uyurgezer Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 "Sanat bizi gerçeğe yakınlaştıran bir yalandır." pablo picasso'nun bu sözünü görsel sanatlar açısından yorumlanmanız istense ne dersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Ben de birgun boyle unlu olup afedersiniz erkek cinsel organi gibi laflar edip, onlarca yil sonra entelleri dusundurmek istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 çok şey düşündüm kelimelerle ifade edilemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 şu demek ben sanat yapıyorum ama insan gibi çizemiyorum, ağzı burnu yamuk oluyo hep o yüzden de gerçek gibi değil hiç ama gerçek gibi olsun çok isterdim fakat o yönde bir yeteneğim olmadığını gördüğümden kasmadım hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 yapıyımmı yorum? sanat, özellikle soyut veya impristyonist sanat (dönemin akımları diye sölüyorum) gercepi değil gerceğin abartılmış, uc noktalara taşınmış halinı yansıtır. Yanı aslında yalandırlar. Olay şuki, bu yalanlar sizi gercekten uzaklaştırmaz ama sahip olduğunuzdan daha farklı bir perspektif kazanmanızı sağlar. Yenı kazanılmış bu perspektifle gerceği daha doğru yorumlıyabilirsiniz. nası? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 mesela benim kalkıp kafamdan bi manzara resmi çizmem aslında öyle bi yer yok ben sallıym o zaman sanatçıların hepsi yalancı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 anatomi çalış arkadaşım demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 pablo picasso'ya bu insanoğlundan sonra bence çokta fazla katılınası gelmiyor. ben tarafından... http://www.gencturkhaber.com/esref-armagan-turk-kor-ressam-discovery-channel.html,0dc43 esref armagan dan sonra durum daha bir kritik bence bu söz için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2009 tez konunuzdu bu di mi öyle bişey hatırlıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uyurgezer Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2009 tez konusu derken? benim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2009 Cuce said: yapıyımmı yorum? sanat, özellikle soyut veya impristyonist sanat (dönemin akımları diye sölüyorum) gercepi değil gerceğin abartılmış, uc noktalara taşınmış halinı yansıtır. Yanı aslında yalandırlar. Olay şuki, bu yalanlar sizi gercekten uzaklaştırmaz ama sahip olduğunuzdan daha farklı bir perspektif kazanmanızı sağlar. Yenı kazanılmış bu perspektifle gerceği daha doğru yorumlıyabilirsiniz. nası? Sana puanım 6 kanka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 bence bu picasso'nun bu sözünü irdelersek motoru yakarız. herkes algılarını kapatsın ve bu topicten acilen çıksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 picasso'yu aristo'ya havale ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cassiline Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 fede said: ben sanat yapıyorum ama insan gibi çizemiyorum, ağzı burnu yamuk oluyo hep o yüzden de gerçek gibi değil hiç Bu demek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Sanat sonuçda insan yaratımı, hayallerin, düşüncenin, yaratıcılığın dışa vurumudur. Bize kattığı değişik bakış açısı yada getirdiği yorum ile bizi bir nebzede olsa özgürleştirir, özgürlükde nihayetinde önayargılardan, dogmalardan arınmadır, önyargı ve dogmalarda ve aynı zamanda inançlarda gerçeği görmemizi engelleyen hususlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thaumiel Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2009 sanat yalandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Economics Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2009 Sanat yoktur az votka vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2009 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar