Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010 FIBA Dünya Şampiyonası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arjantin maçından sonra ve FIBA danda yunanistana herhangi bir ceza gelmeyince grup liderliğinde yunanistana yüklü girdim. şu an ki milli takımdan, seyirci desteğine rağmen hiçbir bok olmaz.
Mesaj tarihi:
"Adrian Wojnarowski twitter" said:

Team USA has cut Celtics guard Rajon Rondo.

İspanya maçında hiç süre almamasını yerinin garanti olmasına ve koçun elemeyi düşündüğü isimlerin performansını görmek istemesine yormuştu çoğu kişi, çok şaşırdım bu karara
Mesaj tarihi:
said:
USABB's Colangelo said Rondo withdrew since he had "some family matters to attend to and some things to take care of before the NBA season."

nba sezonundan önce ilgilenmesi gereken ailevi konuları gerekçe göstererek kendi isteğiyle ayrılmış
Mesaj tarihi:
mokoko said:

sirk baya baya iyiydi. geri kalanı izlemedim bile ztn. bu arada milletimizde çok fazla gerizekalı insan var ben bunu anladım bu organizasyonda. hayvan gibi hoperlorlerden sirk gosterisinde flashlı resim çekmeyin gostericilerin sağlığını tehlikeye atarsınız dediler. hala daha flashla foto çekiolar. uyarıncada aptal aptal suratına bakıyolar. sora bide kadının kocası gelio "NOLUO BİLADER BİŞİ Mİ VAR" dio sende delirmemeye çalışıyosun... bide tabi maç sonunda gosterilerde kullanılan topların seyircilere dağıtılması sırasında çıkan izdaham var tabi. ULAN HAYVAN HERİF 5 TANE TOPU EVİNE GOTURUP NAPICAN diyesim var. lan bi tane al git. 21312 tane topu napıcan. lan toplar ztn dandik otesi. çocuğa versen bu ne lan bole der bırakır gider...

iyi boşaldım guzel geldi.

burayada yazıyım bari
  • Yeni Oluştur...