Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 koca bi tabak yidim hala yiyiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 zeytinden nefret ediyorum. (gerçek) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 sağlık : hafta da 6 adet siyah zeytini çekirdeği ile yiyiniz. ardından ılık ve ya soğuk sıvılar tüketmemeye özen gösteriniz. faydası nedir ? cevap : bağırsağı temizler. makattan en kolay çıkan çekirdektir. normal çıtlattığımız çekirdek bile zor çıkarken siyah zeytin çekirdeği bağırsağımızdaki iltahap varsa onu düzeltir eder işte. pislikleri toplar. not : eğer bunu yapacak olursanız da benden bir bilgi. melissa çayı içiniz. ben bunu yapıyorum yani şaka deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 yeşil zeytin siyah zeytinin kafasını kırabilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 yanında soğan ekmek.. off.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kerim Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 bu konuyu zeytinlere danışalım. Ulaş bey söz sizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 zeytin bariz güzel yalnız lan. buzdolabına yanaşayım götüm götüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 zeytinin her türlüsü süperdir. siyah, yesil, tursu... bi de zeytinyağı da süperdir. kekik ve pul biber serpiceksin sonra banıcan ekmeği misss. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kenjuro Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Sele zeytini, tulum peynir domates kuru soğan + lavaş yapıyorum şuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 o diil de zeytin bozulur mu dersiniz? 1.5-2 ay filan önce migros sanal marketten 200 gram yeşil zeytin isteyeyim derken yanlışlıkla 2 kilo geldi, ehe. e tabi ye ye bitmedi aylardır. sağlıkları iyi midir şuncaazların sizce dalıversem şimdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 1 tanesinin tadına bak bisey olmaz. Eger iyi bi kapta koruduysan bisey olmamıstır, ama bi tarafları acıksa bozulmus olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 açılmadıysa hiç bozulmaz. yağı onu hep tutar. iyidir. dene gör. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 nası açılmadıysa ayol? açık yeşil zeytin işte. torrrbada geldi, hava geçirmeyen kapta saklandı. neyse enişteniz yemiş geçen gün, iyilermiş hoşlarmış, ellerinizden öperlermiş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 xwhiplashx said: sağlık : hafta da 6 adet siyah zeytini çekirdeği ile yiyiniz. ardından ılık ve ya soğuk sıvılar tüketmemeye özen gösteriniz. faydası nedir ? cevap : bağırsağı temizler. makattan en kolay çıkan çekirdektir. normal çıtlattığımız çekirdek bile zor çıkarken siyah zeytin çekirdeği bağırsağımızdaki iltahap varsa onu düzeltir eder işte. pislikleri toplar. not : eğer bunu yapacak olursanız da benden bir bilgi. melissa çayı içiniz. ben bunu yapıyorum yani şaka deil. lan harbimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 said: makattan en kolay çıkan çekirdektir kabak çekirdeği var bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 http://static.ideefixe.com/images/296/296962_2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nickimden Aþaðý Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 xwhiplashx said: sağlık : hafta da 6 adet siyah zeytini çekirdeği ile yiyiniz. ardından ılık ve ya soğuk sıvılar tüketmemeye özen gösteriniz. faydası nedir ? cevap : bağırsağı temizler. makattan en kolay çıkan çekirdektir. normal çıtlattığımız çekirdek bile zor çıkarken siyah zeytin çekirdeği bağırsağımızdaki iltahap varsa onu düzeltir eder işte. pislikleri toplar. not : eğer bunu yapacak olursanız da benden bir bilgi. melissa çayı içiniz. ben bunu yapıyorum yani şaka deil. yıllarca bize apandist olursun dediydiler ne ayak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Sevmem zeytin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 zeytin süper ya hem yeşil hem siyah. affetmem yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 kişnişli kırma yeşil zeytin <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 http://www.cafemsn.net/wp-content/uploads/mercimek_koftesi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 zeytin ezmesini kaşık kaşık ekmeksiz yerim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 http://img.blogcu.com/uploads/aintabsofrasi_eksili_ufak_kofte.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 mercimek köftesinden de tiksinirim en son 5 tane yiyip kusmuştum hadi iygeceleeeeer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 http://www.gaziantep.net/mutfak/resimler/yagli_kofte.jpg bu varken mercimekli köfte yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar