adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 burdan bi altyazı istesem o da günah mı? suç mu? isteyebiliyomuyum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 dixxplanet divxforever bu sitelerde yoksa zaten yoktur ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 "O" sitelerde yoksa Türkçesi gerçekten yotur ama burada ingilizcesi vardır. Yani hiç olmamasındansa ingilizce altyazı isteyebilirsin. Özellikle capon çızgı filmlerinde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 valla ingilizce altyazılarla izliyorum ben de genelde ama efektlere de "DRAGON'S FOOTSTEPS" tarzı konan alt yazılar bazen çileden çıkarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 http://www.turkcealtyazi.org 'u da unutmayalım edit: link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 www.subscene.com ben burayı seviyorum ingilizce altyazı için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 www.subtitleseeker.com opensubtitles, subscene vs. hepsini birden ariyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Güzel topic oldu, iyi ki sormuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 www.addic7ed.com var bide, house altyazıları ilk orda çıkıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 www.yedincigemi.com var ayrıca. lostun ilk 2-3 sezonunun çevirilerini yapan bi elemanın sitesi miydi neydi. öyle hatırlıyorum. pek kullanmama gerek kalmıyo ama, bulunsun burda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 http://www.indivx.net/ burdada bayağı hızlı çeviriler oluyor özellik popüler dizileri hemen çeviriyorlar. Divxplanet'den hızlılar en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 yok anasını satiyim yok the borrowers film'in türkçe alt yazısını arıyorum kardeşim istedi indirdim altyazı yok aşırıcılar filmin türkçesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 basit bir çeviri programı ile kendin çevirip düzltmeyi dene. Uzun sürer düzeltmesi gerçi ama ingilizce altyazıyı tek tek çevirmekten uzun sürmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2009 bs.playerın son sürümlerinde otomatik altyazı bulup indiriyor hoş ben ingilizce alt yazı olduğu için tak bulup indiriyor ama türkçe bulması divxplanet vs harici cidden zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2009 direk bu site ötesi yok kertenkel said: www.subtitleseeker.com opensubtitles, subscene vs. hepsini birden ariyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 http://lmgtfy.com/?q=subtitles Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2009 Hotdog said: direk bu site ötesi yok kertenkel said: www.subtitleseeker.com opensubtitles, subscene vs. hepsini birden ariyor G Saviour filminin ing. altyazısını aylarca aradım burada bile çıkmadı ---------- Hacılar bazı animeler korumalı soft sub olarak gömülmüş oluyor MKV Extract GUI ile sökemşyorum onları. Genel animeler için ingilizce altyazı bulabileceğim site var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Britain's Got Talent 2009'un ingilizce altyazısını arıyorum fakat bulamadım Hotdog'un verdiği sitede başka da pek altyazı sitesi bilmiyorum var mı bunların dışında altyazıyı bulabileceğim bi site. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar