Red Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 tmm 12 gibi giricem yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 hay anasını ya.tur geldi geçti resmen 3-0 dan 5-3 maç vermek.tebrikler :) nasıl böyle bişi yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bOoroCk Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Real Madrid 2 - 3 Liverpool Liverpool 5 - 3 Real Madrid tebrik ederm maclar coOok iyiydi. . 2. mac oldum oldum dirildm 3 - 0 dan 5 - 3 yapmak reale karsi ole kolay diil walla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 10 a 3 bile biterdi :) 3-0 dan 3-3 olmus bi kere maç orda gitti.sabaha kadar oynasak 4-3 yapamazdım:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 mojito maçları salı akşamı yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 ben gene ayni taktik ya paso online olucam abi finaldi falan diyip son gun yapariz dicem son gunde ortadan kaybolcam finale kadar yolu var fsdgfdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Or1on said: mojito maçları salı akşamı yaparız. Ozaman salı akşamı saat 11 de macları yapalım eger sanada uygunsa tabi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 numara7 biz de şu 1-2 gün içinde yaparsak rahat olur sonrasında finallere başlıyoz bi ara da istanbula gidicem. uygunsa 1-2 gün içinde yapalım olmadı konuşuruz tekrardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 oo zaman da azalmış ya son güne hiç dikkat etmemişim, zaten bu 1-2 gün içinde yapmamız gerekiyomuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 zamani mi varmis lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 biz bOoroCk ile maçımızı yapalımmı? yoksa diğer maçların bitmesinimi bekliyelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Mojito said: Or1on said: mojito maçları salı akşamı yaparız. Ozaman salı akşamı saat 11 de macları yapalım eger sanada uygunsa tabi ? tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numara7 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 shapshal said: numara7 biz de şu 1-2 gün içinde yaparsak rahat olur sonrasında finallere başlıyoz bi ara da istanbula gidicem. uygunsa 1-2 gün içinde yapalım olmadı konuşuruz tekrardan yapalım hacı ben burdayım şuan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 fab said: biz bOoroCk ile maçımızı yapalımmı? yoksa diğer maçların bitmesinimi bekliyelim? bekleyin. sorun çıkıyor sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 sputzke hadi yapak bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 numara7 psnden msj attim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numara7 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 chelsea 1-2 manchester united manchester united 3-1 chelsea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Konn Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 anelor hadi olm bekliom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Bordeaux 1 - 0 Barcelona Barcelona 4 - 1 Bordeaux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 o diilde fifa 10 topici uplamıyım burda soriyim.wireless settingdeki cross u siz semi mi oynuyosunuz assisted mı. fifa 09 da yoktu.yeni gördüm daha ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ben default u neyse o oynuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 bende hepsi assisted. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Or1on Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 milan 1-1 inter milan 4-1 inter mojitoya tebrikler. turnuvayı hazırlayan da herşeyi yine birbirine bulaştıracaksa bu turnuvada olduğu gibi yapmayıversin, ben daha iyisini garanti ediyorum. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mojito Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Tesekkur ederım maclar cekismelıydı Who is next ? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numara7 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2010 Or1on said: milan 1-1 inter milan 4-1 inter mojitoya tebrikler. turnuvayı hazırlayan da herşeyi yine birbirine bulaştıracaksa bu turnuvada olduğu gibi yapmayıversin, ben daha iyisini garanti ediyorum. ;) turnavı hazırlayan hiçbirşeyi yüzüne gözüne bulaştırmadı, bende grubumun 1.si olarak fazladan maç yaptım, hemde chelseayle yaptım, ama konn un da dedigi gibi, 1 maç fazla yaptıgın için aglıycaksan hiç şansın yok zaten turnuvada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar