Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[PS3]2.Paticik Champions Cup @Fifa10

Aiko

Öne çıkan mesajlar

kingpin said:

dennis maç yapalım mı diye mesaj atıyorsun, 30 dakka bekliyorum oyunda ben. gidiyorsun anelor ile maç yapıyorsun. ayıp ama ya adamı delirtmeye mi oynuyorsunuz anlamadım ki ? :)

lan daha bi maç atamadım kafayı yicem.

abi kusura bakma o invite da senden sandım sonra taaa maç içinde msj gelince uyandım :) zaten belamı buldum merak etme yedim golleri leblebi gibi :D
Sosyal ağlarda paylaş

Inter 0-0 O. Lyon
O. Lyon 2-2 Inter

maçlar çok kısır geçti. gol değil, pozisyon değil, şut bile yok doğru düzgün. özellikle de ilk maçta. ikinci maçta her pozisyon gol oldu zaten. bir lyon'un direkten döndü bir topu, bir de ben eto'o ile kaçırdım, o kadar. top kontrolü %75 lyon falandır ama daha çok top dolaştırdı orta sahada. ceza sahasında kestim bütün topları. alan savunması falan sağlamdı. konsantrasyona dayalıydı zaten maçlar.

inter'in sağlam defans kurgusunun ekmeğini yedim. bir real madrid olsa yenilebilirdim. ha, o zaman da çok hayvani bir forvet hattı oluyor, orası ayrı. zira bu maçta kontra için birçok fırsat yakalamama rağmen kağnı orta saha bir türlü hızlı çıkamadığı için pozisyona giremedim.

taktik açıdan zevkliydi maçlar, skor açısından olmasa da. teşekkürler. :)
Sosyal ağlarda paylaş

biraz benim oyun düzenimden ve oynama şeklinden kaynaklı oluyor kısır maçlar.

özellikle güçlü takımlara karşı oynarken topa kesinlikle hakim olmaya çalışıyorum ve şansa topu sallıyım da belki forvetten birinin ayağına yapışır boş kaleye gol atarım şeklinde hücümları hiç denemiyorum bile. olmuyor çünkü. bide kaybettiğim toptan kontradan gol yiyorum.

özellikle inter gibi hayvani defansı olan(hem oyuncular iyi hemde cambiasso CB gibi oynuyor) takımlara karşı %0 öyle bir şey olma şansı.

biraz oyunu sıkıcı hale getirmiş olabilirim kusra bakma. barcelona falan çıksaydı belki farklı olurdu :)
Sosyal ağlarda paylaş

abi bende mi bisey var anlamadim ki jacabo ile yaptik koptu shapshalla oynarken adamin elektrikler gitti kuzenimle bad company 2 betasindayken onunda elektrikler gitti hon oynarken bi arkadasinda elektrikler gitti simdide kingpin koptu fsgfd yanliz ping cok yuksekti resmen 2 saniye sonrasini ongorerek oynamak durumda kaliyodum belliydi bole olucagi igrencte bi gol attim normalde atmazdim afadersiniz ....pu golu ama 2 saniye ileriyi ongoremedigim icin oyle pas hatalari yaptimki gene ole bi pozisyonda sacma salak bi gol yicem diye tirstim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...