eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 olm bak ayıp ediosun tehdit mi var lan?[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 08 Temmuz 2004 05:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 p4rd0n b@bs s0rry[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 :)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 neyse civimyalim konumusa donelim her el bittiginde buraya detayli yasinis =)[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 bittim :) ahah detaylı[signature][hline]Booo
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ya 6-7 el tek taşa döndüm gelmedi ya[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 beter ol deniz :) f0r3v3r b0n3-w1ld3 rulz :-p[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 sam ve dnz acti peah[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ayıpsın her zaman[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ya bi okey gelmiyo ki napalım ya[signature][hline]Booo
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ulan oyunu unutmuş halimle iki kere okey açtım bir de herşeyi hatırlasaydım en baştan kim bilir ne olacaktı be yuh yani.. :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 bitiyoruz napabilirim :D[signature][hline]Booo eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 sam naptın 2 kere pkey attın yaw[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 sam için üçkere :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz:[signature][hline]Booo Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 nie 4 kere degil? :-p[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 la pyro gel oyuna 4. aranıoyo :D[signature][hline]Booo Sam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ulan resmen komedi, beyin, göz, idrak hepsi durdu herhalde bende o iki ayrı anda.. ulan şu okeyleri atmasam 4 kere alıyordum oyunu be bir de öyle düşünün.. :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 gec kaldik peh nese zed benden iidir :)[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ooof of acemidir dedik şöyle yapınca bitiliyo dedik adam herel çift okey bu adkar olur[signature][hline]Booo Sam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ehe wild çıktıktan sonra ulascengiz nickli biri geldi, zed bir kere daha okeyleyince kaçtı gitti bone da.. :-p 21'lik oyunu eagle/zed & sam takımı 2'ye 3 önde bitirmiş oldu.. 8-)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 oley kazanmışız ;) gelenekselleştirelim bunu hep yapalım :)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ya ama haksızlık benim kafam yerinde değildi yaaaa :D bu burda bitmes sam/zed![signature][hline]Booo Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ben de geliyom laa...[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 gel gece 3-4 gibi başlarız gene..[signature][hline]Booo elma Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 la girdim elden gel e kimse yok.. birisi ben burdayım falan desin. pati ortamı burası elma kardeş sende gel desin. aaaa ayıp ediyonuz arkadaşlar[signature][hline] zlorwf demiş ki: bende t1 anakart var hem intel hem amd cpu çalıstıyo... Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 Sonraki 3.sayfa (Toplam 8 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/451105-paticik-okey-kar%25c3%25beyla%25c3%25bemasy/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı Paticik okey karşılaşması × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 bitiyoruz napabilirim :D[signature][hline]Booo
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 sam naptın 2 kere pkey attın yaw[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 sam için üçkere :tebrikz: :tebrikz: :tebrikz:[signature][hline]Booo
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 nie 4 kere degil? :-p[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 la pyro gel oyuna 4. aranıoyo :D[signature][hline]Booo
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ulan resmen komedi, beyin, göz, idrak hepsi durdu herhalde bende o iki ayrı anda.. ulan şu okeyleri atmasam 4 kere alıyordum oyunu be bir de öyle düşünün.. :-p[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 gec kaldik peh nese zed benden iidir :)[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ooof of acemidir dedik şöyle yapınca bitiliyo dedik adam herel çift okey bu adkar olur[signature][hline]Booo Sam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ehe wild çıktıktan sonra ulascengiz nickli biri geldi, zed bir kere daha okeyleyince kaçtı gitti bone da.. :-p 21'lik oyunu eagle/zed & sam takımı 2'ye 3 önde bitirmiş oldu.. 8-)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 oley kazanmışız ;) gelenekselleştirelim bunu hep yapalım :)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ya ama haksızlık benim kafam yerinde değildi yaaaa :D bu burda bitmes sam/zed![signature][hline]Booo Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ben de geliyom laa...[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 gel gece 3-4 gibi başlarız gene..[signature][hline]Booo elma Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 la girdim elden gel e kimse yok.. birisi ben burdayım falan desin. pati ortamı burası elma kardeş sende gel desin. aaaa ayıp ediyonuz arkadaşlar[signature][hline] zlorwf demiş ki: bende t1 anakart var hem intel hem amd cpu çalıstıyo... Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 Sonraki 3.sayfa (Toplam 8 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/451105-paticik-okey-kar%25c3%25beyla%25c3%25bemasy/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı Paticik okey karşılaşması × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 gec kaldik peh nese zed benden iidir :)[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê|
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ooof of acemidir dedik şöyle yapınca bitiliyo dedik adam herel çift okey bu adkar olur[signature][hline]Booo
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ehe wild çıktıktan sonra ulascengiz nickli biri geldi, zed bir kere daha okeyleyince kaçtı gitti bone da.. :-p 21'lik oyunu eagle/zed & sam takımı 2'ye 3 önde bitirmiş oldu.. 8-)[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 oley kazanmışız ;) gelenekselleştirelim bunu hep yapalım :)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ya ama haksızlık benim kafam yerinde değildi yaaaa :D bu burda bitmes sam/zed![signature][hline]Booo Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ben de geliyom laa...[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!! wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 gel gece 3-4 gibi başlarız gene..[signature][hline]Booo elma Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 la girdim elden gel e kimse yok.. birisi ben burdayım falan desin. pati ortamı burası elma kardeş sende gel desin. aaaa ayıp ediyonuz arkadaşlar[signature][hline] zlorwf demiş ki: bende t1 anakart var hem intel hem amd cpu çalıstıyo... Önceki 1 2 3 4 5 6 7 8 Sonraki 3.sayfa (Toplam 8 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/451105-paticik-okey-kar%25c3%25beyla%25c3%25bemasy/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Konu Dışı Paticik okey karşılaşması × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 oley kazanmışız ;) gelenekselleştirelim bunu hep yapalım :)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ya ama haksızlık benim kafam yerinde değildi yaaaa :D bu burda bitmes sam/zed![signature][hline]Booo
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 ben de geliyom laa...[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) when a man lies he murders some part of the world Üstüne Şehir Örten Şehir Eğer Metalciysen Burası tam senlik!!
wildpervert Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 gel gece 3-4 gibi başlarız gene..[signature][hline]Booo
elma Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2004 la girdim elden gel e kimse yok.. birisi ben burdayım falan desin. pati ortamı burası elma kardeş sende gel desin. aaaa ayıp ediyonuz arkadaşlar[signature][hline] zlorwf demiş ki: bende t1 anakart var hem intel hem amd cpu çalıstıyo...
Öne çıkan mesajlar