copry Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 @ bella evet gerçekten zor canım ben özel bi hastanedeyim devletten de zor çünkü insanlar daha çok ilgi bekliyorlar, devlette sağlık güvencen varsa para da vermiyorsun gerçekten sağlığın paralı olması kadar saçma bi olay yok zaten geçenlerde hasta koltuğu yakarak protesto yürüyüşümüz olmuştu =) parası olmayan insanlardan malzeme kullanmadığım sürece ücret alamıyorum mesela aşmam lazım bu olayı ama şimdilik yapamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 benim annemin arkadaşı doktor. ve kızını falan hastaneye gönderirken "şunları şunları isterlerse yaptırma" diyormuş.(gerek olmadığını biliyor) gerçekten de istiyorlarmış. cidden para için mundar ediyorlar insanı. geçen gün benim dudağım patladı. kanı durduramadım.yakın diye evimin dibindeki özel hastaneye gittim. 3 dikiş için 340tl aldılar.3 dikiş ya. bilmiyorum belki dikişe bile ihtiyaç yoktu. böyle rahatsız bir biçimde hastaneye gitmek ne acı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 evet oluyor öyle şeyler maalesef =( bu arada çok geçmiş olsun büyük bi hasar varsa dikmeleri uygun olmuş umarım tez zamanda iyileşir p.s 340 çok fazla yaa :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 eski said: Güzel birimi corpy? bildiğin cesed http://uo.stratics.com/hunters/Pics/RottingCorpse.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 copry said: evet oluyor öyle şeyler maalesef =( bu arada çok geçmiş olsun büyük bi hasar varsa dikmeleri uygun olmuş umarım tez zamanda iyileşir p.s 340 çok fazla yaa :S yok,büyük birşey yoktu. teşekkür ederim. sana da kolay gelsin umarım meslek yaşantında hep vicdanlı kalırsın,para için milleti yolan doktorlardan olmazsın. biraz arabesk oldu ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ne sıkıcı bir hayat hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 twita =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 şu doktorlukta risk denen şey yok. heyecan yok. çok rutin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 yazııık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 bknz; http://www.istanbulimplantoloji.com/dis.cekimi.komplikasyonlari.html http://www.istanbulimplantoloji.com/dis.cekimi.komplikasyonlari.html en basiti ticaretteki riskler muaynehane açmayı düşünüyorsan senin için de geçerli; ha bu riskler heyecan getiriyor mu tabii ki hayır!! yine de berbat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skoko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 iyiki tıpı kazanmamışım zaten kazanamazdımda olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 copry said: @dasaa doryden tanıyorum seni yorumlarını da hep beğenerek okuyodum ki oklar bana yönelince pek hoşuma gitmedi =( aslında ben çekiniyorum ama burdaki çoğu insanı tanıyorum zaten o yüzden bu kadar rahatım ve paylaşabiliyorum. bu kadar rahatsızlık verdiğimin farkında değildim ama. kitleyin kaldırın atın bişey dememiş adam alınma hemen :p doktorluk filan zor iş gerçekten, onca sene oku çalış sonra daha çok çalış, çalış çalış tek olayı "ben doktor murat" diyebilmek hakkaten :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 konuştuk hallettik biz zaten ^_^ bi yanlış anlaşılma olmuş sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ben avukat serdar diye prezente ediyorum kendimi mesela. ama ne avukatım ne de serdar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 zaten avukat serdar insanın kendine yakışanı giymesidir, etraftan gelen tepkilere kulaklarını tıkamalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 evet ben böyle mutluyum.varsın deli desinler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Doktorluk güzel meslek yahu. En azından insanların sağlığıyla ilgileniyorsun. Gerçi bu ülkede ne kadar hayati meslek varsa(öğretmenlik, doktorluk) hepsi inanılmaz zor koşullarda yapılıyor. İstanbulda oturan arkadaşıma Zonguldak'ta öğretmenlik tayini çıktı. Zavallıcık sevinmekten başka bişi yapamadı ehe. Bu arada "ben doktor Ahmet" diyebilmek karizma bişi ya :D Ben fizik okuyorum mesela. Genelde "aha bu da fizikçi" diye hitap edilmesinden şimdiden bunaldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ben doktor ahmet, paraniz varsa sizi iyilestiririm. saygilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 sipeyskeyk said: ben avukat serdar diye prezente ediyorum kendimi mesela. ama ne avukatım ne de serdar. doktor erkmen diyorum bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Manav Remzi'den selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 karı satıcısı halil (sarı var kızıl var esmer var grup indirimi var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 bayandan satılık araba var bi de. ya da doktordan satılık. sen hem bayan hem doktorsun. oh yaşadın valla,hayat sana güzel! sdfg başka birşey de olabilir.mesela bayan doktordan satılık laptop,buzdolabı,ütü masası falan sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 ben soran olursa izzet altınmeşe diye tanıtıyorum kendimi. merhaba ben izzet, izzet altınmeşe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 patidekilerin özel hayatının neden %80 i böyle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 okumadım postları da ulen şu doktor adaylarını hiç anlamıyorum muhtemelen en çok istediğiniz bölümü kazanmış oluyor ve yıllardır hayalini kurduğunuz ideal mesleğe kavuşmak için okuyorsunuz (bunu yapan çok az, benim hiç ideal mesleğim olmadı mesela üni'deyim gene yok sdf) ama bundan şikayetçisiniz sanki silah zoruyla devlet görev vermiş size doktor olcan sen diye zorluğuna bişey demiyorum ama çok şikayet etmemeniz gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar