Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010 FIBA Dünya Şampiyonası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Jaxx said:

Turkceplease said:

abi yapmayın etmeyin.

Airball var.

EM Vİ Pİ EM Vİ Pİ EM Vİ Pİ diye inleyen phoenix salonu var.

BEAT EL EY var.

KOBE SUCKS var.

edit: yanlış anlamayın ama size katılıyorum, seyirci bence bizim maçlarda müthişti :D

Sanırım patiler pek avrupa baskebolu izlememiş. Bir Telaviv Macabi maçına gidin. Ve izleyici sahaya nasıl BASKI YAPAR - nasıl DİZ TİTRETİR bir görün.

Mesela onların bi UUUUUU AAAAAA tribi var, yemin ederim BreaveHeart filminin yarattığı duyguyu yaratıyor.

***** anlatmaya çalışacaktım çok komik oldu.

Veya Pananthinaikos maçı izleyin fırsatınız olursa yunanistanda. OFF derim sadece OFFFF...

Yıllar önce Efes Pilsenin İLK F4 başarısında ben de gitmiştim Selaniğe, efesi yenen izleyiciydi...

NBA değildir izleyiciye örnek. Onlar da yarın DONUP KALACAK bu seyirci ile merak etmeyin.
abi niye amatör avrupa liglerini izlesin ki millet
Mesaj tarihi:
DoruK said:

yok ya silmeye üşendim sdfds

eurolig izlerim de boş geliyor nbaden sonra. öyle çok takip etmem sace belli takımların maçlarını izliyorum.

İşte bana da Euroleague basketbolu daha güzel geliyor NBA daha şov olduğu için. Playoff ları bunun dışında tutuyorum tabi ki.
Mesaj tarihi:
gençler bilet var sıcak taze akşam bileti.
klasik lafı da söyleyeyim. "beni belki de hayatımda ilk kez yaşayacağım bu deneyimden vazgeçirecek teklifi yapana satıyorum" saygılar.
Mesaj tarihi:
kaç istiyosun sen zone kaç :D gerçi tek gidilmez ya
moncici said:

gençler bilet var sıcak taze akşam bileti.
klasik lafı da söyleyeyim. "beni belki de hayatımda ilk kez yaşayacağım bu deneyimden vazgeçirecek teklifi yapana satıyorum" saygılar.
Mesaj tarihi:
sostizm said:

hahaha. bu tam olmuş.

hepsine helal olsun takımın ya. yenilseler de dicektim böyle ama bir de muthiş bir son saniye oynayınca takım diyecek bişi yok.

kerem tunçeri kerem tunçeri kerem tunçeri kerem tunçeri kerem tunçeri kerem tunçeri kerem tunçeri kerem tunçeri kerem tunçeri

semih erdeeen semih erdeeen semih erdeeen semih erdeeen semih erdeeen

diye de bitireyim mesajımı.

umarım alırız ya 1.liği. cidden böyle bir mutluluk yok
  • Yeni Oluştur...