dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 yalnız maya çok güzel bence.. ötekilere gerenk yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Bella said: Helcaraxe said: Ben olsam Cızkıpır , Bundimun, Çizbürü, Ekşirik , Bizarcık , Cörkpare , Burnuk , Odunkuyruk , Dombaz , Pofyumak bunlardan birini seç işte köpek alma sen,cidden sdfg niye ama =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 maya ne ya hamur mayasi gibin. yas maya kuru maya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Helcaraxe said: Ben olsam Cızkıpır , Bundimun, Çizbürü, Ekşirik , Bizarcık , Cörkpare , Burnuk , Odunkuyruk , Dombaz , Pofyumak bunlardan birini seç işte gerçekten budundan esinlenilmiş tür isimleri bunlar.. yine de börtenek, çötkopar, taşbağır gibi isimlerden yana olabilirim.. daha yeni yüzyıl öztürkçemize yakın bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 vaniLLe said: maya ne ya hamur mayasi gibin. yas maya kuru maya. diyene bak! vanille.. hamura vanilya, pastaya vanilya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 takçıkar olur mu dasaaa bey ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Münferit isim tavsiyesi; DULBRAKAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 tamam likör de olabilir kabul votka da olabilir aslında ya da fıçı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 olmaz elbette.. neden.. benim 3mesajım da arka sayfada kaldı çünkü uzaykeki kardeşim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 eagle_dnz said: tamam likör de olabilir kabul votka da olabilir aslında ya da fıçı allah razı olsun. tek amacım seni memnun etmek sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 badem cok net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 dasaaa said: vaniLLe said: maya ne ya hamur mayasi gibin. yas maya kuru maya. diyene bak! vanille.. hamura vanilya, pastaya vanilya.. dasdasdasaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 sevgili dasaaa efendi kardeşim,tavsiyen için teşekkürler.Türkün gücü seninle olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Helcaraxe said: Ben olsam Cızkıpır , Bundimun, Çizbürü, Ekşirik , Bizarcık , Cörkpare , Burnuk , Odunkuyruk , Dombaz , Pofyumak bunlardan birini seç işte arkada kalmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Helcaraxe said: Bizarcık (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Omlet koy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Yani illa gülün diyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Şef de olur. -ŞEF ! -HAV. gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Bella said: eagle_dnz said: tamam likör de olabilir kabul votka da olabilir aslında ya da fıçı allah razı olsun. tek amacım seni memnun etmek sdfg (L) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Caaa said: Yani illa gülün diyorsun. Budun dan gelme bunlar öz türkçemize yakın olsun sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 herşey otağının bütünlüğü için uzayorhangazisi kardeşim. türkün gücünü uzayda temsil ettiğin için seninle gurur duyuyoruz. bunu da belirtmek isterim. ancak, umarım lezzetli bir keksinizdir uzayda.. hem de yumuşak. "barbar türkler çok sertler. dişimi kırdı bu kek!" diyen bir gavur görürsem gözüm döner, o an gavuru şişe geçiririm haberiniz olsun. bu arada maya güzel yaw.. köpeğe bi maya de.. kesin olumlu tepki alıcaksın zaten. ben empati yaptım. dişi bir köpek olsam ve sahibimin nicki bella olsa adım ne olsun isterdim? bu soruunun cevabını aradım isviçreli bilimadamları ile. edit: ne typo var be kazım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Ella&Bella Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Xaenin said: Omlet koy. ÇOK CİDDİYİM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 sarı bela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 çav koy o da hav desin çok uyumlu :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar