Black-ice Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 belki şaka amaçlı videoya çekiolar arayanlarda onlar şaka olsun diye falan. hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 mulgear6 said: vaniLLe said: mulgear6 said: soğuktur belki ütü yani sonuçta video basladıktan 5 saniye sonra koyuyo 5 saniyede hangi ütü o kadar acıtıcak kadar ısınır ? ısınmaz berk, bisey sorcam. pardon da. HIYAR MISIN. sanane? hiyarsin iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 hıyarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 oh evet bi daha söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 off geberdim gülmekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Bİ DAKKA YA FAKEMİŞ VİDEO E VANİLLE FAKE İMİŞ BU GÜLÜŞÜMÜ GERİ ALDIM Bİ DAHA FAKE VİDEO PAYLAŞMA GERÇEKTEN ÜTÜNÜN YÜZE YAPIŞTIĞI VİDEOLAR PLS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 "roket adam" said: GERÇEKTEN ÜTÜNÜN YÜZE YAPIŞTIĞI VİDEOLAR PLS ahahahah cozurdayacak hacı, ben cozurdamayı duyacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 degil araplar kronik fake sadece:D ütü fake olabilir ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 vaniLLe said: oh evet bi daha söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 o degil de ordaki telefon melodisi bile komik sdfg istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ütünün yüze yapışması düşüncesi bile korkunç ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 mulgear6 said: vaniLLe said: oh evet bi daha söyle oh mis gibi mübarek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 abi bi kere fake olsa da komik sdfg sanki ayni sey komedi showunun tekinde yapilsa gülmezdiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 kütür kütür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 vaniLLe said: abi bi kere fake olsa da komik sdfg sanki ayni sey komedi showunun tekinde yapilsa gülmezdiniz gülmezdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 tuzla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 mulgear6 said: kütür kütür bıcak dedirmicen girisecen catır cutur yicen oh miss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Tuor_annare said: tuzla dogal hali daha guzel,o dedigin erikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Burdaki uçurum feci ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 uçurum felaket yalnız oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 güldüm ama yarılmadım. abi o değilde. bu videoları ceken adamlara mı kaldı bizi güldürmek? bu işi yapan adamlar var ve cok iyi yapıyorlar bknz : cem yılmaz, ata demirel vsvs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 bunnar arap sakalari, essek sakalari vs. stand upcilarla kiyaslanilcak bi durum yok esasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 şey vardı asıl bu heriflerin böyle arada giderken kapısını açıp ayakkabılarıyla kaydıkları bi vidyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=p6ZqypxI6_8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 tamamda o zaman onların salaklığı o bizde buna alet oluyoruz. abuk subuk bi korna sesine güler olduk. bende gülüyorum evet. adam yere düşüyo yanlışlıkla ona gülüyoruz. biri osuruyo ona gülüyoruz.. ya anlatabilsem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar