Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dekor vb ile ilgili soru ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gelecek ay başka bir eve geçicem hayırlısıyla ve yatak odası şaşalı bişi olsun istiyorum.
oda kare bi oda ama şöyle bir durum var fiyatı kaba taslak çıkartmalıyım.. ona göre umut edeceum.
yani ciddi bi şekildede sorucam bu soruyu size.
anlayan eden varsa hani.

http://4walled.org/src/1259864475523.jpg

http://4walled.org/src/1259864299430.jpg

4walled ı gördüm dier konuda öyle olunca aklıma direk geliverdi bakındım şu tarz örnekler de hoşuma gitmedi deil.
kabaca nası bi fiyat çıkar bunlar için ?
Mesaj tarihi:
o komidin kenarında ki ışığı 10 tl yede bulurum pazardan nolcak.
terliği de pazardan alırım. oda ok. :) oldu mu ?

ayrıca yeri değiştiremem.
o çok pahalıya başlar onun yerine beyaz bir kaplama halı düşünürüm daha iyi bence.
Mesaj tarihi:
Yatak odası; huzurlu, sakin ve dinlendirici olmalı. Bu nedenle olabildiğince sade ve şık görünmeli. Sadelik parayla olmuyor, bazı şeylerden vazgeçiyorsun. Odana neler koyacağına bağlı olarak değişir, örneğin giyinmek için ayrı bir odan olacak mı? Makyaj masası veya oturma grubu olacak mı? Televizyon olacak mı?

8-15 bin aralığında değişik şeyler yaratabilirsin. En çok masraf ışıklandırmaya ve yatağa gidecek. Bunlar dışında elektronik eşya (müzik seti, ses sitemi, televizyon vb.) kullanacaksan masrafın önemli ölçüde etkilenir. Eğer durumun müsaitse tavsiyem projeksiyon ile birlikte hoş bir ses sistemi kurmandan yana. Bunlar dışında biraz para ayırman gerekecek şeyler odanın pencere durumuna göre perde seçimin (illa kumaş veya tülden olmak zorunda değil tabi ki) ve oda içerisindeki aksesuarlar.

(Eğer oda içerisinde tuvalet, banyo vb. bulunuyorsa bunu hesaba katmadım hiç.)
Mesaj tarihi:
kendi basian yapmaya kalkarsan cok yalan bastan soyliyim ehehe

o odalari tasarlama kicin bir adet bundan gerekiyor

http://www.fansofrealitytv.com/forums/imagehosting/366445c21591d8356.jpg

gay ic mimar
Mesaj tarihi:
Ya hacı cidden bak trollemeden yazıyorum,bir yatak nedir alır koyarsın.Önemli olan etrafı yere beyaz halıyla olmuyor o işler.Parana yazık olur.
Işıklandırma vs para tutuyor.
Yoksa alalım plastik boyaları boyayalım,yere beyaz halı ortasına yatak,kenarına 10 liralık lamba koyalım.Beraber yaparız ama olmaz yani.profesyonel lazım sana.
Mesaj tarihi:
Sağdan veya soldan bir şey bulup aha bunun aynısını yapıcam dersen idare eder bir şeyler çıkar sonuç olarak. Ama aynılarını bulamayacağın için o bile fark ettirecektir. Bu işi yapan iç mimarlar var, hatta daha ucuza yaptırabileceğin freelancer'lar bile var. Ama kendi kafandan yaparsan çok başarılı olamayabilirsin (oladabilirsin tabi ama düşük bir ihtimal).
Mesaj tarihi:
xaty said:

Yatak odası; huzurlu, sakin ve dinlendirici olmalı. Bu nedenle olabildiğince sade ve şık görünmeli. Sadelik parayla olmuyor, bazı şeylerden vazgeçiyorsun. Odana neler koyacağına bağlı olarak değişir, örneğin giyinmek için ayrı bir odan olacak mı? Makyaj masası veya oturma grubu olacak mı? Televizyon olacak mı?

8-15 bin aralığında değişik şeyler yaratabilirsin. En çok masraf ışıklandırmaya ve yatağa gidecek. Bunlar dışında elektronik eşya (müzik seti, ses sitemi, televizyon vb.) kullanacaksan masrafın önemli ölçüde etkilenir. Eğer durumun müsaitse tavsiyem projeksiyon ile birlikte hoş bir ses sistemi kurmandan yana. Bunlar dışında biraz para ayırman gerekecek şeyler odanın pencere durumuna göre perde seçimin (illa kumaş veya tülden olmak zorunda değil tabi ki) ve oda içerisindeki aksesuarlar.

(Eğer oda içerisinde tuvalet, banyo vb. bulunuyorsa bunu hesaba katmadım hiç.)

tv ve ses sistemi aklımda. onu ayrı tutuyorum bu konudan.
hazıra konmaktan yanayım çünkü masraf düşecektir.
perdeler kumaş ve ya klasik perde de olmaz jalüzi daha hoş olur diye düşünüyorum.
odada oturma grubu masa vs düşünmüyorum. oturma bölümü yerine küçük ayrı bir odamsı bişi ayarlayıp oraya gardrop yerleştirmeyi planlıyorum.
durum şimdilik böyle.
Mesaj tarihi:
Odada genel olarak ağırlık vereceğin renklere ve kullanacağın malzemelere göre perde olarak ne kullanacağına karar verebilirsin. Bu durumdan duruma değişebilir. Ayrıca odaya ne tür bir hava verdiğine göre de değişik malzemeler ve şekillerde kullanabilirsin.
Mesaj tarihi:
xwhiplashx said:

gelecek ay başka bir eve geçicem hayırlısıyla ve yatak odası şaşalı bişi olsun istiyorum.
oda kare bi oda ama şöyle bir durum var fiyatı kaba taslak çıkartmalıyım.. ona göre umut edeceum.
yani ciddi bi şekildede sorucam bu soruyu size.
anlayan eden varsa hani.

http://4walled.org/src/1259864475523.jpg

http://4walled.org/src/1259864299430.jpg

4walled ı gördüm dier konuda öyle olunca aklıma direk geliverdi bakındım şu tarz örnekler de hoşuma gitmedi deil.
kabaca nası bi fiyat çıkar bunlar için ?

güzel görünse de hiç fonksiyonel değil. Param var kıçımı toplıycak hizmetçi 24 saat peşimde dolaşıyo diyosan başka.
Mesaj tarihi:
beyaz ve bordomsu renk düşünüyorum odada. tavanda klasik bir ışık olsun istemiyorum. köşeli olması beni daha tatminkar edebilir.

@ aktiftablet

yok parke olayına hiç o yüzden girmicem. :)
  • Yeni Oluştur...