DoruK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ntvspor derlemiş, gerçekten çok ilginç şeyler var * 1998'de 25 yaşındaki Fenerbahçe taraftarı, Parma maçında yakalanan pozisyonları gole çeviremeyen Fenerbahçe'nin elenmesini içine sindiremedi. Gözünü uyku tutmayan iki çocuk babası fanatik taraftar, çamaşır suyu içerek yaşamına son verdi. * Manchester United'ın 1999 yılında kazandığı kupalar bir ingiliz çifti çılgınca bir karar almaya yöneltti. Galli Andy ve Lorraine Pacino çifti, 2006'da doğan oğullarına 3 kupa kazanan Manchester United kadrosunun ismini verdi. Tam 22 adı bulunan çocuk, nüfusa Alex Ferguson, Eriz , Cantona, Robson, Gigs, Keane, Beacham, Sheringham, Soslkjaer, Cole, Yorke; Sholes, Neviles, Butt, STamIrwin, May ,Berg;Johnsen, Blomqvist, Schmeichel, Pacino olarak kayıtlı. * 2007'de genç bir Boca Juniors taraftarı, sırtına kulüp logosunu yaptırmak isterken büyük bir şok yaşadı. Dövmecinin çalışmasını eve gittiğinde gören genç, sırtına kulüp logosu yerine erkek cinsel organı çizildiğini farketti. Olay mahkemeye taşınırken, dövmecinin Boca'nın ezeli rakibi River Plate taraftarı olduğu öğrenildi. Boca taraftarı, "Ayna olmadığı için sırtıma ne yaptığını görmedim. Her şeyi eve gidip aileme dövmemi gösterdiğimde anladım. Başıma gelen bu olayın ardından hala şoku atlatamadım" dedi. * Serie A'da 2008-2009 sezonunun açılışı olaylı oldu. Deplasmanda oynanacak Roma maçına gitmek isteyen yüzlerce Napoli taraftarı, trende yer bulamayınca, biletli yolcuları indirip treni gaspederek Roma'ya gitti. * Geçen sezon Bursaspor-Beşiktaş maçı öncesinde alınan karar gereği, güvenlik gerekçesiyle konuk takım taraftarları stada giremeyecekti. Ancak maçın başlamasına 20 dakika kala futbolcular ısınma hareketleri yaparken, Beşiktaşlı bir paraşütçü oyuncuların ve taraftarların şaşkın bakışları arasında hava yoluyla sahanın ortasına indi. * EURO 2008'e hazırlanan İtalya Milli Takımı'nın idmanını kızlar bastı. İki bayan taraftar, üzerlerindeki elbiseleri çıkardı ve futbolcuların üzerine çullanarak öpmeyi başardı. * 2008'de River Plate taraftarları, takımlarının maçına yetişebilmek için otobüs kaçırdı. Ancak şoförle yaşanan tartışma nedeniyle çılgın taraftarlara, maça yetişemedi. * 2008'de İngiltere'nin alt ligi Blue Square Premier League'de mücadele eden Ebbsfleet United'ı satın almak için 27 binden fazla taraftar toplam 850 bin euro topladı. Kulübün yüzde 51 hissesinin satılması kararından sonra, taraftarlar Ebbsfleet'in yeni sahibi oldular. * Ocak 2009'da 1953 doğumlu David Beeston, soyadını değiştirerek tuttuğu takım Burnley'e çevirdi. Fanatik taraftar, 40 yılda Burnley'in oynadığı toplam 2 bin 400 maçın sadece birini kaçırdı. * Şubat 2009'da Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yaşayan Trabzonspor taraftarı, takımının kötü gidişi nedeniyle bordo-mavili yöneticileri mahkemeye verdi. Çılgın taraftar, şikayet dilekçesinde takımının başarısızlığı yüzünden ruh yapısının bozulduğunu ve huzurunun kaçtığını belirtti. * 2009'da Hannover-Osnabrück hazırlık maçında fanatik bir Hannover taraftarı, soğuk havaya rağmen tribündekilere striptiz yaptı. Çılgın tarftar, tezahüratların eşliğinde üstündeki giysileri yavaş yavaş çıkardı ve çırıpçıplak kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taskiranus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 En bombası da River Plate'linin Boca'lıya yaptığı olsa gerek :) Süper düşünmüş valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 of sırta penis efsaneymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Beşiktaş Valerenga maçı vardı bi zamanlar..İlk yarıyı Besiktas 3-0 önde bitirip,sonra 3-3 berabere kalıp elenmişti.Bunun üzerine,taraftarın biri çıldırıp televizyonunu 7.kattan mı ne aşağı atmıştı sanırım :) Bir de tesisleri basan bjklilerden biri başkana bağırıp "İlk yarı 3-0 bitince oğlumu yatmaya gönderdim,ben ona sabah ne diyecem haaaaaaeeuuu" demişti sanırım. :)Bu ülke futbolla yaşıyor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Birçok ülke öyle, Türkiye ile alakası yok olayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 o taraftar şifoya demişti 3-0da yatırdım cocuumu diye :) şifo da efendi efendi dinleyip haklısınız filan demişti yanlış hatırlamıyorsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 off sırta dövme efsaneymiş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Galatasaray'lılara konuşmayan,işe aldığı adama ilk hangi takımlısın diye soran,evinin heryeri sarı lacivert olan,oğluna göbek adı olarak Ortega koyan,GS UEFA kupası alınca 2 hafta sokağa çıkamayan,bir bildiğim var...Tanıdığım diyemiyorum çünkü tanıyamıyorum:)..Kendisi yan komşumuz olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 O maçta Valeranga gol attıkça mahalleyi inletmiştik gol sesleriyle, ehe çok komik maçtı valla Carew azıtmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Achtel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ... Afferin size... Sonra neden antipatikiz neden kimse bizi sevmiyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Öff 11 sene önceki maçtan bahsediyoruz ya, ortaokullu halimizle Bjk'lıların o anki üzüntüsünü mü düşüneceğiz. Haliyle arkadaşlarla sevinmiştik tabiiki öyle bir komediye. Bu da o bahsi geçen babanın dramı ve Şifo'ya yakarışı http://www.youtube.com/watch?v=dxT8_uml1FU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Ahahaha drama bak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 o degilde o cocuk simdiki yasinda bunu izleyince ne diyeceksin cocuguna papaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 intahar etmeyi anlarım ama neden çamaşır suyu?Atla pencereden işte,ne diye çamaşır suyu mal adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Belki ölmem kurtaran olur,gazetelere çıkarım diye düşünmüş olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Tenekeadam said: intahar etmeyi anlarım ama neden çamaşır suyu?Atla pencereden işte,ne diye çamaşır suyu mal adam. öteki tarafa tertemiz bir kalple gitmek ve hurilere konmak için yıkamış içini pürüpak olmuş adam, temiz kalplilik olayını yanlış anlamış garibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 adam belki wriscuttersvari bir ahiret inancına sahipti... sürekli geğirmek yassı bir suratta yeğ gelmiştir adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Beyler itiraf ediyorum o çocuk benim. Gerçekten uyumuştum ilk yarıdan sonra sabah kalkıp okula gidince WTF olmuştum. True story. Ayrıca fanatikliğin en epic'i Fenerin Pendik yenilgisinden sonra taraftarın rüştüye girmesidir herhalde. Bir de 2 Leedslinin kimvurduya gitmesi vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 tatar lan mı LAann mı! canın saolmasın,adam gibi yorum yap kahveden arkadaşın yok karşında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Bu nasıl bir tavırdır, sanki annene sövmüşüm gibi bi havalardasın teneke. Yok ya yerine yok lan yazmışım, çok mu tahriş ettim yoksa duygularını. Ha bir de zaten seni arkadaşım yerine falan koymam, boşa umutlanma yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 mesajlarınızı temizliyorum öm ile devam edin eğer edecekseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 said: * Serie A'da 2008-2009 sezonunun açılışı olaylı oldu. Deplasmanda oynanacak Roma maçına gitmek isteyen yüzlerce Napoli taraftarı, trende yer bulamayınca, biletli yolcuları indirip treni gaspederek Roma'ya gitti. AHAHAHHAHAHAHAghdgıoagusaufhasFGSUFGAAGAs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Bayağı başarılı şeyler var, penis hikayesi falan gibi, ama ingiliz kadrosu isim yapılmış çocuğa acıdım valla. İntihar olayı tam bir doğal seleksiyon işte. Taraftarı olduğu takım yüzünden intihar eden adam için zaten yaşam fazla büyük bir hediyedir, yaşamayı haketmiyordur takımı da kendisi de kim olursa olsun. Bir de geçen sene boca-river maçı sırasında kendi öz kardeşini bıçaklayıp öldüren bi adamdan bahsetmişti aceto. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Rewendor said: Bir de geçen sene boca-river maçı sırasında kendi öz kardeşini bıçaklayıp öldüren bi adamdan bahsetmişti aceto., boca river değildi o. Cerro Porteno-Olimpia paraguay derbisiydi. Aceto said: ''Paraguay'da derbi maçı. Cerro Porteno-Olimpia. Derbiyi 1-0 Olimpia kazanıyor. Taraftarlar kokain yüklü. Kavgada 300 taraftar yaralanıyor. İki gazeteci de yaralılar arasında. Bir de ölü var. Kazanan takımın taraftarı. Olimpia'lı 30 yaşındaki Carlos Sosa. Onu bıçakla öldüren ise 20 yaşında bir Cerro Porteno taraftarı. Adı Elvio. Soyadı... Sosa. Kardeşi...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 hah, yanlış hatırlamışım sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar