Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[PS3]2.Paticik Champions Cup @Fifa10

Aiko

Öne çıkan mesajlar

Millet dediğin zaten kaç kişi ki. Bana sorarsan Interle 15 puan yapmakla Bordo ile 15 puan yapmak arasında bi fark var. Eğer sen Beni bişey yapmamış ve çeyrek finale gelmiş ilan ediyosan, biraz düşünmen gerektiğini söylemeliyim.

Üstüne üstlük format zaten belirlenmiş, önce itiraz etseydiniz. Ben geçen turnuvada da söyledim şimdi de söylüyorum. Bunun sonunda size altınlar, paralar veya kadınlar verilmeyecek. 1 tur fazladan oynasan ne fark eder. Çok istersen gel benle yer değiştir. Ben diyomuyum bu ne biçim iş ben ikinci çıktım karşıma Barcelona geldi diye.

Bir tarafından tutupda yakınmadan duramıyorsunuz. Geçen seferde vardı bi arkadaş ilginç ilginç itirazlarda bulunan..

Bi dahaki turnuvayada belki sen şanslı olursun. Millet Barça'yla Chelsea ile oynarken ben Bordeaux ile oynuyorum diye yakınıyomuyum.

Birazcık yapıcı olun arkadaşım. Şurada en hakkaniyetli iş yapılmaya çalışılıyo hala 1 tur fazla 1 maç eksik, yok rakip çok pas yapıyor tartışması yapıyosunuz.

Eklemeden de edemeyeceğim eğer turnuvayı kazanabilmek için ilk turu bay geçmen gerektiğini düşünüyosan, boşver oynama maçlarını..
Sosyal ağlarda paylaş

Konn said:

Millet dediğin zaten kaç kişi ki. Bana sorarsan Interle 15 puan yapmakla Bordo ile 15 puan yapmak arasında bi fark var. Eğer sen Beni bişey yapmamış ve çeyrek finale gelmiş ilan ediyosan, biraz düşünmen gerektiğini söylemeliyim.

Üstüne üstlük format zaten belirlenmiş, önce itiraz etseydiniz. Ben geçen turnuvada da söyledim şimdi de söylüyorum. Bunun sonunda size altınlar, paralar veya kadınlar verilmeyecek. 1 tur fazladan oynasan ne fark eder. Çok istersen gel benle yer değiştir. Ben diyomuyum bu ne biçim iş ben ikinci çıktım karşıma Barcelona geldi diye.

Bir tarafından tutupda yakınmadan duramıyorsunuz. Geçen seferde vardı bi arkadaş ilginç ilginç itirazlarda bulunan..

Bi dahaki turnuvayada belki sen şanslı olursun. Millet Barça'yla Chelsea ile oynarken ben Bordeaux ile oynuyorum diye yakınıyomuyum.

Birazcık yapıcı olun arkadaşım. Şurada en hakkaniyetli iş yapılmaya çalışılıyo hala 1 tur fazla 1 maç eksik, yok rakip çok pas yapıyor tartışması yapıyosunuz.

Eklemeden de edemeyeceğim eğer turnuvayı kazanabilmek için ilk turu bay geçmen gerektiğini düşünüyosan, boşver oynama maçlarını..

takım katsayıları falan mı belirleyelim? ne demek istediğini anlamadım açıkçası.

dedim ya, sonuçta oyun, bir şeyin değişeceği yok ama insanı rahatsız ediyor yine, çünkü gayet saçma sistem. ha, bundan önce görmedim formatı, gözümden kaçmış, itiraz ederdim eğer görseydim.

benim sana lafım yok ayrıca, senin yaptığını küçümsediğim de yok. "bordo çok kötüydü, o oynasın 1 tur fazla" falan mı demişim? ama, bakıyoruz, ben 1. çıkmışım gruptan, sen 2. puanlarımız aynı ama ikili averajda 2 maçta da seni yenmişim ve üstündeyim. takımlar farklı olsa farklı olabilirdı, orası ayrı bir olay. ama takdir edersin ki, takımların zorluk seviyesine göre eşleşme belirlemek falan tamamen göreceli olacağı için mümkün değil öyle bir şey.

neyse, hala ağlıyor gibi görüneceğim, ama böyle ithamlarla yargılanınca da duramıyorum yazmadan.

ve, benim yaptığım ağlamaksa eğer, sizinkinin de farkı yok. :)
Sosyal ağlarda paylaş

Aiko said:

kingpin 18 kişiyi son güne kadar beklettin sonrada turnuvadan çekiliyosun. mantıklı bi açıklaman vardır heralde ?

var mantıklı bir açıklamam senin kafana göre oyuncuları galip veya mağlup sayman. 30'una kadar bekletmek ne demek ya böyle bişey olabilir mi? sen değil misin 30'una kadar vakit koyan. sanki keyfimizden oynamadık. az biraz mantıklı ol lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

ben kafama göre kimseyi mağlup saymadım. sadece turnuva tarihini şaşırdım 1 gün önceden yanlış mesaj attım süre bitti diye. hemen ardında zaten belirttim yanlış gördüğümü 1 günün daha olduğunu. kişisel olarak kesinlikle seninle problemim yok sadece 2 turnuvada ilginç bi tesadüf oldu.
30 una kadar süre verdim hatta fazla bile verdiğimi düşünüyorum ama bu demek değilki illa maçlar 30unda biticek. aynı sorun geçen turnuvada da yaşandı iki turnuvanında ilk mesajında yazıyor maçları zamanında yapmaya özen gösterin son güne bırakmayın diye. c grubu 2 günde bitirdi maçlarını adamlar turnuvadan soğudular ne zaman maçlar bitecek diye bana pm atmaya başladılar. dünde gelip bana 1 gün daha uzatalım turnuvayı anelorun işi çıkmış diyorsun gerçi sen mi dedin başkasımı hatırlamıyorum ama farketmez. zaten milletin işi gücü çıkar diye ben grup maçlarının bitmesi için 30una kadar süre verdim. sen bunu tamamen farklı amaçla kullandın ama. madem maçlarını zamanında bitiremeyecekitn o zaman hiç girmeseydin turnuvaya.
Sosyal ağlarda paylaş

neyin soğuması abi burda gerçek maç mı yapıyoruz allahını seversen ya adam elektronik ortamda 6 dakka maç atıcak neyden soğuyor ki 10 gün sonra da yapsa aynı şey 6 ay sonra yapsa da. bir gün belirtmişin bende hakkım olarak o süreyi kullandım. ama keyfimden değil finaller cart curt. işimiz gücümüz var heralde ha diyorsanız ki bu problem bir daha turnuvaya girmem olur biter, bayılmıyorum netice de.
Sosyal ağlarda paylaş

Or1on, demek istediğim şey burada bu tarz yorumlar yapmaya gerek olmadığı. Sen ilk mesajında yakınıp sonra nede olsa oyun desen bile bunu gören bi sürü insan hak bilip eften püften cins cins çıkışlar yapabiliyor.

Yapıcı olalım, sıkıntı cıkmasın, itiraz etmeyelim. Turnuvayı Aiko düzenliyorsa, bırakın onun düzenlediği şekilde oynayın ve kabul edin. Keza, aiko'ya ne para veriyoruz bu iş için ne de başka bişey. Adam kamu hizmeti yapıyor. Kayıtsız kabul edin lütfen.

Şunu da söylemeden geçmeyeyim, eğer beğenmediğiniz bişey oluyorsa;

1- MSN grubuna girin
2- Burada sorunldugunda fikrinizi yazın

Eğer bu içle daha haşır neşir olursanız, emni olun herkese uygun olan daha rahat bulunur. Ama burda forumdan iletişim kurmaya çalışıp sonra da itiraz etmek anlamsız ve amaçsız oluyor.

Örnek:
kingpin said:

var mantıklı bir açıklamam senin kafana göre oyuncuları galip veya mağlup sayman.

Gördüğün gibi Or1oncum, bu turnuvada bu, geçen seferkinde başka bir arkadaş buna benzer gereksiz yakınmalarda bulunmuşlardı. Eğer yapıcı olmazsanız hiç bi zaman eşitlikçi bir durum oluşmuyor gibi görünüyo. Allah için şu örnekte bir mantık var mı?

Adam yanlış bilmiş tarihi, sonra kendini düzeltmiş. Adam senin için zaman harcıyor, turnuva hazırlıyor, sonra çıkıp beni hükmen maglup saymaya çalışıyorsun diye burda çığırıyor.
Önce herkes kendi sorumluluğunu yerine getirsin, maçını gerektiğinde oynasın. Yok deadline'ı beklerim milleti soğuturum falan gibi cins hareketlere girmeyelim. Oynamayacaksanız maçlarınızı girmeyin şu turnuvaya. Final diyonusunuz, cart diyosunu, curt diyosunuz. Girmeyin o zaman. Benimde vardı finallerim oynadım paşa paşa maçlarımı.

Uzatmayayım, konunun özünde sorumlu olunması gerektiğini söylüyorum, zira sizden başka bu turnuvaya iştirak eden bir sürü insan var.
Sosyal ağlarda paylaş

abi yapmayın etmeyin.ne sorumlulugu ya.oyun oynuyoruz.sorumluluk kelimesini agzınıza almayın.sorumluluk buralara ugramamalı.koyarım maçıma.oynamazsam yenik sayılırım.ztn h2h den fifa oynuyorum.bi turnuva maçı yapmasak ölmeyiz

c grubu maçlarını hemen yapmışsa biz napalım.şansa denk gelmiş herkes oynamış bitmiş.ben ya gunduz online oluyorum yada geceleri.insanalr denk gelemiyorlar.olabilir.iş güç okul vs var.

aikoya gelince adamı tanımam etmem de.imkansız şeyleri başardıgını sanmıyorum turnuva düzenlerken :).

