escape Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 al işte. neyse ben sustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 eski olsun argadasim, eski biseyi tekrar izleyip tekrar gülmek yasak mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 escape said: tamamda o zaman onların salaklığı o bizde buna alet oluyoruz. abuk subuk bi korna sesine güler olduk. bende gülüyorum evet. adam yere düşüyo yanlışlıkla ona gülüyoruz. biri osuruyo ona gülüyoruz.. ya anlatabilsem.. adam komik bi sekilde düserse, gülünür tabi. adamin düsüsüne bile gülüyoz demek sacma. sonucta anlik birsey ve hic beklemedigin anda olan bisey. bi refleks bu da ve gülüyosun. ama sevdigin adamin stand upini gülmek icin izliyorsun zaten, komik oldugunu bile bile. aradaki fark da bu ve farkli kulvarlari ''buna bile gülüyos ki bis ya'' diye ayni kefeye sokmamak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 abiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiİİİİiii ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ne güzel topik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 UHAUDHAUHDSA OLM ARAPLAR SÜPER SALAK UAHDUA öldüm öldüm ahaha... tekmeyle duvara yapışan süper. ütü fake olmasa süper.. uçurum dehşet ahahahh... korno mikemmel.. ayrıca bu adamların hepsi kedi gibi havaya zıplama özelline sahip uahduha ne tırsak millet yaa of gece gece ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 amcam iyiymiş ya. yazık nasıl korktu. ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Favorim şuydu benim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 EŞŞEK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ahahahaha kacisa bak VEEEEÖÖÖÖÖAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA hahaahhahahadjkffjsdkfjsdfkjsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 bu nasi bi mizah anlayisi adamlardaki anlamiyorum sdufh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 oooha adamlar eve aslan sokmuş ya yuhh mu araplar cidden rahatsız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 OHA ALKSFJHLAKJSF eve aslan sokmak nedir lan. Bi tameden çıksa bitti her şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 tameden çıkarsa the end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 colde kafayi yemis lan adamlar. aslani nerden buldun da eve getirdin anasnisatiim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 aslan mukemmel ya hauhauhuahuauha. YANDIM ANAM diyo sanki sona dgoru bi de korkmus korkmus diyo gibi :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 harbi adam yolda bulmuş getirmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 simdi dusundum de, eve girerken boyle once kafayi sokuyo hafiften, olm muhammed bak yolda ne buldum diyo, muhammedde kapida kalma abdul gel iceri diyo, yavas yavas iceri girerken zinciri goruyoruz, iceridekiler merak icinde, sonra aslanin basini gorunce olaylar gelisiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 arap değil sanırım ama süpermiş bu da :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 utu fake ama gerisi muhtesem. hele duvara yapisan haahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 kgns said: Black-ice said: ütünün fake olduğundan emin olan tek ben miyim?değilsin bariz belli fake degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 fake değil rızkını tutuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 vaniLLe said: bu nasi bi mizah anlayisi adamlardaki anlamiyorum sdufh yuhj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bloodjackal Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 ahaha hepsi epic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Şu yeni moda mesaj başlıklarına alışamadım. Yakında KOPMAK GARANTİ falan gibi başlıklar da görücez burada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar