xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 gelecek ay başka bir eve geçicem hayırlısıyla ve yatak odası şaşalı bişi olsun istiyorum. oda kare bi oda ama şöyle bir durum var fiyatı kaba taslak çıkartmalıyım.. ona göre umut edeceum. yani ciddi bi şekildede sorucam bu soruyu size. anlayan eden varsa hani. http://4walled.org/src/1259864475523.jpg http://4walled.org/src/1259864299430.jpg 4walled ı gördüm dier konuda öyle olunca aklıma direk geliverdi bakındım şu tarz örnekler de hoşuma gitmedi deil. kabaca nası bi fiyat çıkar bunlar için ?
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 sıfırdan o oda 10 bine patlar. terlikler hariç
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 10 bine patlar mı ya ? yani öyle kır biç işi olmadan ikea dan halletmeye kalksam nası olur ?
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 döşemeler ışıklandırma ve terlikler dahil mi?
yav Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 ne güzel odalar bunlar nip/tuck'taki troy'un yatak odasına da bak eheh
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 o komidin kenarında ki ışığı 10 tl yede bulurum pazardan nolcak. terliği de pazardan alırım. oda ok. :) oldu mu ? ayrıca yeri değiştiremem. o çok pahalıya başlar onun yerine beyaz bir kaplama halı düşünürüm daha iyi bence.
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 tamam da geriye bir yatak kalıyor onu da pazardan al.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 bu verdigin odalar, evden pahaliya cikar.
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 yatak odasında mükerrerlik bence 2. planda
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 mükerrer yanlış kullanım bence.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 bozma konuyu tamam. dağılcak diye korkuyorum zaten. :)
xaty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Yatak odası; huzurlu, sakin ve dinlendirici olmalı. Bu nedenle olabildiğince sade ve şık görünmeli. Sadelik parayla olmuyor, bazı şeylerden vazgeçiyorsun. Odana neler koyacağına bağlı olarak değişir, örneğin giyinmek için ayrı bir odan olacak mı? Makyaj masası veya oturma grubu olacak mı? Televizyon olacak mı? 8-15 bin aralığında değişik şeyler yaratabilirsin. En çok masraf ışıklandırmaya ve yatağa gidecek. Bunlar dışında elektronik eşya (müzik seti, ses sitemi, televizyon vb.) kullanacaksan masrafın önemli ölçüde etkilenir. Eğer durumun müsaitse tavsiyem projeksiyon ile birlikte hoş bir ses sistemi kurmandan yana. Bunlar dışında biraz para ayırman gerekecek şeyler odanın pencere durumuna göre perde seçimin (illa kumaş veya tülden olmak zorunda değil tabi ki) ve oda içerisindeki aksesuarlar. (Eğer oda içerisinde tuvalet, banyo vb. bulunuyorsa bunu hesaba katmadım hiç.)
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Ayrıca tüylü kelepçeleri unutmamak lazım.
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 kendi basian yapmaya kalkarsan cok yalan bastan soyliyim ehehe o odalari tasarlama kicin bir adet bundan gerekiyor http://www.fansofrealitytv.com/forums/imagehosting/366445c21591d8356.jpg gay ic mimar
Tenekeadam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Ya hacı cidden bak trollemeden yazıyorum,bir yatak nedir alır koyarsın.Önemli olan etrafı yere beyaz halıyla olmuyor o işler.Parana yazık olur. Işıklandırma vs para tutuyor. Yoksa alalım plastik boyaları boyayalım,yere beyaz halı ortasına yatak,kenarına 10 liralık lamba koyalım.Beraber yaparız ama olmaz yani.profesyonel lazım sana.
xaty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Sağdan veya soldan bir şey bulup aha bunun aynısını yapıcam dersen idare eder bir şeyler çıkar sonuç olarak. Ama aynılarını bulamayacağın için o bile fark ettirecektir. Bu işi yapan iç mimarlar var, hatta daha ucuza yaptırabileceğin freelancer'lar bile var. Ama kendi kafandan yaparsan çok başarılı olamayabilirsin (oladabilirsin tabi ama düşük bir ihtimal).
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 xaty said: Yatak odası; huzurlu, sakin ve dinlendirici olmalı. Bu nedenle olabildiğince sade ve şık görünmeli. Sadelik parayla olmuyor, bazı şeylerden vazgeçiyorsun. Odana neler koyacağına bağlı olarak değişir, örneğin giyinmek için ayrı bir odan olacak mı? Makyaj masası veya oturma grubu olacak mı? Televizyon olacak mı? 8-15 bin aralığında değişik şeyler yaratabilirsin. En çok masraf ışıklandırmaya ve yatağa gidecek. Bunlar dışında elektronik eşya (müzik seti, ses sitemi, televizyon vb.) kullanacaksan masrafın önemli ölçüde etkilenir. Eğer durumun müsaitse tavsiyem projeksiyon ile birlikte hoş bir ses sistemi kurmandan yana. Bunlar dışında biraz para ayırman gerekecek şeyler odanın pencere durumuna göre perde seçimin (illa kumaş veya tülden olmak zorunda değil tabi ki) ve oda içerisindeki aksesuarlar. (Eğer oda içerisinde tuvalet, banyo vb. bulunuyorsa bunu hesaba katmadım hiç.) tv ve ses sistemi aklımda. onu ayrı tutuyorum bu konudan. hazıra konmaktan yanayım çünkü masraf düşecektir. perdeler kumaş ve ya klasik perde de olmaz jalüzi daha hoş olur diye düşünüyorum. odada oturma grubu masa vs düşünmüyorum. oturma bölümü yerine küçük ayrı bir odamsı bişi ayarlayıp oraya gardrop yerleştirmeyi planlıyorum. durum şimdilik böyle.
xaty Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Odada genel olarak ağırlık vereceğin renklere ve kullanacağın malzemelere göre perde olarak ne kullanacağına karar verebilirsin. Bu durumdan duruma değişebilir. Ayrıca odaya ne tür bir hava verdiğine göre de değişik malzemeler ve şekillerde kullanabilirsin.
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 xwhiplashx said: gelecek ay başka bir eve geçicem hayırlısıyla ve yatak odası şaşalı bişi olsun istiyorum. oda kare bi oda ama şöyle bir durum var fiyatı kaba taslak çıkartmalıyım.. ona göre umut edeceum. yani ciddi bi şekildede sorucam bu soruyu size. anlayan eden varsa hani. http://4walled.org/src/1259864475523.jpg http://4walled.org/src/1259864299430.jpg 4walled ı gördüm dier konuda öyle olunca aklıma direk geliverdi bakındım şu tarz örnekler de hoşuma gitmedi deil. kabaca nası bi fiyat çıkar bunlar için ? güzel görünse de hiç fonksiyonel değil. Param var kıçımı toplıycak hizmetçi 24 saat peşimde dolaşıyo diyosan başka.
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 beyaz ve bordomsu renk düşünüyorum odada. tavanda klasik bir ışık olsun istemiyorum. köşeli olması beni daha tatminkar edebilir. @ aktiftablet yok parke olayına hiç o yüzden girmicem. :)
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 hatunu yatak odasına ulaştırana kadar modası geçer
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 biz bi odayı halledelim de hatun olayı ikinci planda şimdilik. :D
Öne çıkan mesajlar