kurra sistemini bilmiyorum nasıl çekio.evde kagıtlara yazıp m cekio neyse :).puan tablosuda pek zor olmasa gerek

aiko online olamıcagını ilgilenemiceğini söylese onun işini yapamıcak yok yani.

yani maçlarım bittikten sora 20 gün beklesem nolur 40 gün beklesek nolur.ne acelemiz var nede kupa alıyoruz.

ben dedim kingpin bugun oynasaydı maçını nolurdu.hepimiz aksamdan kalmayız.yılbaşı ertesi.koşa koşa turnuva maçı yapmıcaktık yani.onumuzdei hafta başlardık
Sosyal ağlarda paylaş

C grubunda ben butun maclarımı 2 gunde bıtırdım cunku daha sonra tatile cıktım ve halada eve donemedım ps3 e uzak olucagımı bıldıgım ıcın boyle yaptım

Isı olucak arkadaslarda sorumluluk demesek bıle aynı hassasıyetı gosterse cok guzel olur tabıkı turnuva bıtımının sonuna kadar hakkı var herkesın ama hakkı var dıyede 1 haftada 10 dakıka ayırmayıp lımıtın lımıtıne gelıpde adamı aramaya cıkmakta cok sinir bozucu ve komık oluyor

+ olarak orda bir grup msn ı var en azından turnuva suresınde bu grup msn ını kaydedıp ınsanları daha rahat bulabılırsınız ısın olmadıgı zaman block basarsın turnuva bıttıgınde de tamamen sılersın bu kadar zor mu bunları yapabılmek

Lutfen bı dahakı turnuvaya enazından bıraz bıle olsa turnuvya zevk almak ıcın oynayanlar gırsın sırf gırmek ıcın gırıpte dıger oyunculara ıskence cektırmek hıc dogru degıl
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

aikoya gelince adamı tanımam etmem de.imkansız şeyleri başardıgını sanmıyorum turnuva düzenlerken :).

kurra sistemini bilmiyorum nasıl çekio.evde kagıtlara yazıp m cekio neyse :).puan tablosuda pek zor olmasa gerek

aiko online olamıcagını ilgilenemiceğini söylese onun işini yapamıcak yok yani.

Yaptığı şeyler basit görünebilir. Organizasyonu yapmak ve sorumluluk almak önemli. Hatırlatayım geçen turnuvadan önce kimse bu girişimde bulunmamıştı.

Ben geçen sene denediğimde de kimse yeterli vakti ayırmadığından iletişim sorunlarından vs. organizasyon yalan olmuştu.

Ayrıca ister zor ister basit olsun, burda anlatmak istediğimiz şey, sizin için birşeyler yapılırken çıkıp bu karşılıksız hizmeti vakti "HELE HÖLÖ HULU" diye eleştirmeniz.

Herkesin dilinde bir turnuva yapsam nolur yapmasam lafı dolanıyo. Aynı lafı bende söylüyorum ama bir fark var. Çirkince yakınıp eleştirerek bu lafı söylemek komik oluyor. Eğer bu kadar olgunsanız, Aiko'ya ÖM veya MSN grubu yoluyla ulaşır, eleştirilerinizi düzgün bir dille yaparsınız. Bir dahaki turnuvalarda bu tecrübelerden yararlanılarak daha da eşit bir sistem oluşturulmaya çalışılır.
Sosyal ağlarda paylaş

şu turnuva maçlarını son güne kadar oynanamama işini isviçreli bilim adamları bile anlayamaz. turnuvaya oyun oynamak için girersin. Eğer fifa oynamayı maçını son güne kadar yapmıycak kadar sevmiyorsan oynama. oynamayı seviyorsan zaten ilk günden yaparsın maçlarını. bu turnuvada fifa oynamayı seven arkadaşlar var, diger arkadaşlar 10 dakikalarını ayıramıyorlar, olan maç yapmak isteyen arkadaşlara oluyor.

10 dakika ayırmak da ayrı bi mesele, kimine göre süt, kimine göre çikolata resmen. süt diyenler girmesin bence turnuvaya.
Sosyal ağlarda paylaş

ne alaka yahu.fifa sevmekle turnuva maçını nasıl bağdaştırdın

ben fifayı değil futbolu çok seviytorum.pes hastasıydım şimdi fifa oynuyorum.

yani fifayı seviyorum.oynamaktanda zevk alıyorum.ps3 oynamayı da seviyorum.zaman ayırırım.ama insan oldugumuz için giremediğimiz zamanlar oluyor.ben 6 ay ps3 ümü nete sokamadım mesela.

bu arada ben turnuva maçlarımı yapıyorum.bi sıkıntı yok :).ama kingpine çok yüklenildi.yani tek maçı kalmıs adamın.yılbaşı falan turnuva kurası 1 gün geç çekilse hiç birşey olmazdı

şurda geçen sene 4 kişiyle lig yaptık yapamadık fifa.şimdi o kadar adam bulmnusuz kaybetmeyelim
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...