Turkceplease Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Kanuni said: basbakan ve cumhurbaskanini yuhaliyorlar diye anladim ben ? yok daha neler chp kurultayı degil abi orası ama pardon turkiye burası.bizim insanımız basket macına bile siyaset karıştırır
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Maçta çıtları çıkmadı şimdi ıslıklıyorlar. Köylüler.
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Kanuni said: basbakan ve cumhurbaskanini yuhaliyorlar diye anladim ben ? ahah keşke öyle olsa, ben de bi an acaba dedim ama hiç sanmıyorum. bizi yendiniz beter olun öküzlüğü o. Futbol taraftarları bile daha iyi yani ki futbol taraftarlarının eğitim seviyesiyle basket taraftarlarının seviyesi arasında ciddi fark var. Yakışmadı bu görüntüler
Kanuni Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 iyide litvanyayi neden yuhalasinlar azcik logic yahu. basbakan cikmadan once litvanya cikti alkis sonrasinda basbakan geldi yuhalamalar basladi.
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 referandım dedi lan spiker kendini baya kaptırmış ecnebilerin isimlerini söylemeye. yazık asdaf
roket adam Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 apoyla rte'yi yuhaladılar bence de.
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 lan maç boyunca oturup susuyorlar.. sahanın dört kenarına 4büyük futbol takımının taraftarını dizip her çeyreğe bir tanesini atayacaksın.. indirsinler salonu!
Llama Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 yeminlen aynısını babama söyledim çagırcaklar amıgoları oturtucaklar bi iş yapsınlar kapalı salon zati a desen aaa olur
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 final maçı diye herkez çoluğunu cocuğunu alıp gelmiş.
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 dasaaa said: Llama! I AM YOUR FATHER!ahahahahhahah sesli güldüm buna
Llama Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 dasaaa said: Llama! I AM YOUR FATHER! oha lan :D
Turkceplease Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 eğer başbakanla cumhurbaşkanını yuhalamışlarsa.ki öyle olcagını sanmıyorum.yapılabilcek en büyük ayıbı yaparlar.ülkendeki organizasyonda hatta finalde ödül anında kendi ülkenin tepesindeki insanları yuhalarsan en büyük eğitimsizlik ve kültürsüzlük gösterisi yapmış olursun.nolursa olsun bu Türk Milli takımı o kişilerde o milli takımın temsil eddiği Türkiye Cumhuriyetinin başındaki insanlar.
HosH Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Maçtan çok Şahan Gökbakar'ın gözlüklerini gösterdiler nerdeyse
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Turkceplease said: eğer başbakanla cumhurbaşkanını yuhalamışlarsa.ki öyle olcagını sanmıyorum.yapılabilcek en büyük ayıbı yaparlar.ülkendeki organizasyonda hatta finalde ödül anında kendi ülkenin tepesindeki insanları yuhalarsan en büyük eğitimsizlik ve kültürsüzlük gösterisi yapmış olursun.nolursa olsun bu Türk Milli takımı o kişilerde o milli takımın temsil eddiği Türkiye Cumhuriyetinin başındaki insanlar. heee
Jaxx Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Bence RTE'nin final öncesi "FİNALE ÇIKTINIZ YA HERPİNİZZE 1,5AR MİLYON LİRA" olayı da takımın motivasyonunu s.... attı. Dün Sırbistan maçındaki mücadeleden, kararlılıktan, hırstan eser yoktu bugün, ikinci yarı biz geri dönüş beklerken kıpırdanma beklerken tamamen bıraktılar.
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Biz her gün içimizden yuhalıyoruz zaten, bi gün de sesli yuhalasınlar çok mu :D
Llama Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 HosH said: Maçtan çok Şahan Gökbakar'ın gözlüklerini gösterdiler nerdeyse acayıp ayar oldum birde sakız çiğnemesi ne idi öyle ya bütün dünya izledi
Turkceplease Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 barnacle said: Turkceplease said: eğer başbakanla cumhurbaşkanını yuhalamışlarsa.ki öyle olcagını sanmıyorum.yapılabilcek en büyük ayıbı yaparlar.ülkendeki organizasyonda hatta finalde ödül anında kendi ülkenin tepesindeki insanları yuhalarsan en büyük eğitimsizlik ve kültürsüzlük gösterisi yapmış olursun.nolursa olsun bu Türk Milli takımı o kişilerde o milli takımın temsil eddiği Türkiye Cumhuriyetinin başındaki insanlar. heee al işte hemen bir troll
Gutierrez Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 İŞTE O GÖZLÜK http://yfrog.com/mhozentij
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 adamın mayamide evi var.ordan gelirken çıkarmayı unutmuş
Gallant Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Basbakanimiz ve cumhurbaskanimiz uluslararasi organizasyonda odul veriyorlar ama koskoca torene kravatsiz cikiyorlar, daha ne diyeyim.
barbu Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 böyle salak insanlar gidip maç izliyolar biz gidemiyoruz onlar yüzünden. maç boyunca sus, arada dağ başını duman almış söyle gene sus. sonra da litvanya ve abd'yi yuhla. ben başbakan ve cumhurbaşkanını yuhladıklarını sanmıyorum. abd milli marşında da yuh sesleri yükseldi. hayvanlık cidden. iki takimda pislik yapmadan oynıyan ekiplerdendi. neyse maç hakkında da yaziyim biraz. bizim takim hucumda bayaa kötüydü bugun. boş atışları kaçırdılar. hidayet dışında kimse elini taşın altına koymaya çalışmadı. ama buraya kadar getirdiler o yüzden gerçekten hepsini kutlamak lazım. belki 1.liğe bir daha bu kadar yaklaşamıcaz fakat gene de buraya kadar getirmeleri bile büyük başarı.
Breedan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 böle mal bi taraftara böle takım fazladır. bu kadar. sus sus, nefesini bitince yuhalamaya harca. büyük taraftarmıs peeh. maçta ise zaten kopmustu. durantı 5 kisi tutsak alabilirdik bile diyebilirz..
Esnaf Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2010 takımda taraftarı bir türlü havaya sokamadı.şöyle kritik anlarda bi 3 lük yada bi basket faul alabilseydik taraftar iyi kötü bağırırdı.sırbistan maçındada kötüydük ama o maçta bol bol gaza getirdiler taraftarı bide taraftarın %70 i büyük ihtimal basketboldan anlamıyor :P fark 10 olunca kesin kaybettik diye bırakmışlardır.arada bi gösterdi taraftarı fark 10 iken benim bile ağlayasım geldi heriflerin suratını görünce
Öne çıkan mesajlar