kingpin Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 yarın hepiniz online olun. hepinizle maç yapıcam. son sözüm budur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Minerva Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 porto gibi takıma nalet olsun, madara olduk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 kingpin hakkaten tanrı seni sınıyo şu son günlerde asdafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 kingpin said: dennis maç yapalım mı diye mesaj atıyorsun, 30 dakka bekliyorum oyunda ben. gidiyorsun anelor ile maç yapıyorsun. ayıp ama ya adamı delirtmeye mi oynuyorsunuz anlamadım ki ? :) lan daha bi maç atamadım kafayı yicem. abi kusura bakma o invite da senden sandım sonra taaa maç içinde msj gelince uyandım :) zaten belamı buldum merak etme yedim golleri leblebi gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 tottenham kim yahu cıksın ortaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Bordo arsenal lyonu masamda bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ben maçı şu an yapabilirim. demin onlinedım sana friend request te atmıştım. azap20 kabul et yapalım maçı. buraya da bi not et ben oyundayım diye beklemiim ps3 ün başında :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 giriyorum bekle. edit: tamamdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Inter 0-0 O. Lyon O. Lyon 2-2 Inter maçlar çok kısır geçti. gol değil, pozisyon değil, şut bile yok doğru düzgün. özellikle de ilk maçta. ikinci maçta her pozisyon gol oldu zaten. bir lyon'un direkten döndü bir topu, bir de ben eto'o ile kaçırdım, o kadar. top kontrolü %75 lyon falandır ama daha çok top dolaştırdı orta sahada. ceza sahasında kestim bütün topları. alan savunması falan sağlamdı. konsantrasyona dayalıydı zaten maçlar. inter'in sağlam defans kurgusunun ekmeğini yedim. bir real madrid olsa yenilebilirdim. ha, o zaman da çok hayvani bir forvet hattı oluyor, orası ayrı. zira bu maçta kontra için birçok fırsat yakalamama rağmen kağnı orta saha bir türlü hızlı çıkamadığı için pozisyona giremedim. taktik açıdan zevkliydi maçlar, skor açısından olmasa da. teşekkürler. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 biraz benim oyun düzenimden ve oynama şeklinden kaynaklı oluyor kısır maçlar. özellikle güçlü takımlara karşı oynarken topa kesinlikle hakim olmaya çalışıyorum ve şansa topu sallıyım da belki forvetten birinin ayağına yapışır boş kaleye gol atarım şeklinde hücümları hiç denemiyorum bile. olmuyor çünkü. bide kaybettiğim toptan kontradan gol yiyorum. özellikle inter gibi hayvani defansı olan(hem oyuncular iyi hemde cambiasso CB gibi oynuyor) takımlara karşı %0 öyle bir şey olma şansı. biraz oyunu sıkıcı hale getirmiş olabilirim kusra bakma. barcelona falan çıksaydı belki farklı olurdu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 az kıl olmadım değil. :D yok, topu yatay da sürmüyorsun, yanında kimse olmadığında bile dikey olarak yürüyorsun, haliyle topu kapmak daha da imkansızlaşıyor. :P bu grubun kaderini bordo'nun oynayacağı maçlar belirleyecek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 beyler bekliyorum hadi gelinde bitirelim maçları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 d grubu uyuma numara 7 ile maçımı yaptım.sizlede yapim.ayın 30 unu beklemeyelim yılbaşı öncesine kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 abi bende mi bisey var anlamadim ki jacabo ile yaptik koptu shapshalla oynarken adamin elektrikler gitti kuzenimle bad company 2 betasindayken onunda elektrikler gitti hon oynarken bi arkadasinda elektrikler gitti simdide kingpin koptu fsgfd yanliz ping cok yuksekti resmen 2 saniye sonrasini ongorerek oynamak durumda kaliyodum belliydi bole olucagi igrencte bi gol attim normalde atmazdim afadersiniz ....pu golu ama 2 saniye ileriyi ongoremedigim icin oyle pas hatalari yaptimki gene ole bi pozisyonda sacma salak bi gol yicem diye tirstim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ABI AHAHA JACABO ILE ACTIK 26 DAKKAYI BITIRELIM DIYE ADAM 18 DEMI NE KOPTU NOLUYO LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 hatorikenji ekle beni psn'e yapalım maçları. psn: or1on1905 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 barcelona 2 - 0 valencia barcelona 2 - 1 valencia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 pozisyona giremedim yahu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 ama villa ne koydu oyle ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 bende şaşırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 abi 20 mbit internet var oyundan düşüyorum bu ne saçma iş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Or1on said: hatorikenji ekle beni psn'e yapalım maçları. psn: or1on1905 hatori inv de attım 10 dakikadan fazladır bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 bende maç yapmak istiyorum.mokoko en azından bilgi verdi.gruptaki diğer 2 kişinin noldugu belli deil.beni başka grba alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 abi ayıp ama ya. invite attım, 20-25 dakika oldu. bekledim bekledim, şimdi baktım başkasıyla maça girmişsin. yapmayın böyle lütfen, gecenin kaçı oldu, şurada 2 maç atıcaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 senin yine maç yapabilcek insanlar var :) bizim grupta psn sini hatta pati nikini bilmedğimiz adam var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar