah aaa inanmıyorum ben bu adama;

"shark3466 16.12.2009 22:02:47
hahahahaha aaa inanamıyorum ya,bu kadınlar ah bu kadınlar ne tuhafsınız sizlede sizsizde olmuyor..inanılnaz şeyler bunlar..."
Mesaj tarihi:
kadın sporcuların bir çoğu bilerek hamile kalıp idman yaparlar
o dönemde gelişimde olduklarından vucudları iki katı fazla hormon salgıladıklarından daha iyi verim alırlar bu kadında o yüzden hamile kalmış ama işte aldırmadan resmen sıçmış
Mesaj tarihi:
Muhtemelen bıyıklıdır, kadın olduğunun bile farkında değildir. Çocuk düşünce anlamıştır.

Kardeşim 6 aylık hamile kadın halter kaldırır mı lan ?
Mesaj tarihi:
NE kadar doğru bilmiyorum ama bi aralar kadın sporcuların bilerek hamile kaldığı çünkü bunun doping etkisi gibi bişiler yaptığından bahsediliyordu bünyelerine ama 6 aylık hamilelik biraz bu konseptin dışında herhalde :P
Mesaj tarihi:
Llama said:

o dönemde gelişimde olduklarından vucudları iki katı fazla hormon salgıladıklarından daha iyi verim alırlar bu kadında o yüzden hamile kalmış ama işte aldırmadan resmen sıçmış

şu dediğin doğruysa cidden canilik
Mesaj tarihi:
Absolut said:

NE kadar doğru bilmiyorum ama bi aralar kadın sporcuların bilerek hamile kaldığı çünkü bunun doping etkisi gibi bişiler yaptığından bahsediliyordu bünyelerine ama 6 aylık hamilelik biraz bu konseptin dışında herhalde :P

belki farkında değildir ki bu haberi ilk okudufumda ben 4 5 aylıktı iki üç gün önce okumuştum ilk
Mesaj tarihi:
Böjeek said:

Llama said:

şu dediğin doğruysa cidden canilik

Bu doğru bir olay, voleybolcu hatunlar da yapıyor bunu.
  • Yeni Oluştur...