aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Hiç güzel değil lan, walla. Dışarıdan komik ama içeriden hiç öyle değil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Aytek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 mutsuzluk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attention Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 geçen gün üst komşudan tek sigara istemeye gittim kapıyı çaldım sonra yan kapıya gözüm takıldı baktım anahtar üzerinde tıklattım hemen arkasından ışık gelen kapı deliği bir an karardı sonra tekrar ışık göründü ve kapı açıldı o an pijamalarıma baktım solmuş koyu mavi ve dizleri bildiğin D harfine benziyordu. kapıyı keçi sakallı bi çocuk açtı anahtarı gösterdim sağol deyip anahtarı aldı ve kapıyı kapattı. diğer kapıyı bekledim sigara isteyeceğim arkadaş evde değildi öyle olunca ben tekrar anahtarını kapıda unutmuş tanımadığım elemanın kapısını çaldım ve bi dal sigaran var mı hacı ya dedim camel pakedinden bir tek çıkarıp verdi evime girdiğimde umut sarıkayaya pijamalarıma ve kendime lanet ettim. bu da böyle bi anımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 muç muç muç geah eppek ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 çemçük ağız da var mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 anılarınız güzel de neden noktalama işareti kullanmıyorsunuz :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 attention said: geçen gün üst komşudan tek sigara istemeye gittim kapıyı çaldım sonra yan kapıya gözüm takıldı baktım anahtar üzerinde tıklattım hemen arkasından ışık gelen kapı deliği bir an karardı sonra tekrar ışık göründü ve kapı açıldı o an pijamalarıma baktım solmuş koyu mavi ve dizleri bildiğin D harfine benziyordu. kapıyı keçi sakallı bi çocuk açtı anahtarı gösterdim sağol deyip anahtarı aldı ve kapıyı kapattı. diğer kapıyı bekledim sigara isteyeceğim arkadaş evde değildi öyle olunca ben tekrar anahtarını kapıda unutmuş tanımadığım elemanın kapısını çaldım ve bi dal sigaran var mı hacı ya dedim camel pakedinden bir tek çıkarıp verdi evime girdiğimde umut sarıkayaya pijamalarıma ve kendime lanet ettim. bu da böyle bi anımdır Ya bunu aslında Türkçe'ye uyarlamak lazım da çok üşendim şimdi, idare ediverin; http://cdn2.knowyourmeme.com/i/3088/original/English_Motherfucker_Do_You_Speak_It.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Deacon said: anılarınız güzel de neden noktalama işareti kullanmıyorsunuz :( soluk soluğa yaşanan bir anı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 solukta virgül koymuyor muyduk? daha çok noktalama işareti olması gerek (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Abilify Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Kendi halüsinasyonlarımda dışlandıgım oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Deacon said: anılarınız güzel de neden noktalama işareti kullanmıyorsunuz :( zamanında deli dolu uo oynamış birine benziyor zate :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ben de bugün nuri bilge ceylan filmi gibi yaşadım günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ginalier Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 nabtın aga denize mi baktın tüm gün? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Frantic said: Deacon said: anılarınız güzel de neden noktalama işareti kullanmıyorsunuz :( zamanında deli dolu uo oynamış birine benziyor zate :) ahahahhah cok guzel tespit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 yağmura bakarken arka fonda ağlamalar dinledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar