Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[PS3]2.Paticik Champions Cup @Fifa10

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Real Madrid 2 - 3 Liverpool

Liverpool 5 - 3 Real Madrid

tebrik ederm maclar coOok iyiydi. . 2. mac oldum oldum dirildm 3 - 0 dan 5 - 3 yapmak reale karsi ole kolay diil walla :D
Mesaj tarihi:
numara7 biz de şu 1-2 gün içinde yaparsak rahat olur sonrasında finallere başlıyoz bi ara da istanbula gidicem. uygunsa 1-2 gün içinde yapalım olmadı konuşuruz tekrardan
Mesaj tarihi:
Mojito said:

Or1on said:

mojito maçları salı akşamı yaparız.

Ozaman salı akşamı saat 11 de macları yapalım eger sanada uygunsa tabi ?

tamamdır.
Mesaj tarihi:
shapshal said:

numara7 biz de şu 1-2 gün içinde yaparsak rahat olur sonrasında finallere başlıyoz bi ara da istanbula gidicem. uygunsa 1-2 gün içinde yapalım olmadı konuşuruz tekrardan

yapalım hacı ben burdayım şuan?
Mesaj tarihi:
fab said:

biz bOoroCk ile maçımızı yapalımmı? yoksa diğer maçların bitmesinimi bekliyelim?

bekleyin. sorun çıkıyor sonra
Mesaj tarihi:
o diilde fifa 10 topici uplamıyım burda soriyim.wireless settingdeki cross u siz semi mi oynuyosunuz assisted mı.

fifa 09 da yoktu.yeni gördüm daha ahha
Mesaj tarihi:
milan 1-1 inter
milan 4-1 inter

mojitoya tebrikler.

turnuvayı hazırlayan da herşeyi yine birbirine bulaştıracaksa bu turnuvada olduğu gibi yapmayıversin, ben daha iyisini garanti ediyorum. ;)
Mesaj tarihi:
Or1on said:

milan 1-1 inter
milan 4-1 inter

mojitoya tebrikler.

turnuvayı hazırlayan da herşeyi yine birbirine bulaştıracaksa bu turnuvada olduğu gibi yapmayıversin, ben daha iyisini garanti ediyorum. ;)

turnavı hazırlayan hiçbirşeyi yüzüne gözüne bulaştırmadı, bende grubumun 1.si olarak fazladan maç yaptım, hemde chelseayle yaptım, ama konn un da dedigi gibi, 1 maç fazla yaptıgın için aglıycaksan hiç şansın yok zaten turnuvada.
  • Yeni Oluştur...