Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

işte hayatımın özeti =(

copry

Öne çıkan mesajlar

@ bella
evet gerçekten zor canım ben özel bi hastanedeyim devletten de zor çünkü insanlar daha çok ilgi bekliyorlar, devlette sağlık güvencen varsa para da vermiyorsun gerçekten sağlığın paralı olması kadar saçma bi olay yok zaten geçenlerde hasta koltuğu yakarak protesto yürüyüşümüz olmuştu =)
parası olmayan insanlardan malzeme kullanmadığım sürece ücret alamıyorum mesela aşmam lazım bu olayı ama şimdilik yapamıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

benim annemin arkadaşı doktor.
ve kızını falan hastaneye gönderirken "şunları şunları isterlerse yaptırma" diyormuş.(gerek olmadığını biliyor)
gerçekten de istiyorlarmış.
cidden para için mundar ediyorlar insanı.

geçen gün benim dudağım patladı.
kanı durduramadım.yakın diye evimin dibindeki özel hastaneye gittim.
3 dikiş için 340tl aldılar.3 dikiş ya.
bilmiyorum belki dikişe bile ihtiyaç yoktu.
böyle rahatsız bir biçimde hastaneye gitmek ne acı.
Sosyal ağlarda paylaş

copry said:

evet oluyor öyle şeyler maalesef =(
bu arada çok geçmiş olsun büyük bi hasar varsa dikmeleri uygun olmuş umarım tez zamanda iyileşir
p.s 340 çok fazla yaa :S

yok,büyük birşey yoktu.
teşekkür ederim.

sana da kolay gelsin umarım meslek yaşantında hep vicdanlı kalırsın,para için milleti yolan doktorlardan olmazsın.

biraz arabesk oldu ehe
Sosyal ağlarda paylaş

bknz;
http://www.istanbulimplantoloji.com/dis.cekimi.komplikasyonlari.html
http://www.istanbulimplantoloji.com/dis.cekimi.komplikasyonlari.html

en basiti ticaretteki riskler muaynehane açmayı düşünüyorsan senin için de geçerli; ha bu riskler heyecan getiriyor mu tabii ki hayır!! yine de berbat
Sosyal ağlarda paylaş

copry said:

@dasaa doryden tanıyorum seni yorumlarını da hep beğenerek okuyodum ki oklar bana yönelince pek hoşuma gitmedi =( aslında ben çekiniyorum ama burdaki çoğu insanı tanıyorum zaten o yüzden bu kadar rahatım ve paylaşabiliyorum. bu kadar rahatsızlık verdiğimin farkında değildim ama. kitleyin kaldırın atın

bişey dememiş adam alınma hemen :p

doktorluk filan zor iş gerçekten, onca sene oku çalış sonra daha çok çalış, çalış çalış
tek olayı "ben doktor murat" diyebilmek hakkaten :>
Sosyal ağlarda paylaş

Doktorluk güzel meslek yahu. En azından insanların sağlığıyla ilgileniyorsun. Gerçi bu ülkede ne kadar hayati meslek varsa(öğretmenlik, doktorluk) hepsi inanılmaz zor koşullarda yapılıyor. İstanbulda oturan arkadaşıma Zonguldak'ta öğretmenlik tayini çıktı. Zavallıcık sevinmekten başka bişi yapamadı ehe.

Bu arada "ben doktor Ahmet" diyebilmek karizma bişi ya :D Ben fizik okuyorum mesela. Genelde "aha bu da fizikçi" diye hitap edilmesinden şimdiden bunaldım :D
Sosyal ağlarda paylaş

okumadım postları da

ulen şu doktor adaylarını hiç anlamıyorum
muhtemelen en çok istediğiniz bölümü kazanmış oluyor ve yıllardır hayalini kurduğunuz ideal mesleğe kavuşmak için okuyorsunuz (bunu yapan çok az, benim hiç ideal mesleğim olmadı mesela üni'deyim gene yok sdf) ama bundan şikayetçisiniz sanki silah zoruyla devlet görev vermiş size doktor olcan sen diye

zorluğuna bişey demiyorum ama çok şikayet etmemeniz gerekir
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...