Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Napayım?

Dartanian

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar öncelikle 90lıyım ve Manisa Celal Bayar Üniversitesi Bankacılık ve Finans bölümünde okuyorum öncelikle bunu belirteyim..

Sonra bölümüm dışında okulla ilgili hiç bişeyden memnun değilim.Hani arkadaşlar olsun okul olsun hocalar olsun şehir olsun.Resmen giderken ayaklarım geri geri gidiyo mümkün olduğunca erken dönmeye çalışıyorum veya gitmemeye imza attırmaya çalışıyorum.

Derslerim iyi geçerim hatta 4 senede de uzatmadan bitiririm tahminimce.Aileyle de konuşamıyorum sıkıldıkça içime atıyorum kafayı yicem bu gidişle..Sizce napmalıyım

Önümde 2 seçenek var

Ya bu seneyi bitiricem kaydımı dondurup seneye öss deneyip kazanırsam gidicem,kazanamazsam tekrar ertesi sene devam edicem kaldığım yerden ya da;

Kırıcam dizimi sıkıcam dişimi mümkün olduğunca az gidip orda az vakit geçirip sevmeye kendimi zorlayıp 4 senede bitirip kurtulmaya çalışcam

Siz napardınız?
Sosyal ağlarda paylaş

Onu sen bileceksin en iyi.

Önümüzdeki 4 seneyi bombok geçiririm ama bitirir kurtulurum hem bölümümü de seviyorum, en güzel yıllarımı da yaşamamış olurum direk iş hayatına başlarım, çocuklarıma anlatacak üniversite anım 2'yi geçmez diyebiliyorsan devam et.

1 sene daha öss stresi çekerim ama çılgın mutlu bir üniversite hayatı yaşarım diyorsan ve yapabileceğine inanıyorsan bence yarın bırak erkenden çalışmaya başla seneyeki öss'ye.

Bilmem anlatabildim mi.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok gaza getirmek değil, Manisa bilmemne bilmemnesi bişey bölümünde okuyormuş, ben şahsen hiç duymadım, ama oradan bile memnunsa başka yerden hayli hayli memnun olur yani.

Bence bırak agashow düşünme bile. Ondan sonra iş hayatı falan başlıycak, keşke adam akıllı bir üniversite hayatım olsaymış diye ağlarsın.
Sosyal ağlarda paylaş

dondur, git kafanı kullan otur kas öss ye çalış.
hayat dediğin sürekli "gelecekte vıkvık olur bıkbık olur" değil.
hayat dediğin zaten şuan yaşadığın içinde bulunduğun şey.
üniversite bitmiş olucak kasayım 4 sene daha diyip ömrünün 4 senesini , ve en güzel yılları olması gereken zamanı bok etme.
üniversite okuyum bitireyim işim olsun değildir normalde.
üniversite dediğin sosyal yaşam, eğlence, ileride hayatın boyunca görüşeceğin arkadaşlar edinme,karşı cinsi tanıma(eheh), hayatı öğrenme (erkek evi), parayı nası kullanacağını öğrenme, cebinde kalan 1 ytl yi arkadaşınla paylaşma vs vs yeri. "genel kültür" dediğin kavramın oluştuğu yer hatta.
ben de 1 sene ıspartada okudum hayattan soğudum vakti zamanında, yeter lan çekemem burayı diyip oturup kastım yatay geçiş yapıp eskişehire kurtuldum .
sen de yap, yatay olmuyorsa öss kas. bölümün de bırakılmıyacak bi bölüm değil (eğer idealindeki meslekse ayrı).
ama kesinlikle o şekilde devam etme derim.
tabi aslında ailenin maddi durumu, senin asosyale bağlayıp insanları beyenmiyor olman falan da başka mevzular bunlar da olabilir. seneye çok daha değişik bakabilirsin olaya ama. eğer yazdığın gibiyse gerçekten.bilemiyorum ama bence öss dene.
Sosyal ağlarda paylaş

kızlar yapmayın etmeyin
manisa iyidir, orda da universite hayatı yasanır.
bunun sivası var tokatı var konyası var hatayı var MARAŞI var.
orda okuyanlar ne okuyo ne universite hayatı yasıyor ne anlatıcak?
artisseniz bilelim ona göre raconumuzu keselim.
gitsin cocuk manisada okusun paşa paşa.
özendirip durmayın oraya buraya.
ailesinin maddi geliri var, yiyeceği var faturası var.
bi daha öss ye gir demesi kolay tabi di mi lan?
Sosyal ağlarda paylaş

bu üniversite hayatı çok önemli, düzgün bi yere gidin eğlenin mantığını anlamadım ben. eğlence mekanı mı ki üniversite. koskoca bi bar var sanki, ders yok tasa yok içip içip sevişelim, böyle bi yer mi üni. bi tane bahçen olur, oturur sigaranı yakarsın karı kız kesersin, makul bi eğlencedir bu da. bundan fazlasını niye bekliyosunuz
Sosyal ağlarda paylaş

tabi abi.
üni 1 heyecanı başkadır şehir önemli değildir bence.
ilk haftalar saplar kaynaşır sonra "lan bi gün meyhaneye gidelim" falan muhabbeti döner falan, onları arkadan dinlemesi bile güzeldir. %10 ihtimalle yapılacak grup aktiviteleri sıralanır durur üni 1 in ilk haftaları
sonraki seneler olaylar gelişir...biter gider.
Sosyal ağlarda paylaş

1. sınıfta 10 tane klübe üye olursun, 2. dönem hiçbirine gitmezsin filan. yanlız 1. sınıf çok önemli etrafını saplarla doldurunda bi süre sonra tek tabanca haline geliyosun. en kötüsü de benim yaşadığımdı lan heralde. kıza yazdım gelir gelmez. 1 sene fino oldum. ayrıldık sonra bi de üstüne 1 sene uzatınca bi baktım binanın içinde mal gibi tek başıma bi oraya bi buraya yürüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...