Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2010 FIBA Dünya Şampiyonası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
@Zoran we call what you say in Turkish ''kuyruk acısı'' (pain of the tail) hehe since we beat you before you support Serbia. i congratulate both teams. in addition to that, even though the match was over after our score, Serbia persuaded the refrees to play another 0.5 seconds, Gosh that was how Serbia do all the time. anyway we are in the final yeahhhhh !!! :D
Mesaj tarihi:
Magnum said:

ya bu fibanın sitesinde yorumları okuyorum da, cheater falan diyorlar. ne alaka ne yaptık ki boyle diyorlar?

ömer aşık'ın ağzına vurdular da o sakatlandı onun yerine serbest atışı önder attı ya onun için diyorlar
daha çok ağarlar
ben hatırlıyorum yıllar önce benzeri olmuştu, bizim uzun yine sakatlanmıştı ama oyundan çıkmasına izin vermemişlerdi hangi maç tam hatırlayamadım ama true story
Mesaj tarihi:
Magnum said:

ya bu fibanın sitesinde yorumları okuyorum da, cheater falan diyorlar. ne alaka ne yaptık ki boyle diyorlar?

Ömer Aşık'ın gözüne parmak girdi o da ben atmıcam dedi, normalde çok isabetsiz atıyor serbest atışları, akıllıca kaçtı diyebiliriz atabileceği varsa bile^^. Yerine Ender Arslan attı 2 de bir soktu gerçi hahaha

Buna ağlıyorlar. Birde Hido hakemle konuşmuş falan filan asdasdasdasd
Mesaj tarihi:
GEd said:

Magnum said:

Ömer Aşık'ın gözüne parmak girdi o da ben atmıcam dedi, normalde çok isabetsiz atıyor serbest atışları, akıllıca kaçtı diyebiliriz atabileceği varsa bile^^. Yerine Ender Arslan attı 2 de bir soktu gerçi hahaha

Buna ağlıyorlar. Birde Hido hakemle konuşmuş falan filan asdasdasdasd
abi sırplar maç boyunca hakemle konuştu sfsada.hatta ömer bi ara baya kızdı buna
Mesaj tarihi:
simdi saydim 10 kere kerem tunceri diyor murat aahhaah.
yerimden yeni kalkabildim yahu sanki ben oynadim tum mac nasil bir agirlik coktu mac bitince boyle azim acik ole oturdum kaldim :)
  • Yeni Oluştur...