Konn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 terbiyesizleşme deniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 eğer birbirinizi tanıosanızda eğleniosanız guzel baya ama ciddiyseniz gerek yok bole gerginliklere. hepimiiiiz kardeşiiiiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 geyik yapıyolar belli ki :) rahat olunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 terbiyesiz herif işte bence banlanması gerek.. aoıjhıpoafdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 dengesiz laflarından dolayı numara 7 nin 9 puanı silinmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 nası ya dfoksofd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numara7 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Aiko said: dengesiz laflarından dolayı numara 7 nin 9 puanı silinmiştir. CAS a giderim aga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 anelor sagolsun real madrid taktiğimi buldum.4-3-3 ümsü bitaktik deniodum.online 5 maç ust sute kazanınca süper taktil diye düşündüm.sora anelor tokatladı beni.taktik degişikliğini gittim iyi oldu gibi real süpriz bi şekilde çıkamaz diyenlere inat namaglup cıkıcaz işallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ben bu aralar biraz yoğunum oyüzden ne klüp maçlarına gelebiliyorum nede turnuva ile ilgilenebiliyorum ama 30'una kadar vakit varmış o yüzden problem olmaz diye düşünüyorum. eğer oynayamayacak gibi olursam 23-24'ü gibi mesaj atarım buraya benim yerime biri geçebilir. :D bu erifte gelmiyor hiç online bile olmadı diye paniklemeyin diye yazıyım dedim :) (psn:azap20) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Red said: anelor sagolsun real madrid taktiğimi buldum.4-3-3 ümsü bitaktik deniodum.online 5 maç ust sute kazanınca süper taktil diye düşündüm.sora anelor tokatladı beni.taktik degişikliğini gittim iyi oldu gibi real süpriz bi şekilde çıkamaz diyenlere inat namaglup cıkıcaz işallah son taktik iyi gibi geldi bana ozellikle orta sahada cok boguldugumu hissettim oyun kuramadim istedigim gibi tabi bunda gecenin 4 u olmasinin etkiside var kafam calismiyo artik son 3 macta falan asalak gibi oynadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numara7 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 maçlarımı her an yapabilrm isteyen gelsin (real madrid, athletico madrid, aston villa) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 şimdi musaitsen yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 şu an maçlarımı yapabilirim. (lyon, bordo, arsenal, city) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ben en erken cuma gunu yapabilirm maçlarımı o yuzden paniklemeyin nerde bu adam die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 suan varsa bende yaparim barcelonayim juve roma falan vardi galiba grupta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 jacaboyla mac yapiyoduk dakka 64 te 2-0 ondeyken koptu nolacak simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numara7 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 tekrar edilmeli bence öndeyken düştügü için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ben 3-0 hukmen yenılmeyı kabul ettım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 açın 2-0 sayıp 26 dakika oynayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ben ondeyken o dustu 3-0 kabul ettik jacabonunda yazdigi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bOoroCk Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Liverpool 5 - 2 Bayern Munich Bayern Munich 2 - 4 Liverpool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Or1on said: açın 2-0 sayıp 26 dakika oynayın. doğru olanı bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numara7 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 bence dogru olanı o degil, oyuncuların düşen staminaları falan filan nolucak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 ona yapacak bişey yok. internetteki bütün turnuvalar böyle + kurallarda yazıyor zaten. benim neredeyse her turnuvada başıma geldi hatta bu olay yüzünden elenmiştim turnuvadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 http://www.fixturelist.com/leaguetables.php?l=7759 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar